piremseslik sendromum

Ben nasıl bir cevap beklediğini merak ettim nasıl tepki verecekti ki tekrar aşık olasın

Sevgili de stres olmuştur bence oyunun ortasında, yazık yine çocuk sabaha ertelemiş terslik çıkmasın diye ama yaranamamış

yazim stilinden islubundan bile belli. benzetmeler aciklamalar. biaraz gercege don. hayat toz pembe degil. evlenmek surekli romantizm degildir. zorluklar kayalasan betonlar da vardir. cok kirilir incinirsin...

Bende de odunluk sendromu var herhalde...
Kocam bana öyle bir mesaj atsa, gerçekten soğurum.
Çünkü bu kadar kendini beğenmiş davranmak oldukça itici.
Premsesliğinizi ya da kontrolcü olmanızı bilemem ama, gerçekten burnu büyüklük tüm insan ilişkilerinde olumsuz bir huydur.

İyi de prenses sendorumu değil ki bu.

Hani bazı tipler vardır yaa

-bir sarma sardım offff bir sardım bir sardım
allahım yok böyle bir lezzet. yiyen bir daha yedi
yetmedi bir daha.. gibi
Sürekli yaptığı şeyleri büyüten ve karşı taraftan da

- hadi yaaaaaaaa nasıl sardın yaaaa gerçekten muh-te-şemmmm olmuş
gibi daha da yükselten reaksiyonlar bekleyen...

Öyle biri gibi geldin bana.

Aradan biri sivrilip

-Bildiğin sarma canım der yaa
Surat düşer, moral bozulur
Senin çakılman da aynı şey. Aynı his.

İlerde evlenince "ahh ne kadar güzel ekmek dilimliyorsun" demesini beklersin sanırım
Ya da yemek yaptığında gereken övgüleri alamazsan yemek burnundan gelir adamın.
Gerçi piremses olduğun için hizmetçiler uşaklar yapar o işi

Bence değişme. Ben seni çok sevdim. Ancak bir prens sana prenses gibi davranabilir. Prensini bul canim

cevapları için herkese teşekkürler.

Valla biri bu hikayeyi bana anlatsa elimi iman tahtama koyup ay bayılazaaam diyebilirim ama işin içindeyken duygusallaşıyorum.

dostluk ve aile ilişkilerinde de bir kuple alınganlık barındırsam da genelde daha uzlaşmacı biriyim. sürekli dert dinleyip bıdır bıdır akıl veren güzin abla modundayım.
Ama gönül ilişkisine geldiğimde sürekli anlaşılmayı bekliyorum. Karşımdakinin hayatımın aşkı, ruh eşi vesaire belki de gerçek dışı kavramlara denk gelen kişi olup olmadığıa dair kendimde nabız falan ölçüyorum herhalde.

Burnu büyüklük diyemeyiz sanırım, yani herkes benle ilgilensin sürekli beni övsün gibi ihtiyaçlarım yok. ben kendim bir insanın benimle paylaştığı şeylere karşı çok hassas ve ilgili yaklaşırım, karşımdakinden de sürekli aynı şeyi bekliyorum.

Erkekler veya en azından benim sevdiceğim de kendimi picasso sandığım bu anlarda biraz mekanik davranınca evliliğin benim içi yıpratıcı olacağını düşünüyorum.

yaşım 26,5, büyümüş olmam gerek aslında :/

Ama gönül ilişkisine geldiğimde sürekli anlaşılmayı bekliyorum.
Biraz da karşı tarafı anlamayı deneyin o zaman?Adam arkadaşlarıyla eğlenirken sizi nazlamasını beklemişsiniz bir nevi ki sert bi tepki dahi vermemis cevabını begenmeyeceginiz için vakit istemiş sizden.Haklı da.

Eğer sevdiklerinizin hayatında ilk sırada olmayı istiyorsanız öyle bi dünya olmadığını bi an önce kabullenin derim

15imdeyken ben de böyleydim. Toz pembe bir romantizm, şiirler, sözler, kitaplar, mektuplar... Romantik psikopat tadında bir kız Seni çok iyi anlıyorum. Ben değiştim, sen de değişirsin muhtemelen. İşin ilginç tarafı, o kadar odunluğa alıştırılıp, kendimden romantik bir adamla evlendim. Arada odun olduğumu farkediyoruz . Umarım sen denklik sağlanacak bir zaman dilimi yakalarsın.

Piremseslik değilde fazla hayalcilik, hayalperestlik gibi geldi bana. Amacım seni eleştirmek değil ama gerçek hayatı daha yaşamamışsın ki bunlar sana şuan çok büyük dertler gibi geliyor dünya başına yıkılıyor filan adamın tek bir cümlesinde.

Biraz olgunlaş.

Ama kendini picasso sansan da değilsin ve Ada'm bunu söylerse onun hayatını karartırsın

Ve Ada'm bunun farkında

Beklentini düşür

O da belki beklentinin yüksek olduğunu bilmese resme bakar güzel olmuş vs derdi ama sen tatmin olmazdın

Bu nedenle kafasının berrak olup sana romantiklik yapabileceği bir ana ertelemiş olayı

olayın devamına geleyim madem..:) sonra sabah beni aradı şirindi ben soğuk konuştum, sonra o da direk bıkıp soğuklaştı. devamında ben suçlu hissedip aradım bi kaç kere açmadı, attığım mesajlara cevap vermedi ben de ben kendimi sorguluyorum sen de sorgula falan diye aşırıya kaçmadan gıcık şeyler yazdım.

sonra arayıp uyumuşum neden böyle yapıyorsun dedi ben de uyuduğunu bilmiyordum dedim. altı üstü arkadaşlarımla oyun oynuyordum neden saygı göstermiyorsun dedi, ben de zaten direk cevap beklemiyordum uygun olduğunda uyumadan 5 dk ı ayırsan yeterdi dedim. sonra ben sana 10 dk sonra döncem seni.

1 saat bekledim geri dönmedi :/ bişey oldu sanıp korktum aradım, geri dönmedin dedim, canım istemedi dedi.. insan bi haber verir merak ettim dedim senin benden başka paralel bir hayatın yok mu dedi.. sonra karşılıklı ikimiz de birbirimizi baymış olmanın verdiği sinir ve stresle konuştuk.

bana delirttin beni benden ilgi falan isteme o seni çok anlaya arkadaşlarınla konuş dedi. bi de üstüne telefonu yüzüme kapattı terbiyesiz. birden olayı aşırı dramatize etti, ben 10 dakika sonra sana yazıcam lafından sonra beklentiye girdim diye onun kendi hayatını yaşamasına engel olan biri oldum :/

ben de bi daha beni arama bitti benim için bu ilişki yazdım telefon kapandıktan sonra. kız tarafının böyle mesalar yazması bence de çok itici ama hakikaten kendimi çok kırılmış hissettim.

zaten kendimi haksız gördüğüm için bu konuyu açmıştım ama şimdi olayı yönetemediği reaksiyonlar ile büyütüp vıcık vıcık yapan o bence.

ilişkiler duygusal olarak verdiğinden çoğunu almıyor mu sizce de :/

Fazla didiklersen kaçar gider söylim evlensen hep bir beklentin olucak olmayınca da senmisin efenim bunu diyen? Tarzında sorun çıkacağını düşündüm umarım yanlış düşünmüşümdür.

Sevgili premses :)
İlk kez mi resim yaptın sevgiline ?ilk değilse 1 gün boyunca sana ne söyleyeceğini dusunuyordur gariban :) bu zamanı onun için istemiştir çünkü aşırı detaycisin :) bence bu bu durumdan kurtulmalisin. Çünkü evlenince herşey bu kadar toz pembe olmuyor . Kira ,faturalar,kredi karti extreleri ,mutfak alışverişi, giyim,bebeler olunca : bezi,maması, giyimi,doktoru bilmem nesi bir sürü ıvır zıvırı .daha bu liste uzar gider de ben şimdiden gireceğin bunalım ihtimalini düşünerek özet geçtim :) bu sekilde evlenirsen adam da prenslikten kalasliga terfi ederse önce onu yollarsın tımarhaneye sonra da sen gidersin peşinden :) geneli böyle ..genel dışı bi kaç istisna da yok değil ama herkese nasip olmuyor .öyle hikayelerim var ki roman olur .taninirim diye yazamıyorum buraya :) (kesinlikle aldatma ,eşten kötü muamele falan değil ) yeminle en çok okunanlar listesinde 1. Sıraya yerleşirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…