piremseslik sendromum

Kendini bu kadar abartma bence. Urettigim seyi gormeye tenezzul etmedi falan... İliskinin ilk zamanlari gibi olmaz hicbir sey. Hele evlenince hayatin gercekleri o premseslikten cooooook uzak...

Burc basak mi?

Daughter of your father Allah sabır versin, böyle ciddi şeylerin yanında her türlü sorun çocuksu ve manasız kalıyor elbette.

küçük bir olaydan durum nerelere geldi, annem ablam duydu iyice içlerine sinmeyen bir birlikteliğe dönüştü. onlarda da etkileniyorum.
nişanlım da çok normal değil artık buna iyice inandım. seni kim anlıyorsa git o ilgilensin demek çok mu normal? :'(

akşam olmasıyla da iyice duygusallaştım, çok ağlayasım var şu an.
zaten yazdığım şeyleri de görmemiş benden önce o kapattı telefonu galiba. burda her nişanlılık konusunda da evliliğin fragmanı deniyor, iyice gözüm korktu.

Nasıl bu kadar cesur davranıp patır patır evleniyorsunuz *.*

Ben en cok yaptigin resmi merak ettim.
Hangi resim insani kendine yeniden asik ettirebilir? Ne buyuk beklentiler bunlar?
Resmen icim bayildi en kötü romantik komedi dizisi bile daha gercekci bu anlatilanlarin yaninda.

Bence konuyu bu kadar romantik degil de dumdu yazsaydiniz hakli bulunacaktiniz. Anlatis seklinize gore degisti.
Yoksa karsinizda gayet ayni hevesleri paylasmadiginiz, arkadaslariyla oyun oynamayi size tercih eden, hevesinizi kirmamak adina bile
olsa oyuna ara verip sizin gonlunuzu bes dakika hos tutacak bir adam yok.
Sizin sorus seklinizle beklentiyi yukseltip adamin ter doktugunu bu yuzden cevabi sabaha biraktigini dusunmuyorum. Oyle olmus olsa sonraki konusmanizda arkadaslarimla vakit gecirmeme engel olma tarzi bir sey soylemis olmazdi. (Cumleyi tam hatirlayamadim da anlami buna yakin bi seydi)

Ben beklentilerinizin karsilanmayacagini ve mutsuz olacaginizi dusundum.
Cok tatlisiniz cok sempatiksiniz evet romantizminiz bana gore agir, baskasina gore de agir olabilir ama gercek su ki nisanliniza gore de agir.
Kendinizi suclu gorup prenses sendromundayim diyip tiye almayin. Sizin yapiniz bu, sizin yapinizi kaldirabilecek biriyle mutlu olun. O size gore degil siz ona gore degilsiniz. uzulursunuz, yipranirsiniz.
Cogunluktan farklisiniz diye kendinizi suclayacak, beklentilerinizin asla karsilanmayacagi bir hayata muhtac degilsiniz bence.
Sonucta ben evleniyorsam kendime gore biriyle evlenmek isterim. Sacma sapan heveslerimi bile saygiyla sevgiyle izlesin isterim, bunun icin rol yapsin demiyorum, sacma sapan seylere ayni hevesleri tasiyacak adamla olmak isterim.

Madem her dakika o kadar derin düşünen, ince, hassas, romantik bir sanatçı olarak görüyorsun kendine benzeyen birileriyle birlikte olmalısın. Yaş kaç bu arada 18-19 olabilir mi? Yani bu kadar romantizm en geç o yaşlarda olur heralde.

Ama iç bayan ve egoist bir romantizm seninkisi. Kendime sanatsal bir ortam hazırladım ve güzel bir resim yaptım gibi bisiler yazmissin. Baya eğlenceli bir cümle. Demek kendi yaptigin resmi çok beğendin ve nisanlina fotoğrafını gönderince beğeneceğini ve sana tekrar tekrar aşık olacak kadar beğeneceğini, sonra öyle övgüler sayacağını sana hayranlığını methiyelerini öyle doğaçlama yazılmış şiirlerle anlatacağını senin de ona aşık tekrar aşık olacağını dusundun. Offfff aman Allahım çok romantik ama cooooook sıkıcı. Ufff buna dayanılır mı yaa ayrıca çok da komik.

aslında adam için daha zor çünkü sanki onu sevmiyor da kafanızda sevdiğiniz kişi olmaya itiyorsunuz. sadece onu sevseniz aşırı rahat edersiniz. bir de verdiği cevabı ülkemizdeki erkeklerin yüzde 10 u bile vermez hatta çoğu oyun oynarken görmezdi o mesajı. ya da okuyup cevap yazmayabilirdi.

Tükenmişlik sendromunu duyuncada böyle şaşırmıştım
Piremseslik sendromu ne olaki?
Herneyse o , bence de ona yakalanmışsınız.

Amin , teşekkür ederim. Ne yaşarsan yaşa ailene yansıtma .sen iyi olup unutursun onlar" yavrumuzu üzmüştü "der kin tutar .kin tutmasa soğukluk olur .asamayacagin bir problem olduğunda ailene anlat ve evliliğin evcilige hiç benzemedigini de göz ardı etme .çok büyük bir sorumluluk .mesela demin gözüm döndü sevgili kocamı kesesim geldi:) (dışarı çıkmam gerekiyordu bensiz çıkamazsın diyor .gel birlikte gidelim hem yürüyüş yapmış oluruz falan ...hayır dedim sen gelmeyeceksin .inat etti seni yalnız göndermem diye .ya nefes almak istiyorum gelme diyorum illa gelecek .yol boyu söylendim, tehdit ettim :) ki benim iki çocuğum var niye bu kadar kıskanıyorsun be adam diyorum .karimsin, kıskanırım ,hep de kiskanicam diyo.son zamanlarda kıskançlığı daha da arttı ,darlaniyorum artık.böyle daha neler neler ..göze alıyo musun :)hepsi böyle değil gerçi ..samimiyetle söylüyorum : benim de bağıra çağıra ağlayasım var.) Bu arada nisanlini iyi tanı ..diğer üyelerin de söylediği üzere : evliliğin fragmanı bu süreçler ...yani çok bir değişiklik olmayacak .diyorsan ki kabulüm ,yol senin buyur yürü ..ama takılıp düştüğünde belki elini tutmayacak bunu da unutma . Öyle telefonu kapatınca da sen merak etme bırak o seni merak etsin .şimdiden ipleri verme eline .ulaşılmaz ol .bak ben sekiz senedir ulasilmazim :) adam dibimden ayrılmıyor

tavsannn maalesef çok haklısınız. bazen kendimde şunu farkediyorum, bir tartışma ve çekişmede haksız taraf olmayı daha çok istiyorum. burdaki yorumların beni suçlaması bile yeri geliyor beni rahatlatıyor. Çünkü beni eleştirdiğinizde evet ben hatalıyım evet ben abidik gubidik şeyler istiyorum diyip kendimi daha az beklemeye daha coşkusuz hissetmeye itebiliyorum. Yani az çok elim eriyor gücüm yetiyor kendimi değiştirmeye. Ama sorunu karşı tarafta olduğu tescillenince yani işler bir nevi kontrolden çıkınca daha yıpratıcı bir hal alıyor.

Bilinçaltımda böyle bir his olduğunu ve sürekli kendi istek ve heveslerimi abartı gibi görmeye meyilli olduğumu hissediyorum.

Gerçek hayata döndüğünüzde daha çok üzülürsünüz yani evlendiğinizde ....çok fazla şey bekliyosunuz ve üzgünüm ki daha sert bi betona düşeceksiniz !!!!

Biz tanışalı 6 ay nişanlanalı 4 ay oldu , bu 6 aya 7273829842 tane polemik sığdırdık. Sürekli benim içim kırılıyor o düzeltiyor, düzeldiğinden emin olunca gene aynı şekil devam. Şu saçmasapan olayın ardından git kim ilgileniyorsa ilgilensin dedi yani artık iyice laçkalaştı aramızda bişeyler hala da görüşmedik. Bu sefer bitti gibi hissediyorum saygı da kalmadı artık ühü ya

Bana cok tuhaf geldiniz.
Düşünüyorum sizin gibi bir sevgili ister mıydım? İstemezdim sanırım dürüst olmak gerekirse.
Yani resim yaptınız diye hemen oyununu arkadaşlarını bırakıp romantik mesajlaşmalar yapmayı normal hiç bir insan istemez.
Ben şahsen biriyle buluştuğumda beni bırakıp ditditdit mesajlaşmasindan hiç hoslanmam. Bu nedenle arkadaslarimlayken sevgilim bana romantizm dolu mesajlar atsa sinir olurum
Her şeyin bir yeri var.
Romantizmin de sohbetin de.
Yersiz ve zamansız bir ilgi beklemek boyle sonuçlar verir işte.
Ne bileyim.
Bir de bana tuhaf gelen diger şey bir resim yaptınız diye sanatçı triplerine girmeniz oldu.
Sevgiliniz set hediye ettiyse sanırım ilk kez resim yaptınız. Bu ne iddia yani. Ben muhteşem bir şey yaptım hemen bak ve bana aşık ol falan. çok tuhaf yani
Gerçekten garipsedim.
Annem mimar Sinan mezunu ressamdır. Bazen bana yaptığı son resimleri atar ama ay emin olamadım şurası şöyle mı burası kusurlu mı diye sormak için ama. Onda sizdeki hava yok vallahi.
Şaşırdım.
Bu kadar yüksekten uçarsaniz ne yazık ki cakilirsininiz.
Evet hayal gücü guzeldir ama gerçekçi tarafınızla dengeli olmazsa cakilirsininiz.

arkadaşlarıyla buluşup oyun oynamıyor her akşamki gibi internette oynuyorlar, ben de oyun ortasında ilgi beklemedim uygun olunca dedim :/ resim yeteneğinin mükemmelliğiyle ilgili bir durum değil esasında sevdicekle yapılacak duygusal bir paylaşıma onun hevessizliği problemdi bu meselede, zaten önceki yorumlarımda picasso tribine girdim diye kendimle ilgili şaka yapmıştım, şimdi cin Ali çizmişim de sergi açma kaprisi yapıyorum a çevirmeye gerek Yok olayı:) daha duygusal bir eksiklikten bahsettim değilse sevgilime değil başka otoritelere göndermek isterim çizimimi:) ilk defa resim yapmıyorum, yeteneğimi desteklemek için böyle bir hediye seçti annenize selamlar :)

E yine saçma bir zamanda ilgi istemissiniz.
Ne bileyim bu tip romantizm nasıl internetten yada mesajdan duyguyu iletebilir ki?
Biraz daha heyecanınızı dizginlemeniz lazım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…