- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi salinger29
-
Burc basak mi?Aynı psikopatlıktan bende de var canım.Yıllarca eleye dokuya her şey benim istediğim gibi olacak diye uğraşa uğraşa, sonunda kendime uygun birini buldum bazen onu da çok zorladığımı hissediyorum. Kafama göre belirlediğim doğrular ve verilmesi gereken cevaplar var davranılması gereken davranışlar var bunun dışında davrananları hayatımdan bir anda çıkarabiliyorum. Çok katı ve detaycıyım hayatı zindan etmiyorum yani göz göre göre yaptığım bir kötülük yok ama bu mükemmeliyetçiliğim karşımdakini sıkacak diye çok korkuyorum. Biz sanırım "aman öyle olsun ne olacak o kadar kusur kadı kızında da olur"mantığına uzak insanlarız hayatta her şeyin olması gerektiği gibi olması gerektiğine inanıyoruz
Ben de resim yapıyorum. Çok merak ettim :) bize yollasana, belki ondan duymak istediklerini bizden duyarsın.O değil de ben resmi merak ettim yaaa özelden falan atma ihtimalin var mı acaba :)
Amin , teşekkür ederim. Ne yaşarsan yaşa ailene yansıtma .sen iyi olup unutursun onlar" yavrumuzu üzmüştü "der kin tutar .kin tutmasa soğukluk olur .asamayacagin bir problem olduğunda ailene anlat ve evliliğin evcilige hiç benzemedigini de göz ardı etme .çok büyük bir sorumluluk .mesela demin gözüm döndü sevgili kocamı kesesim geldi:) (dışarı çıkmam gerekiyordu bensiz çıkamazsın diyor .gel birlikte gidelim hem yürüyüş yapmış oluruz falan ...hayır dedim sen gelmeyeceksin .inat etti seni yalnız göndermem diye .ya nefes almak istiyorum gelme diyorum illa gelecek .yol boyu söylendim, tehdit ettim :) ki benim iki çocuğum var niye bu kadar kıskanıyorsun be adam diyorum .karimsin, kıskanırım ,hep de kiskanicam diyo.son zamanlarda kıskançlığı daha da arttı ,darlaniyorum artık.böyle daha neler neler ..göze alıyo musun :)hepsi böyle değil gerçi ..samimiyetle söylüyorum : benim de bağıra çağıra ağlayasım var.) Bu arada nisanlini iyi tanı ..diğer üyelerin de söylediği üzere : evliliğin fragmanı bu süreçler ...yani çok bir değişiklik olmayacak .diyorsan ki kabulüm ,yol senin buyur yürü ..ama takılıp düştüğünde belki elini tutmayacak bunu da unutma . Öyle telefonu kapatınca da sen merak etme bırak o seni merak etsin .şimdiden ipleri verme eline .ulaşılmaz ol .bak ben sekiz senedir ulasilmazim :) adam dibimden ayrılmıyorDaughter of your father Allah sabır versin, böyle ciddi şeylerin yanında her türlü sorun çocuksu ve manasız kalıyor elbette.
küçük bir olaydan durum nerelere geldi, annem ablam duydu iyice içlerine sinmeyen bir birlikteliğe dönüştü. onlarda da etkileniyorum.
nişanlım da çok normal değil artık buna iyice inandım. seni kim anlıyorsa git o ilgilensin demek çok mu normal? :'(
akşam olmasıyla da iyice duygusallaştım, çok ağlayasım var şu an.
zaten yazdığım şeyleri de görmemiş benden önce o kapattı telefonu galiba. burda her nişanlılık konusunda da evliliğin fragmanı deniyor, iyice gözüm korktu.
Nasıl bu kadar cesur davranıp patır patır evleniyorsunuz *.*
Bence konuyu bu kadar romantik degil de dumdu yazsaydiniz hakli bulunacaktiniz. Anlatis seklinize gore degisti.
Yoksa karsinizda gayet ayni hevesleri paylasmadiginiz, arkadaslariyla oyun oynamayi size tercih eden, hevesinizi kirmamak adina bile
olsa oyuna ara verip sizin gonlunuzu bes dakika hos tutacak bir adam yok.
Sizin sorus seklinizle beklentiyi yukseltip adamin ter doktugunu bu yuzden cevabi sabaha biraktigini dusunmuyorum. Oyle olmus olsa sonraki konusmanizda arkadaslarimla vakit gecirmeme engel olma tarzi bir sey soylemis olmazdi. (Cumleyi tam hatirlayamadim da anlami buna yakin bi seydi)
Ben beklentilerinizin karsilanmayacagini ve mutsuz olacaginizi dusundum.
Cok tatlisiniz cok sempatiksiniz evet romantizminiz bana gore agir, baskasina gore de agir olabilir ama gercek su ki nisanliniza gore de agir.
Kendinizi suclu gorup prenses sendromundayim diyip tiye almayin. Sizin yapiniz bu, sizin yapinizi kaldirabilecek biriyle mutlu olun. O size gore degil siz ona gore degilsiniz. uzulursunuz, yipranirsiniz.
Cogunluktan farklisiniz diye kendinizi suclayacak, beklentilerinizin asla karsilanmayacagi bir hayata muhtac degilsiniz bence.
Sonucta ben evleniyorsam kendime gore biriyle evlenmek isterim. Sacma sapan heveslerimi bile saygiyla sevgiyle izlesin isterim, bunun icin rol yapsin demiyorum, sacma sapan seylere ayni hevesleri tasiyacak adamla olmak isterim.
ulaşılmaz ol .bak ben sekiz senedir ulasilmazim :) adam dibimden ayrılmıyor
arkadaşlarıyla buluşup oyun oynamıyor her akşamki gibi internette oynuyorlar, ben de oyun ortasında ilgi beklemedim uygun olunca dedim :/ resim yeteneğinin mükemmelliğiyle ilgili bir durum değil esasında sevdicekle yapılacak duygusal bir paylaşıma onun hevessizliği problemdi bu meselede, zaten önceki yorumlarımda picasso tribine girdim diye kendimle ilgili şaka yapmıştım, şimdi cin Ali çizmişim de sergi açma kaprisi yapıyorum a çevirmeye gerek Yok olayı:) daha duygusal bir eksiklikten bahsettim değilse sevgilime değil başka otoritelere göndermek isterim çizimimi:) ilk defa resim yapmıyorum, yeteneğimi desteklemek için böyle bir hediye seçti annenize selamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?