piremseslik sendromum

Şöyle saçma sapan akıllar vermeyin kimseye, milletin vebaline girmeyin... Her ilişkinin bir dengesi vardır kiminde erkek baskın ve kovalanandır kiminde kadın... Bu kişinin birbirinin gözündeki değeriyle ilgili bir durum, bu kız belli ki ilişkide sıkıntı yaratan biri kendi de yazmış.. Hem bu konumda olup hem de senin tavsiye ettiğin gibi saçma sapan hareketler yaparsa kapının önüne konur. Gazlamayın burada kimseyi, herkesin her ilişkinin dinamikleri farklı. Kaçan kovalanır diye bir şey yok, değerliysen kaçsan da kaçmasan da kovalanırsın, kaybetme maliyetin yüksek olmalı yani...

Kendinizi degistirin hayat toz pembe degil cunku..

Cevabı soruda saklı. Piremseslik sendromundan çıkmalısın.

Haddini bil !!! Kiminle ne konuşacağımı nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim. İlk post ve sonraki postlardaki duygu değişimini hissetmemek için senin gibi olmak gerek .eleştirinin de bir adabı var .herkesi elestiricem diye zivanadan ciktin iyice ..bide icazet alayım senden o üslubuna bi dikkat et ..............

Allah allah, atara bak.. Doğruları yazmak ne zamandan beri eleştirmek oldu, sen kimsin ki tanımadığın birinin ilişkisi hakkında yorum yapıp akıl veriyorsun? Azıcı düsturlu olun aklınıza geleni yazmayın şurada..

Bak , benim ne yazacağıma yine ben karar veririm .sen ne hakla hangi sıfatla bana karışıyorsun ? Canın banlanmak istiyor herhalde ,satasacak yer arıyorsun ... konu sahibi dert edinsin bunu sen değil .yerini bil !!!

Bak , benim ne yazacağıma yine ben karar veririm .sen ne hakla hangi sıfatla bana karışıyorsun ? Canın banlanmak istiyor herhalde ,satasacak yer arıyorsun ... konu sahibi dert edinsin bunu sen değil .yerini bil !!!
Neyse, benden söylemesi... Burada milleti doldurup gerçekte birbirine düşürmeyin. Ne yapacağı konusunda fikri olsaydı burada fikir almak istemezdi. Banlanacak bir şey yazmadım, kimseye de sataşmadım. Sana söyleneni ölçüp tartıp mantıklı bir cevap veremeyecek karakterde biriysen bu tarz aşırı yorumlar yazmayacaksın. İlim, irfan sahibi aklı başında biri içi boş cevap vermek yerine okuduklarını düşünür ve onun üzerine yorum yapar, senin amacın buradan bakınca pislik çıkarmaktan başka bir şeye benzemiyor.

Bu arada o üyeye inat yine yorum yapayim ..malum fikir almak için konu açıyorsun .burda bir değil bir çok akıl var ve hepsi birbirinden üstün .hangisi sana doğru geliyorsa ona göre bir yol izlersin .amaç yardım etmek .. şu posttan sonra aslında ilişkinin pamuk ipliğine bağlı olduğu görünüyor .ileriye gitme bence .iyi düşün yol yakınken büyük kararlar al .sonrası daha yıkıcı oluyor .en azından hala ailenin yanındasın ve daha az hasarla atlatabilirsin.

Sevgili ilim irfan sahibi üye
Sana cevap vermeyeceğim :) tek amacım banlanmamak. Daha yeni ban yedim .değecek biri için yine yerim de ..yani sen konuşarak anlasabilecegim biri değilsin

Piremses ne demek?

Karşımda böle konuşan bi kız arkadaşım olsaydı terkederdim
Bu ne yahu valla okurken bile içim şişti
Hayatı biraz basit yaşayın
Beklentileri aZaltın
Yoksa çakılmaya devam edersiniz

Adamcağızı ne kadar korkuttuysan ya istediği cevabı veremezsem diye yarın sakin bi zamanda gönder diye rica etmiş.

Başlığa cevaben evet prenses sanıyor olabilirsin kendini... prenseslik bitti artık Cumhuriyet var..

Bu kafayla evlenemezsin de sen...

Mutlu olmak için küçük sebepler yeterli iken sen hep zirveleri istiyorsun, düşünüyorum da gerçek bir prenses dahi olmuş olsan seni Kral baban bile mutlu edemezdi eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…