- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi salinger29
-
Sevgili premses :)
İlk kez mi resim yaptın sevgiline ?ilk değilse 1 gün boyunca sana ne söyleyeceğini dusunuyordur gariban :) bu zamanı onun için istemiştir çünkü aşırı detaycisin :) bence bu bu durumdan kurtulmalisin. Çünkü evlenince herşey bu kadar toz pembe olmuyor . Kira ,faturalar,kredi karti extreleri ,mutfak alışverişi, giyim,bebeler olunca : bezi,maması, giyimi,doktoru bilmem nesi bir sürü ıvır zıvırı .daha bu liste uzar gider de ben şimdiden gireceğin bunalım ihtimalini düşünerek özet geçtim :) bu sekilde evlenirsen adam da prenslikten kalasliga terfi ederse önce onu yollarsın tımarhaneye sonra da sen gidersin peşinden :) geneli böyle ..genel dışı bi kaç istisna da yok değil ama herkese nasip olmuyor .öyle hikayelerim var ki roman olur .taninirim diye yazamıyorum buraya :) (kesinlikle aldatma ,eşten kötü muamele falan değil ) yeminle en çok okunanlar listesinde 1. Sıraya yerleşirim :)
Çok ütopik yazmışsın tatlım balık burçları böyle olur bildiğim kadarıyla ama sen onu da gecmissin valla :) adam seni çok kibar bir dille reddetmiş ayrıca bu devirde böylesi var mi beee dedirtti helal :))
Bence kendini birazcık degistirmelisin bu kafayla gidersen çok ama çok uzulursun hayata biraz daha gerçekçi bakmaya çalış anladığım kadarıyla hayalperest birisin ve dünyada daha bir çok sorun var yasamadiysan da mutlaka karşına bir sorun çıkar gerek evlenince gerek iş hayatında o yüzden accik daha mantık yönün ağır bassın bu kadar duygusal olma :))
İşte tam da bundan bahsetmiştim. Yaşayarak görmüş oldun . Erkekler ne kadar romantik ,ilgili veya bilmem ne ..... görünüyorsa görünsün ,o işin dış yüzü ,reklamı ,kapağı ,al benisi. ..en romantik erkeğin bile içinde bir parça odunluk vardır demek istiyorum .hiç ummadığın bir anda çıkar ortaya ve hayaller biscolata erkeği hayatlar gaffur :) üzülmemek için beklentini düşür .standartlarin altında davranınca üzülmez ,üstünde davranınca da sevinirsin .hayatina renk kat yaaa:) bazen diyorum eşime : bak 1 aydır hiç kavga etmedik ,bir el boğazıma sarılıyor sıkıştırıyor beni ,darlaniyorum :) hemen bir tartışma konusu açıyorum :) o kadar monotonluk bana göre değil .adrenalin şart :)evet onun bana aldığı resim setiyle ilk kez yapmıştım hem kullandığımı görsün hem de hayal gücüm sebebiyle beni sevsin istemiştim. sonuç ayrılığa gitti. saçmalık abidesi bir hikaye.
kendimi güçsüz hissediyorum.
İşte tam da bundan bahsetmiştim. Yaşayarak görmüş oldun . Erkekler ne kadar romantik ,ilgili veya bilmem ne ..... görünüyorsa görünsün ,o işin dış yüzü ,reklamı ,kapağı ,al benisi. ..en romantik erkeğin bile içinde bir parça odunluk vardır demek istiyorum .hiç ummadığın bir anda çıkar ortaya ve hayaller biscolata erkeği hayatlar gaffur :) üzülmemek için beklentini düşür .standartlarin altında davranınca üzülmez ,üstünde davranınca da sevinirsin .hayatina renk kat yaaa:) bazen diyorum eşime : bak 1 aydır hiç kavga etmedik ,bir el boğazıma sarılıyor sıkıştırıyor beni ,darlaniyorum :) hemen bir tartışma konusu açıyorum :) o kadar monotonluk bana göre değil .adrenalin şart :)
Adam doğru değil. Çok kontrollü, fazlaca dindar, çok etiketçi, mış gibi yaşıyor(anlattıklarına göre).Z zelzeleee aaah boşvermişlik.. hayatımda boşvermişlik lezzetini hiç tadamadım ama beni anladığını hissettim teşekkürler, dediğin gibi sürekli bir hareket sürekli bir ölçme tartma sürekli gerilim.
ben bu adamla mı mutlu değilim, kendimle mi değilim, be bu adamla evlenince mi mutsuz olacağım yoksa evlilik ben bu psikolojideyken kimle olursa olsun beni mutsuz mu edecek..
bilemedim beeeeğn.
olayın devamına geleyim madem..:) sonra sabah beni aradı şirindi ben soğuk konuştum, sonra o da direk bıkıp soğuklaştı. devamında ben suçlu hissedip aradım bi kaç kere açmadı, attığım mesajlara cevap vermedi ben de ben kendimi sorguluyorum sen de sorgula falan diye aşırıya kaçmadan gıcık şeyler yazdım.
sonra arayıp uyumuşum neden böyle yapıyorsun dedi ben de uyuduğunu bilmiyordum dedim. altı üstü arkadaşlarımla oyun oynuyordum neden saygı göstermiyorsun dedi, ben de zaten direk cevap beklemiyordum uygun olduğunda uyumadan 5 dk ı ayırsan yeterdi dedim. sonra ben sana 10 dk sonra döncem seni.
1 saat bekledim geri dönmedi :/ bişey oldu sanıp korktum aradım, geri dönmedin dedim, canım istemedi dedi.. insan bi haber verir merak ettim dedim senin benden başka paralel bir hayatın yok mu dedi.. sonra karşılıklı ikimiz de birbirimizi baymış olmanın verdiği sinir ve stresle konuştuk.
bana delirttin beni benden ilgi falan isteme o seni çok anlaya arkadaşlarınla konuş dedi. bi de üstüne telefonu yüzüme kapattı terbiyesiz. birden olayı aşırı dramatize etti, ben 10 dakika sonra sana yazıcam lafından sonra beklentiye girdim diye onun kendi hayatını yaşamasına engel olan biri oldum :/
ben de bi daha beni arama bitti benim için bu ilişki yazdım telefon kapandıktan sonra. kız tarafının böyle mesalar yazması bence de çok itici ama hakikaten kendimi çok kırılmış hissettim.
zaten kendimi haksız gördüğüm için bu konuyu açmıştım ama şimdi olayı yönetemediği reaksiyonlar ile büyütüp vıcık vıcık yapan o bence.
ilişkiler duygusal olarak verdiğinden çoğunu almıyor mu sizce de :/
Teşekkürler :) bir kere nasıl mutluysan öyle olacaksın .başkası istedi diye farklı farklı karakterlere bürünmek hem sana hem de gelecekteki ilişkine (evlilik) zarar verir .şunu da atlamamak gerek :detaylarda kaybolma .akışına bırak biraz . Bak ben de çok detayciydim. Hala da öyleyim ama anlamayana anladığı dilden konuşuyorum .kendimden ödün veriyor muyum ? Asla ! Annemle çok tartışırım mesela bu konuda .eşimle de. .onu benim istediğim gibi yapmayacaksan hiç yapma derim .beklentimi de düsuk tutarim. Eşim alıştı gayret gösteriyor (alismasaydi biraz yontabilirdim kendimi .sanırım yaşla alakalı bir durum .yaş ilerledikce empati kuvveti de artiyor .onun fedakarliklarinin altında da ezilmemek adına ) sen de eş adayına (nişanlın sanırım) daha ılımlı yaklasabilirsin. Mesela adamı teste tabi tut .baktın istediğin gibi değil ,çok zorlama .ufak tefek şeyler dışında değiştiremezsin. Yıllar içinde onu değiştirmek üzere harcadığın emekler çöp olur sen de ruhsal sıkıntılar edinirsin. Böyle bir adamla ömür geçiremem diyorsan bırak yoluna gitsin piremsini:) bekle .yok hayır yıllar içinde kendimi yontar uyum sağlarım diyorsan devam et .bak ben de babamın prensesiydim ,çok şımarık yetiştirdi beni .maddi ,manevi hicbir sikinti gormedim .ondandır bu detaycilik, memnuniyetsizlik. .Çok olaylı evlendim (ahlaksız birşey yok ,eşim kaza gecirdi) çok da sevdik ..Bi zaman sonra pembe kanatlar kırıldı ,başımdaki taç düştü .ağzımın üstüne bir düştüm yere .......yani ben sorun ilişkimde mi yoksa benim herhangi bir ilişkiden beklentimde mi onu anlamakta zorluk çekiyordum.
aşırı beklentimin benim mizacımla ilgili bir problem olduğuna karar vermek üzereydim ki kendisi de birden triplere girdi işte..onun istediği gibi davranmam için onu sevmemem gerekiyor, sevmeyeceksem de neden beraber vakit kaybedelim diye düşünüyorum haliyle.. vukuatsız bir haftamız geçmiyor 1 ayınıza maşallah diyeyim.
senden bir iki çılgın hikaye ve kapalı telefonu açmamak için kendini tutma teknikleri dinleyeyim :)
AhahhahaBoynunuzdaki fuları çıkarıp hafifçe masaya bırakın, camı da açın biraz hava gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?