piremseslik sendromum

evet onun bana aldığı resim setiyle ilk kez yapmıştım hem kullandığımı görsün hem de hayal gücüm sebebiyle beni sevsin istemiştim. sonuç ayrılığa gitti. saçmalık abidesi bir hikaye.

kendimi güçsüz hissediyorum.

Çok ütopik yazmışsın tatlım balık burçları böyle olur bildiğim kadarıyla ama sen onu da gecmissin valla :) adam seni çok kibar bir dille reddetmiş ayrıca bu devirde böylesi var mi beee dedirtti helal :))
Bence kendini birazcık degistirmelisin bu kafayla gidersen çok ama çok uzulursun hayata biraz daha gerçekçi bakmaya çalış anladığım kadarıyla hayalperest birisin ve dünyada daha bir çok sorun var yasamadiysan da mutlaka karşına bir sorun çıkar gerek evlenince gerek iş hayatında o yüzden accik daha mantık yönün ağır bassın bu kadar duygusal olma :))

Çok ütopik yazmışsın tatlım balık burçları böyle olur bildiğim kadarıyla ama sen onu da gecmissin valla :) adam seni çok kibar bir dille reddetmiş ayrıca bu devirde böylesi var mi beee dedirtti helal :))
Bence kendini birazcık degistirmelisin bu kafayla gidersen çok ama çok uzulursun hayata biraz daha gerçekçi bakmaya çalış anladığım kadarıyla hayalperest birisin ve dünyada daha bir çok sorun var yasamadiysan da mutlaka karşına bir sorun çıkar gerek evlenince gerek iş hayatında o yüzden accik daha mantık yönün ağır bassın bu kadar duygusal olma :))

Çok beklenti içindesiniz; nişanlınız sizden, siz de nişanlınızdan. Sürekli bir şeyler yapma, söyleme isteği, üretme, onay bekleme durumu falan var gibi... boşvermişlik lazım size. Birbirinizin menajeri gibi davranmayın. Ağdalı romantizmi bırakın... İki kadeh rakı koyun, selami şahin den alışmak sevmekten daha zor geliyor eşliğinde tokuşturun:))

benimo_ adam en son telefonu yüzüme kapatıp git kim ilgileniyorsa ilgilensin dedi, o kadar helaal bir durum olduğuna emin misiniz :)

İşte tam da bundan bahsetmiştim. Yaşayarak görmüş oldun . Erkekler ne kadar romantik ,ilgili veya bilmem ne ..... görünüyorsa görünsün ,o işin dış yüzü ,reklamı ,kapağı ,al benisi. ..en romantik erkeğin bile içinde bir parça odunluk vardır demek istiyorum .hiç ummadığın bir anda çıkar ortaya ve hayaller biscolata erkeği hayatlar gaffur :) üzülmemek için beklentini düşür .standartlarin altında davranınca üzülmez ,üstünde davranınca da sevinirsin .hayatina renk kat yaaa:) bazen diyorum eşime : bak 1 aydır hiç kavga etmedik ,bir el boğazıma sarılıyor sıkıştırıyor beni ,darlaniyorum :) hemen bir tartışma konusu açıyorum :) o kadar monotonluk bana göre değil .adrenalin şart :)

Z zelzeleee aaah boşvermişlik.. hayatımda boşvermişlik lezzetini hiç tadamadım ama beni anladığını hissettim teşekkürler, dediğin gibi sürekli bir hareket sürekli bir ölçme tartma sürekli gerilim.

ben bu adamla mı mutlu değilim, kendimle mi değilim, be bu adamla evlenince mi mutsuz olacağım yoksa evlilik ben bu psikolojideyken kimle olursa olsun beni mutsuz mu edecek..

bilemedim beeeeğn.

yani ben sorun ilişkimde mi yoksa benim herhangi bir ilişkiden beklentimde mi onu anlamakta zorluk çekiyordum.

aşırı beklentimin benim mizacımla ilgili bir problem olduğuna karar vermek üzereydim ki kendisi de birden triplere girdi işte..onun istediği gibi davranmam için onu sevmemem gerekiyor, sevmeyeceksem de neden beraber vakit kaybedelim diye düşünüyorum haliyle.. vukuatsız bir haftamız geçmiyor 1 ayınıza maşallah diyeyim.

senden bir iki çılgın hikaye ve kapalı telefonu açmamak için kendini tutma teknikleri dinleyeyim :)

Adam doğru değil. Çok kontrollü, fazlaca dindar, çok etiketçi, mış gibi yaşıyor(anlattıklarına göre).

yoo yine olayı büyüten verdiğiniz tepkilerle bu hale getiren sizsiniz..

O değil de ben resmi merak ettim yaaa özelden falan atma ihtimalin var mı acaba :)

Yaşın gereği biraz daha büyümen gerekiyor bence bende çok romantiktim ama inan ewlenince seninde romantikliğin azalacak karşındakininde benmde eşim nişanlıyken saatlerce beni saçma şeylerden uyutabilirdi şimdi şakayla karışık yat uyu falan diyip saçımı okşuyo bende uyuyorumyani o beni dinlesinler romantiklik yapsınlar olmuyo cinsel hayatınız var mı bilmiyorum ama bi kere o bile çocuk yapmak için haline gelmişti bizim için bugün sevişmemiz lazım mı die hesap yapıyosun oturup sonrası ise tamamen normal insanlar kaka yapmış mı bi baksana yaşasın gazını çıkardışarın arasında zaten romantiklik değil şevkat ve güler yüz arayacaksın buna inan 25 yaşıma yaron giricem ve o kadar romantiktim ki şuan hiç ni beklentim yok eşimden çünkü beni sewdiğini biliyorm

Teşekkürler :) bir kere nasıl mutluysan öyle olacaksın .başkası istedi diye farklı farklı karakterlere bürünmek hem sana hem de gelecekteki ilişkine (evlilik) zarar verir .şunu da atlamamak gerek :detaylarda kaybolma .akışına bırak biraz . Bak ben de çok detayciydim. Hala da öyleyim ama anlamayana anladığı dilden konuşuyorum .kendimden ödün veriyor muyum ? Asla ! Annemle çok tartışırım mesela bu konuda .eşimle de. .onu benim istediğim gibi yapmayacaksan hiç yapma derim .beklentimi de düsuk tutarim. Eşim alıştı gayret gösteriyor (alismasaydi biraz yontabilirdim kendimi .sanırım yaşla alakalı bir durum .yaş ilerledikce empati kuvveti de artiyor .onun fedakarliklarinin altında da ezilmemek adına ) sen de eş adayına (nişanlın sanırım) daha ılımlı yaklasabilirsin. Mesela adamı teste tabi tut .baktın istediğin gibi değil ,çok zorlama .ufak tefek şeyler dışında değiştiremezsin. Yıllar içinde onu değiştirmek üzere harcadığın emekler çöp olur sen de ruhsal sıkıntılar edinirsin. Böyle bir adamla ömür geçiremem diyorsan bırak yoluna gitsin piremsini:) bekle .yok hayır yıllar içinde kendimi yontar uyum sağlarım diyorsan devam et .bak ben de babamın prensesiydim ,çok şımarık yetiştirdi beni .maddi ,manevi hicbir sikinti gormedim .ondandır bu detaycilik, memnuniyetsizlik. .Çok olaylı evlendim (ahlaksız birşey yok ,eşim kaza gecirdi) çok da sevdik ..Bi zaman sonra pembe kanatlar kırıldı ,başımdaki taç düştü .ağzımın üstüne bir düştüm yere ....... ne zaman toparlandim ve gerçeği gördüm biliyo musun ?bebeğim dogdu ,21 yaşında anne oldum ve o bebeği 3 gün sonra sıcak kollarım yerine soğuk topraklara koydular. ....işte o zaman büyüdüm ! Bi güzel de silkelendim kendime geldim .gerçeklerle yaşamayı öğrendim . Prensesciligi bıraktım ,kocamın kraliçesi oldum :) amaaannn bana da bi dokun bin ah işit :)))

evet abartmışsınız.

ben de sevgilimle resmimizi yapıp doğum gününde hediye etmiştim salonunda duruyor şimdi. ama özel bir anımızda verdim.

kusura bakmayın ama arkadaşlarıyla birlikteyken telefondan fotosunu çekip atmak yanlış bi tavır, bence sizde sıkıntı var adam arkadaşlarının yanında hakkıyla bakamam seninle konuşamam yarın at gibisinden demiş.

bu romantiklik değil nerde nasıl davranaağını bilememek sizin yaptığınız. hatta biraz bencilce (sadece benimle ilgilensin) ve çocukça.

Allah Aşkına gercek dünyaya dön guzelim.Daha evlenmeden bu haldesin. Evlenince beklentin yükselecek belli ki. Hem kendine zarar hem karşındaki adama yazık.

Bu beklentileriniz evlilikte devam ederse bana göre sıkıntı yaratır.Çünkü erkekler bizim kadar hassas ve nazik değiller yaradılış gereği.

Boynunuzdaki fuları çıkarıp hafifçe masaya bırakın, camı da açın biraz hava gelsin

Siz karşı tarafın mükemmel olmasını bekliyorsunuz ama.... acı gerçek siz mükemmel değilsiniz ve su yazdiklariniz bende ve eminim ki diğer uyelerde baygınlık hissi yarattı. Nişanlınizi da baymayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…