Pis Genler

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
822
552
103
36
Herkese Merhaba,
Burnum çok iyi koku alır ve güzel kokulara karşı ilgim vardır. Çocukluğumdan beri ağız kokusu ter kokusu nefret etmişimdir ve hep kendime çok dikkat etmişimdir, parfümlere olan ilgim de çocukluktan beri var. Sırf ağzı kokuyo diyo ortaokulda bir arkadaşımdan soğudum, üniversitede başka bir kızdan ter kokuyo diye yavaştan arkadaşlığımı bitirdim...
Sevmediği ot insanın burnunda bitermiş ya hani. Eşim, kayınvalidem ve görümcem o kadar kuvvetli kötü kokuyor ki terleri. Girdikleri oda kokuyor resmen. Ve eşim iki güne bir banyo yaptığı halde böyle. Deotak (deodorant) sürdürüyorum zorla ama çoğu kez unutuyor veya üşeniyor. Kendilerine gelmiyor sanırım koku, aslında eşim farkında ama napayım her gün alamıyorum duş yoruluyorum diyor ama alsa bile gece uykusunda çok terliyor ve yine kokuyor. Ben bu durumdan şikayetçiyken şimdi bu pis genler benim yavrumda
14 aylık kızım var ve pijamalarının yakası sapsarı. Gece terliyor ve kokuyor. Ayakları da kokuyor. Hemde 2-3 aylıktan beri kokuyor. Ya küçücük masum tatlı bebiş nasıl kokabiliyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum kızlar ya çok. Çaresi de yok bunun demi.

Cocuk dermatologuna bir sorun,is yerinde bir kiz arkadasimiz boyle tedavi oldu

ne kadar etkili bilmem de yeni doğan bebekleri tuzlu suyla yıkarlar bizde, 40 ı çıkınca başlarlar ayda bi kere devam ederler bi süre. ben bi etkisi olduğunu sanmıyorum ama öyle yaparlar. yine de bence siz tuzlu suyla yıkamak yerine doktora gidin belki çözümü vardır.

Ay kıyamam size ya üzülmeyin. Eşiniz koltuk altına botoks yaptırabilir, bazı lüks restoranların garsonlarına yaptırıyorlar diye duymuştum. Terlemelerini engelliyormuş. Bebeğiniz için de eminim vardır bir ter önleyici yol. Doktoruna danıştınız mı bu konuyu?

Bu kadar vahim mi durum? Psikolojik olabilir mi acaba sizden başka kimse farkındamı durumun?
Bu arada bende kötü kokudan tiksinirim burnumda çok hassas parfüm ve temizlik takıntım da burdan geliyor çok iyi anlıyorum sizi.

Yerim o fistigi. Gecer annesi hep oyle kalacak degil ya. Cogu insan kendi ter kokusunu almazmis. Her turlu kokuya benim burnumda cok hassastir. Hatta damak zevkimede cok guvenirim. Herkesin yemegini yiyemem. Magazalarda soyunma kabininden ter kokan biri ciksa arkasindan giremem direk mide bulantisi ve bogurtu gelir bana. Kendi kokumu bile cok rahatlikla alirim. Allah sabir versin bizim gibilerine:)))

Son düzenleme:
Bizde de ilk banyosundan önce bekletirler biraz tuzda.. İlk banyomuz aceleye geldi yapamadım ama ikinci banyoda tuzda beklettim yarım saat kadar ( zararlı olduğunu biliyorum ama olacakları önceden hissettiğimden kendimce önlem olsun diye ) sonuç ortada

Koca insanlar ter kokularına çözüm bulsunlar bir zahmet. Hiç sevmem bile isteye pis yaşayan insanı. En azından ayda bir ağda yapsınlar kıl olmasın koltuk altlarında bu bile kokuyu etkiliyor. Eşiniz de jiletle temizlesin. Midem bulandı.

Malesef bebeğinize çözüm olarak doktora götürüp durumu anlatmanızı tavsiye ediyorum. Tuz yöntemini bende biliyorum bizde de yapılır. Deneyebilirsiniz.

Benimde hassasiyetim çok fazla , insanlara kırıcı olmak ta istemiyorum ama bazen de zorlanıyorum. Benim eşimde aşırı terler , büyük oğlumda şükür oğlum kokmuyor ama babamız fena
Sanırın dabakhanedekilerin kokuya alıştığı gibi bende eşimin kokusuna alıştım . Hamileyken kavga sebebimiz olmuştur birçok kez. Adam yıkanıp geliyodu bana yine kokuyor gibi geliyordu, pskilojıkti belkide.
Çok iyi anlıuorum sizi....

Amiin amiin :) İnşallah geçer ya zira bi tanesi bana yetiyor ( sürekli çamaşır yıkayıp nevresim değiştirmekten böö geldi. Hamileyken ful ayrı yattım :) Mağazalarda aynı şeyi bende yaşıyorum

Bende koku konusunda çok hassasım öyleki parfüm kokusu bile iğrenç gelir yoğun parfüm kokusunda midem bulanır bazen ter kokusunu bile yeğlerim

Benim de vardır ya. Bugün mesela dar bir alana gittik. Terle karışık parfüm kokusu alıyorum. .hangi parfüm olduğunu bile anladım..hemen kaçtım ortamdan. Ama bebeklerin ter ve ayak kokusu büyük insan gibi asla olmaz
.Hatta güzeldir bile. Bana sizinki psikolojik geldi biraz. Başkalarına da sordunuz mu bunu..Bebeğinizin yanında olan. İlk defa duyuyorum bunu..hani daha çok küçük çünkü.

Universitede ter kokuyor diye kiz arkadasinla arkadasligini bitirmissin ama koktugunu bile bile adamla evlenmissin
Kokuyorda nisanliykende kokuyordur bu adam dogru mu? Ayrica iki gunde bir dus alinmaz o sekilde herkes kokar bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…