Pis Genler

Gün aşırı duş almakta ne, koca adam en azından gün de birdefa duş alması gerek. Benim eşim hem sabah işe gitmeden ve akşam yatmadan duş alır bende öyle çocuklar da her akşam yatmadan yaz kış bu böyle.

2-3 aylık bebeğin ayağı kokarmı hiç ya olmaz öyle şey,14 aylıkkende kokmaz sizde problem var bence psikiyatriste falan gidin.Ergenliğe 1-2 yıl kala ter kokmaya başlıyor çocuklar.

Arkadaşlar neden konu sahibinin üzerine bu kadar gittiniz ben anlamadım. :/ Bebek cidden çok aşırı terliyor ve kokuyor olabilir, belki cidden bebeğinin hormonal ya da metabolik bir sorunu var. Hekim arkadaşlar var burada onlar benden daha iyi bilirler. "Bebekler annesine gül kokar, sen sorunlusun" demek olayı bilmeden bence çok doğru bir yaklaşım değil.

Her gün dus alamiyorum, yorgun oluyorum demekk nedir yaaa...
Sokagin tozu, pisligiyle ustunde nasil rahat ediyor? Hadi o rahat ediyo siz tertemiz yataginiza nasil kiyabiliyorsunuz?
Her aksam vucudunu yikasa deodrant kullansa 10 dakikasini alir hemde rahat rahat uyur

Bana da genetik gibi geliyor.Bizim ailede teri kokan pek bilmiyorum.Benim kokmam için banyo suremin çok uzaması gerekiyor.Giydigim tişört, atlet için ust uste terlemis ve kurumus olmasi gerekiyor.Ama kiminin tek terlemede kokuyor.Rolon da nadir kullanırım.

Karbonat duymuştum.Onu denesin.

Bence genetik birşey bu. Eşimde dediğiniz gibi herggün duş alır ve sabah işe gitmeden de alır ama yinede terler, Duş aldıktan bikaç saat sonra bile biraz sıcakta olsun terler :) Ben spor salonunda bile kıyafetimi, koltuk altımı ıslatcak şekilde terlemem ve leş kokmam.
Günlük hayatımda roll on, deo fılanda kullanmam. Parfum kullanırım o da koku bastırsın diye değil.

Kokuyorlar hanımefendi. Nıye kadının üstüne bu kadar geliniyor? Gayette berbat kokabiliyorlar bebeklerde, ya kokana denk gelmedınız yada bebekler sevımlı geldıgınden fılan o koku sızın hoşunuza gıdıyor olabılır ama ekşi ekşi feci kokan bebekler gördüm ki öyle kokudan öğüren, dayanamayan aşırı hassas bir tipte değilim.

Ya arkadaşlar ne çok üstüne gitmissin iz konu sahibinin eşi de kızı da kokuyor olabilir
Benim erkek kardeşim de kokar cok severim ama kokar yani
Soruna gelince Eşiniz kıl temizliğini düzgün yapsın kıl koku yapıyor
Ayrıca kokan dışarda çalışan birine iki günde bir dus az her gun yatağa gormeden once banyo yapsin hem nevresim çarşaf sorunu da azalır
Özellikle akşamları baharatlı yemek yemesin sucuktur salamdir uzak dursun
kızınız içinde aynısı her gece yatmadan dusa sokun ikisini hatta gün icindede saçını yikamayin ama vücudunu yıkayın kizin
Yatmadan pudralayin koltuk altını boynunu falan aklima gelenler bunlar

çok kınamışsınız demek ki zamanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…