- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
şimdi bu pis genler benim yavrumda
ekran fotosu almak için birde tel den girdim cok komıkEki Görüntüle 2010856
İnanın dalga geçmek için değil ama o kadar çok kokuyor yazmışsınız ki aklıma bu karikatür geldi :)
Net görülür umarım :)
Dahası bebegin tuzdan dolayi derisinde hızlı sıvı kaybı oluşup daha da kötü sonuçlar oluşabilir. Bence tuzun bir etkisi yok denkgelmistir. Bu sebepten ölen çocuklar bile oluyormuş.Kendisi yazmis yarim saat beklettim diye. Etkisi olanlar da var olmayanlar da konuyu onceden epey arastirmistim. Ama doktorla kesinlikle onermiyor. Minicik bebek ya belki yanicak derisi aci cekecek belki acimasizlik bu agzi dili olmayan minicik bebege yapilcak sey degil
"Pis gen " ifadesi olmamış.Herkese Merhaba,
Burnum çok iyi koku alır ve güzel kokulara karşı ilgim vardır. Çocukluğumdan beri ağız kokusu ter kokusu nefret etmişimdir ve hep kendime çok dikkat etmişimdir, parfümlere olan ilgim de çocukluktan beri var. Sırf ağzı kokuyo diyo ortaokulda bir arkadaşımdan soğudum, üniversitede başka bir kızdan ter kokuyo diye yavaştan arkadaşlığımı bitirdim...
Sevmediği ot insanın burnunda bitermiş ya hani. Eşim, kayınvalidem ve görümcem o kadar kuvvetli kötü kokuyor ki terleri. Girdikleri oda kokuyor resmen. Ve eşim iki güne bir banyo yaptığı halde böyle. Deotak (deodorant) sürdürüyorum zorla ama çoğu kez unutuyor veya üşeniyor. Kendilerine gelmiyor sanırım koku, aslında eşim farkında ama napayım her gün alamıyorum duş yoruluyorum diyor ama alsa bile gece uykusunda çok terliyor ve yine kokuyor. Ben bu durumdan şikayetçiyken şimdi bu pis genler benim yavrumda
14 aylık kızım var ve pijamalarının yakası sapsarı. Gece terliyor ve kokuyor. Ayakları da kokuyor. Hemde 2-3 aylıktan beri kokuyor. Ya küçücük masum tatlı bebiş nasıl kokabiliyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum kızlar ya çok. Çaresi de yok bunun demi.
Kardeşim valla senin yardıma ihtiyacın var. Hadi yetişkin insanları anlıyorum ama 14 aylık bebek kokuyor ne demek ya?! Kızım 5 yaşında ben ne yersem aynısını yiyor, et baharat vb. Onun ter kokusu, yine senin benim kokumdan başka. Bazen gece terliyor, eksimtrak bi ter kokusuyla uyanıyor. O bana dünyanın en güzel kokusu. Sanıyorum ergenlikte farklılaşır. Diyeceğim o ki, seninki önyargı ve hatta takıntı. Ek gıda alsa da hiçbir bebek dediğin gibi rahatsız edici bi ter kokmaz. Kakası desen neyse de, ter ya!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?