Pis Genler

Kokan adamla neden ve nasıl evlendiniZ?
Ayrica koktugunu bile bile insan nasıl 2 gunde bir yikanir? Bizde koku falan yok ama her gun yıkamadan rahat edemeyiz, evliz ciftsiniz yani insan ayni yatagi paylasiyor sariliyor opuyor, yıkanmamis pis adama askimdan olsem yaklasamam.

karbonat surun esinizin koltuk altina..Ben dustan cikar cikmaz lavanta ya da gul yagiyla karbonati karistirdim vucutlari nemliyken koltukaltlarina ve ayaklarina suruyorum (cocuklarim dahil) ki esim asker surekli postal giyiyor sifir koku...

şimdi bu pis genler benim yavrumda

Eşinizin ve ailesinin genlerini pis olarak adlandırmanıza şaşırdım doğrusu.. Gen olayına girersek kimbilir sizde, hepimizde bilmediğimiz ne tür genler vardır öyle değil mi? O halde keşke gen araştırması yapıp evlenseydiniz. Tabi bu araştırma için atalarına kadar uzanmanız gerekirdi zira kimden geleceği belirsiz. Aynı şekilde kendi genlerinizi de ortaya koymanız gerekirdi kimbilir sizde neler vardır? Böyle bir mantık olabilir mi ya..

Bebekler çeşitli çeşitli hastalıklarla da doğabiliyor, sizin mantığınızla eşler birbirine girerdi senin genlerin yüzünden oldu diye. Öncelikle bu konudaki bakış açınızı değiştirin bence. İnsanlar terler, temizlenir ve geçer bu kadar basittir.

Dahası bebegin tuzdan dolayi derisinde hızlı sıvı kaybı oluşup daha da kötü sonuçlar oluşabilir. Bence tuzun bir etkisi yok denkgelmistir. Bu sebepten ölen çocuklar bile oluyormuş.

Sizin ki psikolojik gibi geldi. Bebeğinizi çok giydirmeyin ve hergun dusunu aldırin. Gerekirse sabah akşam duş aldırin. Ülkemiz biraz yıkanma özürlü evet bu doğru maalesef.

ne yazıkki çaresi yok canım aynı dertten bende müzdaribim ,
kızımda bebekken çok kokardı annem nerdese gunde 2 kere yıkadı , şimdi 9 yaşında
bebekliğindeki gibi kokmuyor , ama hergun yıkanmamak için kırk takla atıyor , köküne çekmişsin diyorum sınırden ağlıyor ,

ama sanırım bir tedavisi yok

Ben de kokuya fazla duyarlıyım maalesef. Hamileligimden sonra iyice arttı bu durum.Teyzem hiç koku almaz o da bir sorun aslında ama bazen ona ozeniyorum:)

Kardeşim valla senin yardıma ihtiyacın var. Hadi yetişkin insanları anlıyorum ama 14 aylık bebek kokuyor ne demek ya?! Kızım 5 yaşında ben ne yersem aynısını yiyor, et baharat vb. Onun ter kokusu, yine senin benim kokumdan başka. Bazen gece terliyor, eksimtrak bi ter kokusuyla uyanıyor. O bana dünyanın en güzel kokusu. Sanıyorum ergenlikte farklılaşır. Diyeceğim o ki, seninki önyargı ve hatta takıntı. Ek gıda alsa da hiçbir bebek dediğin gibi rahatsız edici bi ter kokmaz. Kakası desen neyse de, ter ya!..

Evet guzel bir noktaya deginmişsin.Koku genetik oluyor maalesef ve seni anlayabiliyorum.Amcam onun kizi ve ogullari gercekten asiri kotu kokuyorlar.Girdikleri ortama yayiliyor kokulari.Of cok zor bir durum..Bebeginiz icin doktorunuza danisin daha kucuk oldugu icin cozumu vardir belki ama esin kv icin bisey soyleyemicem.Ancak tedaviyle duzelir cunku duş parfum deodorant o kötu kokulari gidermiyor

"Pis gen " ifadesi olmamış.
Kötü koku almanız psikolojik bir takıntıdan kaynaklı olabilir mi? Başka birilerinin görüşünü aldınız mı? Mesela bebeğinizin kokusu sizden başkasına da gidiyor mu?

iki günde bir yıkanan ve deodorant kullanmayan herkes kokar. bi gün sabah duş aldım çıktım.deodeorant kullanmayı unutmuşum. resmen koktum. bence genlerden önce eşinizin temizlik anlayışını sorgulayın. kendisine bakmıyor üstelik bu kadar titiz bir eşi varken.
bu da bir çeşit saygısızlıktır bana göre.

iki günde bir yıkanan ve deodorant kullanmayan herkes kokar. bi gün sabah duş aldım çıktım.deodeorant kullanmayı unutmuşum. resmen koktum. bence genlerden önce eşinizin temizlik anlayışını sorgulayın. kendisine bakmıyor üstelik bu kadar titiz bir eşi varken.
bu da bir çeşit saygısızlıktır bana göre.

Pis genler deyince neler neler aklıma geldi.
Ter kokusu eşin için günlük duş alarak çözüme kavuşur.

Bebeğinin yakasının sarıya dönecek kadar terlemesi de bir tuhaf?
Ne yapıyorsunuz çocuğu sarıp sarmalıyor musunuz da öyle terliyor?
Günlük olarak bebek kıyafetleri değişmiyor mu? Bir kıyafetin yakasının sarı olması için birkaç gün boyunca üzerinde kalması gerekir herhalde. Bilmiyorum ama doktora bir danışın.

cok sukur akli basinda bir yorum yapilmis! bide empati kurmuslar konuyu acan hanimefendiye, deniyorum ama i ih- empati filan kuramadim.

yahu her gun dus alin, yorgunum diyerek iki gunde bir dus almak nasil bir kafa yapisidir?? ben gercekten anlayamiyorum! hanimlar uzun saclarini her gun yikamak istemeyebilir, ok anlayabilirim (asla yapamasamda), ama en azindan vucudlarini yikamak zorundalar bence.

her gun dusa girilsin kampanyasi baslatilsin yahu Turkiye'de. ciddiyim.

Yarım saat tuzlama diye bişi yok bir kere yapılır zaten bu işlem öyle yarım kilo Tuzla'da olmaz en fazla 1tatlı kaşığı kadar atılır 5dk tutup yıkanır bizde doğduk tan sonra 40gün boyunca yıkanır bebek yumurta sarısı da konur hatta suyuna bu kokudan değilde cildi güzel olsun diyedir tuzun koku konusunda etkili olduğunu düşünüyorum bu geleneğin olmadığı toplumlarda kokma oranı daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…