- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
tuzlamak yerine denize soksak olur mu?
sonuçta asıl doğalı orda tuzlu suyun?
Onlarda değil sizde sıkıntı var.psikolojik olabilir .tamam kokuyodur ama siz aşırı fuyarlisiniz .belki psikolojik belki fizyolojik ama sıkıntı sizde.Herkese Merhaba,
Burnum çok iyi koku alır ve güzel kokulara karşı ilgim vardır. Çocukluğumdan beri ağız kokusu ter kokusu nefret etmişimdir ve hep kendime çok dikkat etmişimdir, parfümlere olan ilgim de çocukluktan beri var. Sırf ağzı kokuyo diyo ortaokulda bir arkadaşımdan soğudum, üniversitede başka bir kızdan ter kokuyo diye yavaştan arkadaşlığımı bitirdim...
Sevmediği ot insanın burnunda bitermiş ya hani. Eşim, kayınvalidem ve görümcem o kadar kuvvetli kötü kokuyor ki terleri. Girdikleri oda kokuyor resmen. Ve eşim iki güne bir banyo yaptığı halde böyle. Deotak (deodorant) sürdürüyorum zorla ama çoğu kez unutuyor veya üşeniyor. Kendilerine gelmiyor sanırım koku, aslında eşim farkında ama napayım her gün alamıyorum duş yoruluyorum diyor ama alsa bile gece uykusunda çok terliyor ve yine kokuyor. Ben bu durumdan şikayetçiyken şimdi bu pis genler benim yavrumda
14 aylık kızım var ve pijamalarının yakası sapsarı. Gece terliyor ve kokuyor. Ayakları da kokuyor. Hemde 2-3 aylıktan beri kokuyor. Ya küçücük masum tatlı bebiş nasıl kokabiliyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum kızlar ya çok. Çaresi de yok bunun demi.
cok sukur akli basinda bir yorum yapilmis! bide empati kurmuslar konuyu acan hanimefendiye, deniyorum ama i ih- empati filan kuramadim.
yahu her gun dus alin, yorgunum diyerek iki gunde bir dus almak nasil bir kafa yapisidir?? ben gercekten anlayamiyorum! hanimlar uzun saclarini her gun yikamak istemeyebilir, ok anlayabilirim (asla yapamasamda), ama en azindan vucudlarini yikamak zorundalar bence.
her gun dusa girilsin kampanyasi baslatilsin yahu Turkiye'de. ciddiyim.
tabikide! benim 70 yasindaki anneannem hala her gun dus alir. kadin ben evlenirken bana (baska ogutlerin yaninda..) 'her gun dusunu al banyonu yap, hatta yaz olunca gunde iki kez gir temiz ol emi kizim' demisti, ki zaten 21/22 yasimdan beri her gun dus almayi aliskanlik etmistim zaten. ozelliklede biriyle yasamaya basliyorsa insan dahada ozenmeli buna.Katiliyorum benim saclarim cok cok uzun ama hergun giriyorum dusa hatta geceden dusa girip sabah saclarimi toplayip bidaha giriyorum gece terliyor insan sabah saclari yikamak zor bide uzun oldugu icin kurutmak taramak... Ama bi erkegin sac sorunu da yok isten donunce hemen girebilir elini yuzunu yikiyacagina... heleki esinin hassas bi burnu varsa yikanmak zorunda...
Ay ben de bayılıyorum nası masum bi kokudur o kızım 19 aylık ve hala öyle kokar koklamaya doyamadım daha. Ama bazı bebekler gerçekten ekşi ekşi kokuyor ben de bunu kıyafetlerinin yıkandığı deterjana veya sık yıkanmamasına bağlıyorum.Bebeğin o ter kokusu sadece bana mı acayip güzel geliyo acaba
Allah korusun metabolik bir sendrom olabilir.Herkese Merhaba,
Burnum çok iyi koku alır ve güzel kokulara karşı ilgim vardır. Çocukluğumdan beri ağız kokusu ter kokusu nefret etmişimdir ve hep kendime çok dikkat etmişimdir, parfümlere olan ilgim de çocukluktan beri var. Sırf ağzı kokuyo diyo ortaokulda bir arkadaşımdan soğudum, üniversitede başka bir kızdan ter kokuyo diye yavaştan arkadaşlığımı bitirdim...
Sevmediği ot insanın burnunda bitermiş ya hani. Eşim, kayınvalidem ve görümcem o kadar kuvvetli kötü kokuyor ki terleri. Girdikleri oda kokuyor resmen. Ve eşim iki güne bir banyo yaptığı halde böyle. Deotak (deodorant) sürdürüyorum zorla ama çoğu kez unutuyor veya üşeniyor. Kendilerine gelmiyor sanırım koku, aslında eşim farkında ama napayım her gün alamıyorum duş yoruluyorum diyor ama alsa bile gece uykusunda çok terliyor ve yine kokuyor. Ben bu durumdan şikayetçiyken şimdi bu pis genler benim yavrumda
14 aylık kızım var ve pijamalarının yakası sapsarı. Gece terliyor ve kokuyor. Ayakları da kokuyor. Hemde 2-3 aylıktan beri kokuyor. Ya küçücük masum tatlı bebiş nasıl kokabiliyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum kızlar ya çok. Çaresi de yok bunun demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?