Yoo kendime güvenim sonsuz dovucek halim yok. Bakarak aldatilmaz ama göz zinası diye birşey var ve gunah başkasının karısına kızına bakmAsini kabul etmm benBir kere yolda gidiyordum adamın biri baktı.ama böyle normal sıradan geçerken bende aynı anda onlara baktım. (Kari-koca) kadın adama bir dirsek attı niye kıza bakıyorsun diye inananın onun yerine ben küçük düştüm.adami nasıl bıktırmışsa adam bela okuyarak ilerledi kadını geride bıraktı.sizde o yle yapıyorsanız inanın kötü bir goruntu.yoldan geçen lerle aldatacak değil ya.
Kötü bir hisdir elbet ama yanlış düşünmeyin hemen.Ama mal mal bakmak nasıl olur anlatsaniz.Su erkeklerin kadinlara bakmasına ayar oluyorum hepimiz güzel birini görünce bakiyoruzdur, mal mal bakmanin anlamı nedir anlamadim eşim tarafin dan sürekli yaşıyorum bu sorunu. Soruyorum hiç mi kari kiz güzel birini gormedin utanmadan yanimdada bakıyorsun diyorum yoo bakmiyorum diyor. Her seferinde ben biyerimden uyduruyorum sanki canım sıkılıyor Heralde ortalığı bulandiriyorum baktin ettin diye okadar laf ettim bu adamı duzeltemicem Heralde kim bilir ben yokken gözleri fır dönüyor dur kesin kafası önde gezen erkeklere imrenir oldum...
Ya benim esimde aşırı resmi ve mesafeli birisi.Bu kadarı da fazla arkadaşlarim yada bir bayana selam vericegi zaman göz teması bile kurmamaya çalışıyor.Hep mesafeli ciddi bir eş istemiştim ama bu biraz fazla oldu sanırım.Sonra bana beni neden kiskanmiyorsun diyor.Sebep yokkiYoo kendime güvenim sonsuz dovucek halim yok. Bakarak aldatilmaz ama göz zinası diye birşey var ve gunah başkasının karısına kızına bakmAsini kabul etmm ben
Yani herkes e mi bakılır suratina bakar ama ne anlami var bakmanın sokakta görüyoruz sapık adamları yicek gbi bakiyorlar o yüzden bnde eşime konduramiyorum yakistirmiyorum ey kafanı yürü zaten hiç bir erkek te evet bakiyorum demezKötü bir hisdir elbet ama yanlış düşünmeyin hemen.Ama mal mal bakmak nasıl olur anlatsaniz.
Kendi de bana kızar fena tepki verir bakmadigim etmedigim halde o daha sinir bozucu ben de derim kişi kendinden bilir isiEsim baksa yanimda kesin misilleme yapardim.. farketmedim simdiye kadar, ya da gozu benden baskasini gormuyor demekki :)
Ayy çok hossunuz valla.Ama sakin bunu takıntı haline getirmeyin kendinizi yipratirsinizYani herkes e mi bakılır suratina bakar ama ne anlami var bakmanın sokakta görüyoruz sapık adamları yicek gbi bakiyorlar o yüzden bnde eşime konduramiyorum yakistirmiyorum ey kafanı yürü zaten hiç bir erkek te evet bakiyorum demez
Allah Allah sen bakmadigin halde mi trip atiyor :) bos bos kiskanilmayida hic sevmem yaa:)Kendi de bana kızar fena tepki verir bakmadigim etmedigim halde o daha sinir bozucu ben de derim kişi kendinden bilir isi
Aynen bakan kör dur belki deyip susayim en iyisimiAyy çok hossunuz valla.Ama sakin bunu takıntı haline getirmeyin kendinizi yipratirsiniz
Geçen eşimle dışarda yemek yiyoruz. Ben de öylesine etrafa bakınıyorum. Eşim tutturdu neden garsona bu kadar baktın neden bu kadar inceledin hayırdır diye. Bakmadim diyorum baktin diyor sen ona bakarken ben de sana bakiyordum diyor. Halbuki o kadar bakmadigima eminim ki garsonları önüme dizse hangisine bakmışım taniyamam bilemem. Yani gözlerim bakmis ama görmemis demekki. Bilinçli olarak bakmamis incelememisim, dikkatsizce farkinda olmadan bakmışım demekki. Belki onunki de öyle bi seydir.Donupte bakmıyor mesela ama biri önden geçerken illa suratına bakicak bende çok sinir oluyorum bakiyosun diyorum bakmiyorum diyor adam
Gözlerini oyup eline versem daha mantıklı çözüm olurGözüne at gözlüğü takın sizden başka kimseye bakmasın :)
Vala kadın olarak yanımdan gozume hoş gelen bebek olur adam olur kadın olur bakarım pis gozlumuyum değilim sanırımGözlerini oyup eline versem daha mantıklı çözüm olur
Ben de öyleyim mesela ama baktığını goruyorum herkes birbirine bakar ama aranır gbi baktığını dusunuyoium bazenGeçen eşimle dışarda yemek yiyoruz. Ben de öylesine etrafa bakınıyorum. Eşim tutturdu neden garsona bu kadar baktın neden bu kadar inceledin hayırdır diye. Bakmadim diyorum baktin diyor sen ona bakarken ben de sana bakiyordum diyor. Halbuki o kadar bakmadigima eminim ki garsonları önüme dizse hangisine bakmışım taniyamam bilemem. Yani gözlerim bakmis ama görmemis demekki. Bilinçli olarak bakmamis incelememisim, dikkatsizce farkinda olmadan bakmışım demekki. Belki onunki de öyle bi seydir.
Bi bebim koca böyle galiba anlasilan kimsenin ki bakmiyormusVala kadın olarak yanımdan gozume hoş gelen bebek olur adam olur kadın olur bakarım pis gozlumuyum değilim sanırım
:)
Elbet susmayin söylemek istediğim hafife indirgemeyin tepkinizi eşinizin gözünde yuz goz olmadan halletmeye calisin bence eğer sizi rahatsiz edicek derece de bakiyorsa tepkiniz net olmalı.Ama emindegilseniz kıskançlık yada kuruntu ise hisleriniz eşinizin gözünde de kaprisli huzursuz kıskanç eş profili olusturmayin.Aynen bakan kör dur belki deyip susayim en iyisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?