Söylediğimi ayıplayacaklar da olacaktır ama ben çok garipsiyorum alışamıyorum ve ne yapmam lazım anlamadım...Kısaca anlatayım dert gibi değil aslında elhamdulillah ama takıldım biraz...Bakıcı tuttuk bu hafta 3. Haftası kahvaltı ve öğle yemeğini bizde yapar 2-3 kişilik yemek kahvaltı yapıyor yapılı ve yemeği seviyor belli,bunda sıkıntı yok sonuçta herkesin doyma eşiği aynı olamaz,ancak eşim için okuldan gelince hamur işi yaparım çayla yemeyi sever yaptığım bir tepsi tatlı kek veya börek her ne ise 3-4 gün yeter bize ama bu kız sayesinde ertesi gün bi daha yapıyorum ya da misal eşim abur cubur çerez vs sever (evde yemek yemez bari çay keyfi yapayım kafasında

) kız bildiğiniz canavar gibi iki günde bizim aylık yetecek herşeyi yiyor.. bi örnek daha vereyim,geçen kola aldım yemekle içeriz diye düşündüm,yemeğe getirmedim unuttum,ertesi gün biz işe gittik akşam eve geldim kolayı da çıkarayım yemekte içeriz diye düşündüm dibinde bir çay bardağı kadar vardı dayanamadım sordum ertesi gün,kola çok zararlı o kadar içme nasıl içtin dedim

ben su yerine içiyorum çok seviyorum dedi şaştım kaldım kırmadan nasıl söylerim...sonuçta çalışan bi insanım o hamur işlerini eşime yapıyorum günlerce yetsin diye hergün uğraşamam da bu bir tarafa da ben yemek konusundan mesulüm ekstralardan mesul değilim ki...Ama nasıl söylerim bilmiyorum

(Çocuklara tereyağı yumurta getiriyorum çalıştığım köyden,onlardan da yiyor ve normal yumurta ve kahvaltılık yağ da var dolapta) Hergün 3-4 yumurta kırıyor 2 somun ekmek yiyor iki akşam yetecek yemeğimi bitiriyor vs bunlara yine konuşamam çünkü karnını ancak doyuruyor demek ki diyorum ama ekstraları yemesi çok da anlaşılır gelmiyor,hadi nefistir baksın iki tane yesin de dibini görene kadar yemek nedir