Kızlar bende kullanıyorum perşembe gününden beri gerçekten güzel bir krem sivilce izlerime kızarıklıklarıma çok iyi geldi. Kardeşimin ellerinde mevsimsel oluşan kaşıntı morarma ve çatlak oluyor bu kremden sürdüm morarmaları soldu. Bu çinkonun mucizesi olsa gerek. Ama ben yüzümden çıkarmıyorum sabah sürdükten sonra akşama kadar yüzümde kalıyor. Akşamda yatmadan yüzümü yıkayıp tekrar sürüp yatıyorum.
Sudocrem i forumlarda okuyordum sivilcelere iyi geliyor felan diye ama geçenlerde gazete ilanında sivilceye iyi geldiğini de yazmışlar (firmada sonradan fart etti bence :) herneyse... Bi deniyim dedim. Zaten denemediğim şey kalmamıştı. Bazen geçiyordu sivilcelerim ama adet döneminde tekrar fışkırıyordu adeta... Bak yine konudan uzaklaştım. Sonra bu kremi aldım ve her gece sürmeye başladım. Benim sivilcelerim önce beyaz kabarcıklar şeklinde çıkar sonra ben oynayıncada iyice berbat olurdu. Hatta şişlik yapan koca sivilcelerim olurdu. Kremi kullanmaya başladım şu an hala devam ediyorum sanırım birkaç hafta oldu. hergün sürüyorum. Ve uzun zamandır sivilcelerim iyi durumda. Yani bu krem tam bir mucize değil belki ama en azından sivilceleri bastırıyor... İlk defa bir adet sonram sivilcesiz geçiyor... kullanmaya devam edicem bakalım bu etki devam edecekmi?
peki nasil kullandin canim.. aksam yatmadan önce sürüp uyudun mu ?
ben dün maske gibi 20 dk. bekletip sildim..
bugün baktim yüzümde kücük kücük kirmizi noktalar var sivilce izi gibi
ilk kullanimda böyle bisey medana gelmesi mümkün müdür ? :26: :26: :26: :26:
bi deneyin ama ben etkili olcagını sanmıorm çünkü sivilceye tek çözüm roaccutne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?