cilt yenilemesi için sırf çinko içerdiği için pişik kremine yönelmeyin.Deneyip faydasını gördüğüm bi krem var.İlk sürüldüğünde ciltte kabuklanma başlıyor,yenileniyor cilt.Cilt doktorunun yanlış önerisinden dolayı kortizonlu merhemi kullandım bi süre cildim incelme meydana gelmiş ve herşeye gül suyuna bile aşırı hassaiyet başlamıştı.Netten bi doktora danıştım bana bahsettiğim kremi önerdi,fiyatı boyutuna göre pahalı ama çok az sürmenizde bile faydasını görebiliyorsunuz.Cildimde ciddi oranda düzelme var.Tavsiye ederim.Mutlaka duymuşsunuzdur.Pirdolin krem.Fiyatı 22 tl.Normal pişik kremleri kıvamı yoğun olduğu için sürülmesi ve yüzden çıkarılması zordur,-ki denemelerim sonucunda yüzümüde mahvetmişliği vardır.Zaten haberlerde pişik kreminden bahsedildiğinde içeriğinde bi takım yağlar ile sıvılandırıldığı söylenmişti.Direk pişik kremi sürüldüğünde zor çıkıyor yüzden bende öyle oldu.Ama pirdolin kremin yararını gördüm tavsiye ederim...
peki canım senin cildinde izler var mıydı bu krem izlerin geçmesinde faydalı oldu mu?
kızlar pişik kremi değil de pudrası var onla napak?çok üzülüyorum ya her yerim sivilce...
kızlar yarım edin.22 yaşındayım liseden beri kurtulamadın illet sivilcelerden.tabiki eskiye göre yüzüm daha iyi ama hala yüzümde kızarıklklar ve siyah noktalar var ne yaptıysam geçiremedim makyaj yapıyorum bu sıcaklardada yüzüm kusuyor çok kötü duruyor.herkes yüzün için bir şey kullanmıyormusun diyor ağlıcam artık pişik kremini duydumda emin olamadım dahada kötü yapar diye.benim yüzüm yaglı hangi markayı önerirsiniz çözüm olurmu artık :/ yenileri çok çıkmıyor ama eskilerinin kızarıklıkları geçmiyor çok beyaz tenliyim birde iyce dikkat çekiyor(
kizlar bi kac gundur sitede pisik kreminin ise yaradigini okuyorum ve dun kullanmaya basladim etkisi cok iyiydi sabah yuzumu yikayip aynaya baktigimda sivilceler henuz gecmesede kirmiziliklar tamamen gecmisti simdi yuzumu yikayip tekrar kullandim harika bisey bu yaa :))))))))))))))))))))):teytey:a.s.
yaşın ve durumun itibari ile imex merhem öneririm.ANtibiyotikli bir merhem sivilceleri kurutuyor..Yine bir doktora danış istersen ...geçmiş olsun
doktor bana benzamcyn ve imex merhem verdi zaten.daha önce kullanp bırakmıştım bırakınca tekrar çıktı hepsi :s şimdi gündüzleri imex kullanıyorum akşamlarıda benzamycn sürüyorum 1 haftadr düzenli kullandım biraz farketti gibi kullanmaya devam edicem çok teşekkür ederim tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?