- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Sizin kişisel alan dediğiniz saçma sapan zevk yüzünden sadece bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm, tek sefer olması bile tiksinç bir durumken sarhoş olmasa bile her gece böyle olması bizim rahatsızlığımızı değiştirmedi. Kaç kere uyardık dinlemedi. Önce sıkıntıları yüzünden kafa dağıtıyor falan dedik ama durum abartıyla devam etti. Bu bizim görgümüz, içki şişesiyle kişisel alan yaratmak bizlik bir şey değil. Üstünüze alınmayın ters algılamayın bu yazdıklarımı.Babanız kontrollü, aklı başında biri anlattığınız kadarıyla. Sarhoş olmuyor, 2 kadeh içip bırakıyor, bunun size nasıl bir zararı olabilir ki ? İnsanların zevkleri olmasın mı, kişisel alanları olmasın mı ?
Uzun zamandır rahatsızlığımızı biliyor aslında. Sıkıntı şu ki önceden böyle bir alışkanlığı yokken son 2 senedir bu durumda ve biz alışkın değiliz, bu kadar bağımlı olmasını hazmedemiyoruz,sarhoş olmasa bile.Sarhoş olmuyorsa sıkıntı ne? Siz bağırıp çağırınca sinirinden üzerinize yürüse daha mı iyiydi, adam sakince geçiştirmiş iyi olmuş. Böyle alkol alana can kurban bence.
Biz uzun zamandır bu durumdan rahatsızız, tatlı dille uyardık dinlemedi. Bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm o bile yetti tiksinmeme. Yani anlayacağınız bir şeyler birikti bizde.İnsan gibi iciyormus neden karisiyorsunuz?
Karismakla kalmayip adama hakaret edip bagiriyormussunuz hatta. Ozur dilemelisiniz kesinlikle. Adam piskin falan degil sadece alttan almis kavga uzamasin diye. İcip icip sacinizdan suruklese sizi tamam tepkiniz yerinde olurdu da. Su an anlamsiz
Sarhos olup napiyor? Bagirip cagiriyor mu? Ev ahalisini tehdit ediyor mu? Dovuyor mu? Hakaret ediyor mu?Biz uzun zamandır bu durumdan rahatsızız, tatlı dille uyardık dinlemedi. Bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm o bile yetti tiksinmeme. Yani anlayacağınız bir şeyler birikti bizde.
Eve sarhoş gelince size ne yaptı? Ne zarar verdi? Maddi olarak durumunuz nasıl? İçki, kötü şekilde etkiliyor mu maddi durumu?Biz uzun zamandır bu durumdan rahatsızız, tatlı dille uyardık dinlemedi. Bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm o bile yetti tiksinmeme. Yani anlayacağınız bir şeyler birikti bizde.
Herkes soru sormuş size. Aslında sadece sarhoş olması mı sizi rahatsız ediyor yoksa bu sarhoşluğun altında maddi yetersiZlik, ilgisizlik, anneye eziyet mi var? Anlamadık pek sebebini. Sarhoş olması yeterli bir sebep değil.Biz uzun zamandır bu durumdan rahatsızız, tatlı dille uyardık dinlemedi. Bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm o bile yetti tiksinmeme. Yani anlayacağınız bir şeyler birikti bizde.
Uzun zaman geçti üstünden, sadece güldüğünü hatırlıyorum bir şeyler söylüyoruz cevap vermiyor takmıyor falan.. Ve o gece kulağından kan akarak geldi eve biz başka şey oldu sandık, bir an annemi aldattığını bile düşündüm inanın. Annem şok oldu ne oldu diye sordu cevap yok. Ben zaten sinirlendiğim için uyumaya devam ettim, ertesi gün oldu babam yüzüme bakamıyor, sabah annemle konuşmuş yolda gelirken düştüm kafamı çarptım diye, çok utanıyorum yüzüme vurma demiş anneme. İki gün falan çok muhattap olmadım. İlla saçımdan çekmesine gerek yok yani bu bizim fıtratımızdan kaynaklı tamamen.Sarhos olup napiyor? Bagirip cagiriyor mu? Ev ahalisini tehdit ediyor mu? Dovuyor mu? Hakaret ediyor mu?
Bu seçeneklerin hiçbiri yok aslına bakarsanız. Tamamen zevk için içiyor ama sadece evimizde bu kadar aşırı içki içmesinden rahatsızız. Evet insan zevkini gerçekleştirebilir ama biz babamın bu durumuna alışkın değiliz. Olay bu. Altında sebep aranacak bir şey yok yani.Herkes soru sormuş size. Aslında sadece sarhoş olması mı sizi rahatsız ediyor yoksa bu sarhoşluğun altında maddi yetersiZlik, ilgisizlik, anneye eziyet mi var? Anlamadık pek sebebini. Sarhoş olması yeterli bir sebep değil.
Tamam ama adam aciklamasini yapmis,dusmus kulagi kanamis. Sarhosken degil ayikken de olabilirdi. Kirk yilin basi sarhos olmaya hakki var bence. Dovup sovmedigi surece, guluyormus ne guzel. Bence siz hic karismayin.Uzun zaman geçti üstünden, sadece güldüğünü hatırlıyorum bir şeyler söylüyoruz cevap vermiyor takmıyor falan.. Ve o gece kulağından kan akarak geldi eve biz başka şey oldu sandık, bir an annemi aldattığını bile düşündüm inanın. Annem şok oldu ne oldu diye sordu cevap yok. Ben zaten sinirlendiğim için uyumaya devam ettim, ertesi gün oldu babam yüzüme bakamıyor, sabah annemle konuşmuş yolda gelirken düştüm kafamı çarptım diye, çok utanıyorum yüzüme vurma demiş anneme. İki gün falan çok muhattap olmadım. İlla saçımdan çekmesine gerek yok yani bu bizim fıtratımızdan kaynaklı tamamen.
Bilemiyorum 2 senedir olan bir şey bu. Ne tepki vereceğimi kestiremiyorum, önce karışmayalım dedik maddi sıkıntılar vardı kafa dağıtıyor falan dedik ama bu durum uzadıkça bizde sıkıldık artık.Tamam ama adam aciklamasini yapmis,dusmus kulagi kanamis. Sarhosken degil ayikken de olabilirdi. Kirk yilin basi sarhos olmaya hakki var bence. Dovup sovmedigi surece, guluyormus ne guzel. Bence siz hic karismayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?