Pişkinlik

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Merhaba,
İnanın ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. Az önce babamla tartıştım, tartışmak bile denemez ben bağırdım o güldü kale almadı. Sinirimden çatlıyorum..

Arkadaşlar babam(bu aralar azaltmış olsa bile) yaklaşık olarak her gece içki içen biri, alkolik değil çünkü sarhoş olup etrafına zarar verme olayı asla yok içti mi iki kadeh içer bırakır. Ama bundan o kadar rahatsız oluyorum ki rakı resmen aşkı gibi olmaya başladı, içkiye çok karşı olmamama rağmen nefret etmeye başladım her gün evde rakı bardağı görmekten. Az önce bir şeyden tartışma çıktı bağırdım çağırdım üstüne bu içkiden de laf açıldı kendimi tutamadım "ayyaşın teki oldun çıktın" dedim...Babama bu ağır cümleyi kurduğuma mı yanayım bu içki şişesinin evden bir türlü çıkmamasına mı...Birde o kadar bağırdık çağırdık annemle, adamın tek yaptığı pişkin pişkin gülüp bizi geçiştirmek oldu. Şuan hala hiçbir şey olmamış gibi oturuyor içerde. Ne yapsam bilmiyorum bir fikir verin, pişkin insanla nasıl başa çıkılır...

Sizin için rahatsız edici olmasını anlayabiliyorum elbette ama belki adamın tek zevki budur. Bu yaştan sonra değişmez ki. Eğer alkolün etkisiyle ters hareketler yapsaydı size zarar verseydi cevabım farklı olurdu tabii ki. Sağlığa zararı yadsınamaz bir gerçek ama zaten biliyordur bunları. Çare görmezden gelmek.

Sizin kişisel alan dediğiniz saçma sapan zevk yüzünden sadece bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm, tek sefer olması bile tiksinç bir durumken sarhoş olmasa bile her gece böyle olması bizim rahatsızlığımızı değiştirmedi. Kaç kere uyardık dinlemedi. Önce sıkıntıları yüzünden kafa dağıtıyor falan dedik ama durum abartıyla devam etti. Bu bizim görgümüz, içki şişesiyle kişisel alan yaratmak bizlik bir şey değil. Üstünüze alınmayın ters algılamayın bu yazdıklarımı.

Sarhoş olmuyorsa sıkıntı ne? Siz bağırıp çağırınca sinirinden üzerinize yürüse daha mı iyiydi, adam sakince geçiştirmiş iyi olmuş. Böyle alkol alana can kurban bence.
Uzun zamandır rahatsızlığımızı biliyor aslında. Sıkıntı şu ki önceden böyle bir alışkanlığı yokken son 2 senedir bu durumda ve biz alışkın değiliz, bu kadar bağımlı olmasını hazmedemiyoruz,sarhoş olmasa bile.

Burada size karşı bir tehdit edici durum göremiyorum.
Yaptığınız saygısızca olmuş..
Kendisi bunun kararını verebilecek yaştadır...
Başkasının özgürlüğünü ve hayatını etkilemedigi sürece şiddet boyutuna getirmediği müddetçe hos görülebilir..
Bence kendisinden özür dilemelisiniz.
Pişkinlik değil alttan almış

İnsan gibi iciyormus neden karisiyorsunuz?
Karismakla kalmayip adama hakaret edip bagiriyormussunuz hatta. Ozur dilemelisiniz kesinlikle. Adam piskin falan degil sadece alttan almis kavga uzamasin diye. İcip icip sacinizdan suruklese sizi tamam tepkiniz yerinde olurdu da. Su an anlamsiz

Biz uzun zamandır bu durumdan rahatsızız, tatlı dille uyardık dinlemedi. Bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm o bile yetti tiksinmeme. Yani anlayacağınız bir şeyler birikti bizde.

Biz uzun zamandır bu durumdan rahatsızız, tatlı dille uyardık dinlemedi. Bir kere eve sarhoş geldiğini gördüm o bile yetti tiksinmeme. Yani anlayacağınız bir şeyler birikti bizde.
Sarhos olup napiyor? Bagirip cagiriyor mu? Ev ahalisini tehdit ediyor mu? Dovuyor mu? Hakaret ediyor mu?

Eve sarhoş gelince size ne yaptı? Ne zarar verdi? Maddi olarak durumunuz nasıl? İçki, kötü şekilde etkiliyor mu maddi durumu?

Herkes soru sormuş size. Aslında sadece sarhoş olması mı sizi rahatsız ediyor yoksa bu sarhoşluğun altında maddi yetersiZlik, ilgisizlik, anneye eziyet mi var? Anlamadık pek sebebini. Sarhoş olması yeterli bir sebep değil.

Sarhos olup napiyor? Bagirip cagiriyor mu? Ev ahalisini tehdit ediyor mu? Dovuyor mu? Hakaret ediyor mu?
Uzun zaman geçti üstünden, sadece güldüğünü hatırlıyorum bir şeyler söylüyoruz cevap vermiyor takmıyor falan.. Ve o gece kulağından kan akarak geldi eve biz başka şey oldu sandık, bir an annemi aldattığını bile düşündüm inanın. Annem şok oldu ne oldu diye sordu cevap yok. Ben zaten sinirlendiğim için uyumaya devam ettim, ertesi gün oldu babam yüzüme bakamıyor, sabah annemle konuşmuş yolda gelirken düştüm kafamı çarptım diye, çok utanıyorum yüzüme vurma demiş anneme. İki gün falan çok muhattap olmadım. İlla saçımdan çekmesine gerek yok yani bu bizim fıtratımızdan kaynaklı tamamen.

Bu seçeneklerin hiçbiri yok aslına bakarsanız. Tamamen zevk için içiyor ama sadece evimizde bu kadar aşırı içki içmesinden rahatsızız. Evet insan zevkini gerçekleştirebilir ama biz babamın bu durumuna alışkın değiliz. Olay bu. Altında sebep aranacak bir şey yok yani.

Tamam ama adam aciklamasini yapmis,dusmus kulagi kanamis. Sarhosken degil ayikken de olabilirdi. Kirk yilin basi sarhos olmaya hakki var bence. Dovup sovmedigi surece, guluyormus ne guzel. Bence siz hic karismayin.

Tamam ama adam aciklamasini yapmis,dusmus kulagi kanamis. Sarhosken degil ayikken de olabilirdi. Kirk yilin basi sarhos olmaya hakki var bence. Dovup sovmedigi surece, guluyormus ne guzel. Bence siz hic karismayin.
Bilemiyorum 2 senedir olan bir şey bu. Ne tepki vereceğimi kestiremiyorum, önce karışmayalım dedik maddi sıkıntılar vardı kafa dağıtıyor falan dedik ama bu durum uzadıkça bizde sıkıldık artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…