Pişkinlik

Sizin degerleriniz bana hitap etmiyor demek ki. Ayrica benim yorumum sizi hic ilgilendirmez. Bakis acim, degerlerim beni baglar. Medeniyet alginiz da sizi baglar.
Size göre sorunsa yapin yorumunuzu geçin.

Adam dışarda içmiyor evinde ailesinin yanında içiyor.
Rızkınızı kimseye yedirmiyor.
Dövmüyor şiddet uygulamıyor.
Sıkıntınız nedir ya şükredin babanız var başınızda!
Adamdan özür dileyin

Kötüye yönlendirmek istemem ama bence oturun bir gün iki tek de siz atın. O masanın verdiği bambaşka bir samimiyet var. Üstelik zom olana kadar da ne babanızı kaldırın ne kendiniz kalkın. Bakın neler dökülecek masaya... Sorularınızı birbirinizin yolundan yürüyerek anlarsınız ancak. Önce siz babanızın yolundan yürüyün sonra zaten aranızda köprüler oluşacaktır.

başka bir probleminiz olmasın babanızla...
madem durmasını biliyor sarhoş olmuyor keyfi de rakı demek ki...

Bazı şeyleri araştırmak gerek. Mesela kaka kelimesi Hz. Kaka'yı baz alarak söylenmiş.. Anlatabildim dmi..
Sevgili Rabia bir önceki mesajımda da anlatmaya çalıştım yine yazayım.Konu sahibi babasına ayyaş derken sahabe Ayyaş tan bahsetmiyor.Yine bizler çocuklarımıza "kaka varmı?"diye sorarken Ka'ka isimli sahabe yada komutan dan bahsetmiyoruz.İnsanlar bilmediği şeylerden sorumlu değildir.Sorguya çekilmezler.Bu konuda verilecek en son ve gereksiz bilgi bunlar dır bence.Ben size,konu sahibine ve iyi yapmışsın diyenlere tek bir ayet ile cevap veriyorum.Bu ayetten sorumlusunuz zira :) İsra suresinin 23.ayeti, okuyun.Maksadım polemik değil.

Polemiklik bir durum yok zaten. Ben o amaçla söylediği için değil bilgi amaçlı söyledim zaten Uyutuluyoruz

Benim maksadım bu konuyu açarken iyi yapmışsın diye desteklenmek değildi, kötü bir şey yaşadığımın zaten farkındayım ancak bu alkol bizim eve huzur getirmiyor, bu anlamda içimi açmaktı esas niyetim. Ayet için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…