- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Yargısız infaz ne kadar kolay..Birini seviyorsun evleniyorsun, cocuk yapıyorsun, sonra o cocuk büyüyor '1 kere sarhos oldu tiksiniyorum, icki icmesi bize gore degil, ayyaşin teki' diye konuşuyor. Sebep ne? Sebep kendi oyle istiyor çünkü.
Konularınıza göz gezdirdim babanızın ikinci eşiymiş anneniz. Kardeşleriniz var baba bir, anne ayrı. Yanlışsa düzeltin. 23 yaşında mezun olmak üzere ya da mezun mühendissiniz.Bu seçeneklerin hiçbiri yok aslına bakarsanız. Tamamen zevk için içiyor ama sadece evimizde bu kadar aşırı içki içmesinden rahatsızız. Evet insan zevkini gerçekleştirebilir ama biz babamın bu durumuna alışkın değiliz. Olay bu. Altında sebep aranacak bir şey yok yani.
En başta sorun görmedik, bu durum her güne yayılmaya başlayınca bizde sorgulamaya başladık. Bizim rahatsız olmamız için illa sarhoş olmasına gerek yok yani. Aynı evin içinde yaşayan bir aileyiz ve her şeyin en iyisini babamız için de isteriz, içkisinden rahatsız olduk diye bencil falan olduk ama bir evin içinde o şişeyi her gün görmek kadar acı verici bir şey yok. Kimse kusura bakmasın. Herkesin hayatı kendinedir kimi çok sever kimi sevmez buna karışamam ama daha duyarlı yorumlar beklerdim tabiki. Size de teşekkür ederim yorumunuz için.Valla herkes ne kadar medeni hayret ettim. Ben de icki icmeye karsi biri değilim ama evimde kocam veya babam her gün alkolik gibi icki icse aşırı rahatsiz olurdum. Her seyin bir yeri yordami zamani var. Ayrica alkol sisede durduğu gibi durmaz zamanla artabilir ki bundan karisinin kizinin rahatsiz olmasi kadar normal bisey yok ayni evde yasiyorlar. Bu cok normal karsilayanlar bir gün 18 inden buyuk cocugunuz veya kocanız evinizde her gün icmeye baslarsa siz saygi duyarsiniz.
Yargısız infaz ne kadar kolay..
Babayı saymamak değil ailecek rahatsızız zaten bazı şeylerden yani bu konularım falan keşke sadece kendi tepkim olsa. Yorumunuz için teşekkür ederim.Konularınıza göz gezdirdim babanızın ikinci eşiymiş anneniz. Kardeşleriniz var baba bir, anne ayrı. Yanlışsa düzeltin. 23 yaşında mezun olmak üzere ya da mezun mühendissiniz.
Babaya kızgınlığın altında başka sebepler olabilir mi? Siyaset konusunda da adama verip veriştirMişsiniz. Sanırım babanızı pek saymıyorsunuz zira onu tanımladığınız sıfatlar fazla şiddetli. Bir de annenizle birlikte babaya saldırmak doğru değil. Benim annem de çocukluğımdan itibaren yaptı bunu, boşandılar hala babamın dedikodusunu yapar. Size bir zararı yoksa adamın bırakın içsin. Sizin de yaşınız küçük değil. Çok rahatsızsanız başka bir eve çıkın.
Kurt kocayınca koyunun maskarası olurmuş. Koskoca adam, yediğiniz lokmadan kısmıyorsa, dövüp sövmüyorsa, eve sarhoş gelmesi bu kadar tepki gösterilecek bir durum değil. Babanız kötü biri değilmiş anlattığınız kadarıyla, bence tepkiniz aşırı.
Hanımefendi her şeyi anlatma zorunluluğum yok ki :) sadece rahatsız olduğum konuyu anlattım ve makul bir şekilde açıklamasını da yapıyorum katılmak ya da katılmamak sizin elinizde ama kırıcı olmak hiçbirimize yakışır hareketler değil. Teşekkür ederim yine de yorumunuza.Yargısız infaz degil ki. Kac kisi irdeleyerek sormus, ayni cevaplari vermişsiniz. Baska bir sey varsa anlatin da bosuna infaz etmeyelim. Bu haliyle babaniza saygısızlık yapıyorsunuz bana göre.
Hanımefendi her şeyi anlatma zorunluluğum yok ki :) sadece rahatsız olduğum konuyu anlattım ve makul bir şekilde açıklamasını da yapıyorum katılmak ya da katılmamak sizin elinizde ama kırıcı olmak hiçbirimize yakışır hareketler değil. Teşekkür ederim yine de yorumunuza.Yargısız infaz degil ki. Kac kisi irdeleyerek sormus, ayni cevaplari vermişsiniz. Baska bir sey varsa anlatin da bosuna infaz etmeyelim. Bu haliyle babaniza saygısızlık yapıyorsunuz bana göre.
Yargısız infaz degil ki. Kac kisi irdeleyerek sormus, ayni cevaplari vermişsiniz. Baska bir sey varsa anlatin da bosuna infaz etmeyelim. Bu haliyle babaniza saygısızlık yapıyorsunuz bana göre.
Gulen adamdan ne sıkılacaksınız ki ablacigim? Evde ekmek yok sut yok parayi rakiya yatiriyorsa guzelce soyleyin,anlatin. Ekmegimiz yok baba lutfen yapma boyle deyin de,ayyas falan demek cok agir. 2 senede 1 gun sarhos olmus dusmus adam ustune de ozur dilemis sizden,bunun disinda her gun icip sadece kafasi guzel olup guluyorsa dert etmeyin. Yazik acidim burdan adama. Babaniz hayatta,kiymetini bilin bence.Bilemiyorum 2 senedir olan bir şey bu. Ne tepki vereceğimi kestiremiyorum, önce karışmayalım dedik maddi sıkıntılar vardı kafa dağıtıyor falan dedik ama bu durum uzadıkça bizde sıkıldık artık.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Gulen adamdan ne sıkılacaksınız ki ablacigim? Evde ekmek yok sut yok parayi rakiya yatiriyorsa guzelce soyleyin,anlatin. Ekmegimiz yok baba lutfen yapma boyle deyin de,ayyas falan demek cok agir. 2 senede 1 gun sarhos olmus dusmus adam ustune de ozur dilemis sizden,bunun disinda her gun icip sadece kafasi guzel olup guluyorsa dert etmeyin. Yazik acidim burdan adama. Babaniz hayatta,kiymetini bilin bence.
Hanımefendi her şeyi anlatma zorunluluğum yok ki :) sadece rahatsız olduğum konuyu anlattım ve makul bir şekilde açıklamasını da yapıyorum katılmak ya da katılmamak sizin elinizde ama kırıcı olmak hiçbirimize yakışır hareketler değil. Teşekkür ederim yine de yorumunuza.
ben olsam bende çakırkeyf olmanın yoluna bakarım o evde.
Bir şey yapmayın, bırakın içsin. Alkolik değilmiş zaten. Size bir zararı yok. Keyfini bozmayın bence.Merhaba,
İnanın ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. Az önce babamla tartıştım, tartışmak bile denemez ben bağırdım o güldü kale almadı. Sinirimden çatlıyorum..
Arkadaşlar babam(bu aralar azaltmış olsa bile) yaklaşık olarak her gece içki içen biri, alkolik değil çünkü sarhoş olup etrafına zarar verme olayı asla yok içti mi iki kadeh içer bırakır. Ama bundan o kadar rahatsız oluyorum ki rakı resmen aşkı gibi olmaya başladı, içkiye çok karşı olmamama rağmen nefret etmeye başladım her gün evde rakı bardağı görmekten. Az önce bir şeyden tartışma çıktı bağırdım çağırdım üstüne bu içkiden de laf açıldı kendimi tutamadım "ayyaşın teki oldun çıktın" dedim...Babama bu ağır cümleyi kurduğuma mı yanayım bu içki şişesinin evden bir türlü çıkmamasına mı...Birde o kadar bağırdık çağırdık annemle, adamın tek yaptığı pişkin pişkin gülüp bizi geçiştirmek oldu. Şuan hala hiçbir şey olmamış gibi oturuyor içerde. Ne yapsam bilmiyorum bir fikir verin, pişkin insanla nasıl başa çıkılır...
Bu konuda da üzgünüm zaten. Yani hem kendime kızıyorum ne dedim ben diye hem de ona kızıyorum niye içiyor bu kadar diye. Önceki yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama biz ailecek bunaldık bu durumdan 2 kadehle yaptığı keyif bile son zamanlarda fazlalaştığı için daha fazlası olmasın diye korkup tedirgin oluyoruz. Benim de hatam var...piskinlik değil bu kavga çıkmasın diye gülmüştür babanız.
Çünkü hakaret etmişsiniz. Ayyaş diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?