pıskopat sevgili

Konu sahibinin fake olduğunu düşünmüyorum.
Fake olmak için gerçekten zeki olmak gerekir.
Bunlar göz göre göre bir cahilin yapacağı hareketler.

Üstünü kapatacak ve temiz pak çıkacak.
Yani bunu amaçlıyor, patlayacak.

Kocan aldattığını öğrenirse napar konu sahibi?
Ben söyleyeyim mi o...u deip döver, en iyi ihtimalle.

Umarım başka bir zarar almazsınız. O yüzden boşanın

Hayır nasıl bir yardım bekliyor ki toplanıp beraber burda kk cak adamımı dövelim tehdit mi edelim.Baştan sona okudum habire yardım edin yardımm edin başka hiçbir şey yok dediği....

Önce bi kuzeni ararlar, bulamazlar; sonra "Ya kuzen gibi gördüğüm bi arkadaşım yazmış" dersin.
Arkadaşı ararlar, sorarlar yine sana, sen de "Artık benim öyle bi arkadaşım yok! Konuşmayalım bu konuları" dersin.

Aldatan erkek taktiği: Ölümüne inkar[/inkar ediimde elındekı resımler ve mesajları napıcam

Konu gerçek mi emin değilim ama.

Netten tanışmısınız galiba.
İş yerini biliyor mu, seninle ne şekilde iletişime geçiyor.
İş yerini biliyorsa işden ayrıl hemen.
Telini değiştir, hatta telefonu mümkünse kaybet.
Sosyal medya hesaplarını kapat.

Evini bilmiyor, kardeşinin evini biliyor.
Kız kardeşinle de mevzuyu konuş anlat.
Tedbirli olsun.
En azından kapıya dayanırsa öyle birini tanımıyoruz
falan desin.
Kandırıldığını düşünsün.

Ki bana göre adam sadece korkutuyor.

İletişim kanallarını kapatırsan ulaşamaz sana.

Elindeki resimlerin çok da masum olduğunu düşünmüyorum.
Sadece mesajlar ve basit bir profil fotosu olsaydı
bu kadar paniklemezdin.

Yaptığın ahlaksızlıkla ve cehaletin ile ilgili yorum yapmama
gerek yok sanırım.

Son düzenleme:
image.webp

Konuyu takip ederken denk geldi:)) teyze yemişsin bir halt. Bir kere Mert ol eşine anlat durumu. Seni anlarsa neala. Yoksa vay haline.

Vay Arkadaş biz bitanenin zar zor üstesinden geliyor millet ikinciyi buluyor :KK53:bide bana göre değil diyor bu olmadı sıradaki gelsin.. valla yapcak bişey yok savcılığa gidiceksin anca öyle kurtulursun.Ailene kocana gelince yazık adama öğrensin öğrenmeli daha fazla saf saf yanınızda olmamalı bence yazık adam yahu.herşeyin bir bedeli var bununda bir bedeli olcak yok öyle ogrenmesinler...

yanıldım ve yaptım bır yanlıs

Konuya ciddi yorumumu yapayım. Durumunuz neresinden tutsam elimde kalıyor. Kimsenin yaşadığınız şeyle ilgili sizi yargılamaya hakkı yok diyeceğim ama siz evliyken bir başkasına aşık olmamışsınız. Bu yüzden bunu da diyemiyorum. Hoş bir başkasına aşık olsuysanızda zaten konu açana dek boşanmış olmanız gerekirdi de neyse...

Savcılığa gitme önerisini de eliyorsunuz gerçekten ne gibi bir öneri beklediğinizi anlamadım.

Yapacağınız en doğru şey eşinizle konuşmak ve boşanmak. Kendinize olan saygınızı korumak adına da eşinize olan saygınızı korumak adına da. Bari bu kadarını çok görmeyin adama.

Yok eşim de beni aldattı zaten diyorsanız evliliğimiz lağım çukuruna dönmüş geçmiş olsun.

Evli kalmak dışında her yol size uygun sonuç olarak.

ne diye watsapp grubuna yazar gibi takst taksit yazarsınız bu dertlerinizi anlamıyorum :işsiz:
üstesinden gelemeyeceğin işe kalkışmayacaktın, geçmiş olsun:KK14:

İnsan gibi dürüstçe oturup kocanıza anlatın. Kandırmaya onu salak yerine koymaya hakkınız yok. Yaptığınız çok büyük yanlış. İtiraf edip sonrası olacaklarda yaptığınız hatanın sonucudur. Lütfen salak yerine koymayın kocanızı. Saygınız olsun insanlığınıza aldığınız nefese bunca geçmiş yaşanmışlıklara kocanızla. Onu salak yerine koymayın.

Back
X