- 3 Nisan 2014
- 36.360
- 148.557
- 798
- Konu Sahibi derin adana
ılk basta oyle degıldı bıtsın dedıgımde cıldırdı
neden bitsin dediniz peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılk basta oyle degıldı bıtsın dedıgımde cıldırdı
bı sekılde nette tanıstık bı kac kez gorustuk uzatmanın bı anlamı olmadıgını gordum bıtsın dedım oysa pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo elınde sadece resımlerım var ve normal yazılan mesajlar
sana gore yakısıklı bı adam olsaydı nolacaktıbı sekılde nette tanıstık bı kac kez gorustuk uzatmanın bı anlamı olmadıgını gordum bıtsın dedım oysa pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo elınde sadece resımlerım var ve normal yazılan mesajlar
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hayır oyle bısey yok normal profıl resmı asla cıplak resım yokNeden elin adamına çıplak resimlerini gönderdin peki iyi olmuş kocana gösterir inş.![]()
yanlıs yaptıgımı anladım vazgecmek ıstedımsana gore yakısıklı bı adam olsaydı nolacaktı
?
sonucta kafaya aldatmayı koymussun gorusmeden yapacagını yapmıssın gorunce de bellıkı tıpını begenmedın
bu yuzden mı pısman oldun ?
bana oyle geldı
Bence öğrensinlerailemin ogrenmesını ıstemıyorum
kuzenım yapmıs nasıl denır bu sefer kuzenı arastırmaya baslarlar"Kuzenim yazmış" dersin.
polıs ne derece onu benden uzaklastırır ya serbest kalınca daha kotusunu yaparsabu kadın niye sürekli yardım edin deyip duruyor?
Biz napacağız buna?
Şikayet edeceksin işte. Bu kadar basit daha napabiliriz kk olarak?
Adamla mı konuşacağız?
hayır oyle bısey yok normal profıl resmı asla cıplak resım yok
yaptım bır hata bır kurtulsam asla ama asla bu hatayı yapmam dersımı aldımyaşınızda küçük değil ki nasıl böyle bir hata yaptınız..
eşinizle mutlu değilmisiniz..
çocuk var mı ?
cok ılgıncyanlıs yaptıgımı anladım vazgecmek ıstedım
adresımı bılmıyo ama kardesımın evını bılıyo tehtıd de şöyle-kardesıne damadına anlatıcam bıde aılene bakalım onlar kabul edıcekmı senıYaa ne kadar çok linç kültürünüz var yaa .... müslümanın müslümana kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.
Tamam hata yapmış kadın, konu açmış aklım durmuş yardım edin diye
Önce bir yardım edin sonra linç edin. Yardım etmeyeceksiniz çıkın konudan ne haz alıyorsunuz.
ARkadaşım telefonumu kaybettim felan diyebilirsin ,uçur tlf nu , adam adresini felan biliyor mu ki?
SEninle tüm ilişkisini kes kesebiliyorsan
bıkere kurtulmanız mumkun degılyaptım bır hata bır kurtulsam asla ama asla bu hatayı yapmam dersımı aldım
kuzenım yapmıs nasıl denır bu sefer kuzenı arastırmaya baslarlar
Senin damadın da mı var???????????????????????????????adresımı bılmıyo ama kardesımın evını bılıyo tehtıd de şöyle-kardesıne damadına anlatıcam bıde aılene bakalım onlar kabul edıcekmı senı
savcılık kesın çözummu pekı bu etrafımdakılere yansırmısavcılığa şikayet edin..
ortaya çıkmadan nasıl kurtulursunuz bilemem..