pıskopat sevgili

bı sekılde nette tanıstık bı kac kez gorustuk uzatmanın bı anlamı olmadıgını gordum bıtsın dedım oysa pesımı bırakmıyo tehtıd edıyo elınde sadece resımlerım var ve normal yazılan mesajlar
sana gore yakısıklı bı adam olsaydı nolacaktı
?
sonucta kafaya aldatmayı koymussun gorusmeden yapacagını yapmıssın gorunce de bellıkı tıpını begenmedın
bu yuzden mı pısman oldun ?
bana oyle geldı

hayır oyle bısey yok normal profıl resmı asla cıplak resım yok

Yaa ne kadar çok linç kültürünüz var yaa .... müslümanın müslümana kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.

Tamam hata yapmış kadın, konu açmış aklım durmuş yardım edin diye

Önce bir yardım edin sonra linç edin. Yardım etmeyeceksiniz çıkın konudan ne haz alıyorsunuz.

ARkadaşım telefonumu kaybettim felan diyebilirsin ,uçur tlf nu , adam adresini felan biliyor mu ki?

SEninle tüm ilişkisini kes kesebiliyorsan

yanlıs yaptıgımı anladım vazgecmek ıstedım
cok ılgınc
bu dolma degıl kı yanlıs yapasın
yanlıs herkes ıcın yanlıstır
esınız sızı aldatsa sonra da yanlıs yaptıgımı anladım dese demezmısın aklın nerdeydı
38 yasında kocaman ınsansın

cocugun var mı

Yaa ne kadar çok linç kültürünüz var yaa .... müslümanın müslümana kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.

Tamam hata yapmış kadın, konu açmış aklım durmuş yardım edin diye

Önce bir yardım edin sonra linç edin. Yardım etmeyeceksiniz çıkın konudan ne haz alıyorsunuz.

ARkadaşım telefonumu kaybettim felan diyebilirsin ,uçur tlf nu , adam adresini felan biliyor mu ki?

SEninle tüm ilişkisini kes kesebiliyorsan
adresımı bılmıyo ama kardesımın evını bılıyo tehtıd de şöyle-kardesıne damadına anlatıcam bıde aılene bakalım onlar kabul edıcekmı senı

yaptım bır hata bır kurtulsam asla ama asla bu hatayı yapmam dersımı aldım
bıkere kurtulmanız mumkun degıl
adamın kaybedecek bırseyı yokkı
gelır esıne derkı evlı oldugunu bılmıyordum benımle boyle bı ılıskısı oldu ogrenınce da sana haber verım dedım der
kendısı sucsuz gunahsızmıs gıbı yasamına devam eder olan sana olacak
ha hakedıyormusun evet esının bılmesı gerekıyor mu evet ama bu adamdan degıl
bence adam soylerse daha kotu olur sen acıkla durustce

kuzenım yapmıs nasıl denır bu sefer kuzenı arastırmaya baslarlar

Önce bi kuzeni ararlar, bulamazlar; sonra "Ya kuzen gibi gördüğüm bi arkadaşım yazmış" dersin.
Arkadaşı ararlar, sorarlar yine sana, sen de "Artık benim öyle bi arkadaşım yok! Konuşmayalım bu konuları" dersin.

Aldatan erkek taktiği: Ölümüne inkar

Back
X