Bu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..
Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..
Cezasi verilecek olsaydı daha once oz yegenini tacizden yattigi 1.5 yilda verilirdi. Benim hic umudum yok maalesef. Bu ulke geri donusu olmayan bir sekilde bataga saplandi. Cezasini da hayvanlar, cocuklar, engelliler ve kadinlar cekiyor en fazla. Yazik, cok yazik...
boyle bir adam derken pedofili mi kayinbabaniz
Kamuoyu vicdanını zedelediği için ceza alır alırsa. Yoksa 3-5 yılla yırtardı.
Adi pislik nasıl da masum görünmeye çalışıyor, fakir edebiyatı yapıyor. Allah cezasını versin..
Benim de kaynım bir tuhaf yılda iki kere görsek de iki saniye çocuklarımı yanımdan ayırmıyorum onunla görüştüğümüzde.Bu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..
Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..
Yanlış anladıysam affedinSapik + pedofil
Calistigi yurttaki kizlardan bahsederken suratinin sekilden sekile girdigini tam bi sapik oldugunu anladm..
Onceleri bekar oldugu icin kadinlara karsi ilgisi bir nebzede olsa normal goruyordum
Zamanla hicde normal boyutta olmadigini kizi yasinda kadinlara her onune gelen slm veren kadinlara bile sarkintilik ettigini kur yaptigini farkettim..cok sik gorusmedigim halde farkettiklerim bunlar..hatta oyleki bizim evliligimizi bile kiskanip yarim akilli esimi hep doldurusa getiriyordu.esim soylemesede kucukken babasi tarafindan istismara ugradigina eminim adam karisini dovup akli dengesini kaybetmesine sebep olmus sonrada iki cocukla yalniz yasamis yillarca arkadaslariyla evde alkol aldiginida kendi soylemistir..benim komsular adami benden iyi tanir hatta adamin boyle pislikleri oldugunu farketmeme ragmen ben hep sustym ama onlarin anlattiklari bende sok etkisi yapti...kp komsularinida sorsan abdesinde namazinda bi cok iyi adam biliyorlar kimse tanimadigi birileri hakkinda oyle uzaktan taniyarak iyi demesin lutfen...
Slm kızlar...uyayamıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum müge anlıdaki olayı duymuşsunuzdur küçük ırmağın başına gelenleri beni çok etkiledi böyleleri idam edilsin ya..
Şimdi kızının yüzüne nasıl bakıyor kansızlar yaO çoçuğun annesi de çıkmış ,yok benim kardeşim yapmadı kızım iftira attı diyor
Benim de kaynım bir tuhaf yılda iki kere görsek de iki saniye çocuklarımı yanımdan ayırmıyorum onunla görüştüğümüzde.
Hapiste halk onun cezasini verecektir ben buna inaniyorum.Birde diyorki beni kandiriyolardi kadinlar parami aliyordu eve kadar geliyordu eve yaklasinca kaciyolardi .. Boyle kendini haklamaya calisiyor. Tum o kacan kadinlarin cezasini 3.5 yasindaki bi masum cocuk odedi. Yaziklar olsun. Ölümü kolay olmamali. Once linc etsinler. Sonra hadım etsinler kokunden. Sonrada İDAM!!! Lutfen hanimlar bizlerde cocuklarimiza sahip cikip sokaga salmayalim onlarin arkadaslari bizler olalim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?