Aynen ihtiyacımız olmasa derim ki başımızın gözümuzun sadakasi olsun ama hakkımı helal etmiyorum bu iki canimlada diyorum aldığı fazla paraları kat kat çıkarsın ondan. Haksızlığa gelemiyorum hakkın neyse onu alMilletin 1 lirayı nile kâr bildiği bi toplumda yaşıyoruz
Boşver hakkın hesabını Allah sorar sıkma canını sen .
Amin. Çok zor heleki bu kadar aç gözlü insanlar varkenAllah herkesi ev sahibi yapsın.. kira çok zor...
Haksızlığa gelememe huyu bende de var bizim ev sahibi 1 liranın lafını hesabını yapıyor evi degistiricem bisey de yaptırdıgı yok eve .ama senin iki canın varmış bak kendini üzme yom yere yıpratma başka şeylerle meşgul ol biraz sakinles:)Aynen ihtiyacımız olmasa derim ki başımızın gözümuzun sadakasi olsun ama hakkımı helal etmiyorum bu iki canimlada diyorum aldığı fazla paraları kat kat çıkarsın ondan. Haksızlığa gelemiyorum hakkın neyse onu al
:) Öylede işte ne bileyim canım sıkıldı. Aç gözlü insanlarin gözünü doyursun. AllahHaksızlığa gelememe huyu bende de var bizim ev sahibi 1 liranın lafını hesabını yapıyor evi degistiricem bisey de yaptırdıgı yok eve .ama senin iki canın varmış bak kendini üzme yom yere yıpratma başka şeylerle meşgul ol biraz sakinles:)
Ha şöyle gül biraz bosver yahu ^_^:) Öylede işte ne bileyim canım sıkıldı. Aç gözlü insanlarin gözünü doyursun. Allah
Arayacaktım eşim durdurdu bırak defolsun gitsinler diye. Umursamaz ki kendi Ah ben olacaktım o zaman o çivileri bi yerlerine çakardimda işteEşinin numarası yok mu sende?
Varsa aç konuş. 3 çivi için ne kadar para almış abi. Zaten sıkışığız olmadı bu hiç de.
Öyle canım bende çok beklettigim oldu hala bekletiyorum hergun bişey bulup yapmaya çalışıyorum. Böyle Allahsizlarda hakkımızı yiyo ya ona deli oluyorumAmaan kira zor bizde kiraciyiz ama allaha sukur ev sahibimiz cok iyii komusumuz ayni zamanda . Parasindada olabilirsiniz ne var bunda 20 ,tl 20 tldir. Sıkışık olunabiliyo her zaman rahat olunmuyor. Vicdansizlar ya bizimde yeri geriyor mutfak alisverisi 2 hafta bekliyor. İnsan yeri geliyor 20 tlyede ihtiyaci oluyor yani.
Çok sağol canımHa şöyle gül biraz bosver yahu ^_^
Arayacaktım eşim durdurdu bırak defolsun gitsinler diye. Umursamaz ki kendi Ah ben olacaktım o zaman o çivileri bi yerlerine çakardimda işte
Haklisinda. Allah bildigi gibi yapsin yaÖyle canım bende çok beklettigim oldu hala bekletiyorum hergun bişey bulup yapmaya çalışıyorum. Böyle Allahsizlarda hakkımızı yiyo ya ona deli oluyorum
Unuturum canım şükür büyük bişey değil ama sinirlerim bozuldu şu aralar aşırı sinirliyim zaten durup durup sinir geliyo belkide ondan bu kadar sinirlendim :)Dert etme o zaman..
Hayatta haram lokma yiyenler de var yapacak bir şey yok..
birkaç güne unutursun
Amin canım sağol :*Haklisinda. Allah bildigi gibi yapsin ya
Sen evde yokken evinemi girmis adam esyalar falan varken yani:) Öylede işte ne bileyim canım sıkıldı. Aç gözlü insanlarin gözünü doyursun. Allah
Kıraya ödeyecegınız parayı kredı cekıp kendı evınıze odeyın daha ıyı ben de cok cektım ev sahıbımden ıyısı mı ev sahıbı olmak.Aynen ihtiyacımız olmasa derim ki başımızın gözümuzun sadakasi olsun ama hakkımı helal etmiyorum bu iki canimlada diyorum aldığı fazla paraları kat kat çıkarsın ondan. Haksızlığa gelemiyorum hakkın neyse onu al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?