Pislik ev sahibi

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
29
Kirada oturuyoruz. Eşim kendi dükkanını açtı evle dükkan arası 1 buçuk saat sürdüğü için ev değiştirmek mecburiyetinde kaldık. Ev sahibimiz denen adam biz çıkmadan evine bakmaya gitmiş ben yeni tuttuğumuz evdeyken. Hiç bişey bulamamış benim caktigim 3 çivinin lafını yapmış. Kendi hiç cakmasa anlarım heryer koca koca delik duvarın en tepesine dolap çaktırma geri çıkarmış, fon perdelerin çivilerini çıkarırken alçı duvarı kocaman kocaman dökmüş her yere çivi cakmis gelmiş benim caktigim 3 çiviye laf etmiş eşimde neyse veririm parasını 3 çivi değil mi demiş. Oturduğumuz kadar kirasını verdik 30 tl fazla para almış ben asla parasında değilim ama bugün eşime gelmiş çiviler için 20 lira para istemiş eşimde itle köpekle uğraşamam demiş vermiş. Asla 30 liranın lafını yapmam ama fazla aldığın paraya saysaydin madem eşim demiş 270 lira tutuyo oda demiş ki 300 ver yeter yoksa daha fazla verecekmis biz malmiyiz hesap yapamiyomuyuz alemin akıllısı sen misin. Kul hakkından bi haber zaten elimiz çok sıkışık 50 tl 50 tl lazım şuan hakkımı helal etmiyorum Allah bildiği gibi yapsın. Mutfakta eksikler var eşimi düşündüğümden aldırmıyorum idare etmeye çalışıyorum ama hayvanın teki boyuna hakkımızı yemeye uğraşıyor. Eşim sessiz kötülük olmasın diye ses çıkarmaz kendimi zor tutuyorum arayıp ağzına tukurmemek için çok sinirlerim bozuk

Milletin 1 lirayı nile kâr bildiği bi toplumda yaşıyoruz
Boşver hakkın hesabını Allah sorar sıkma canını sen .
Aynen ihtiyacımız olmasa derim ki başımızın gözümuzun sadakasi olsun ama hakkımı helal etmiyorum bu iki canimlada diyorum aldığı fazla paraları kat kat çıkarsın ondan. Haksızlığa gelemiyorum hakkın neyse onu al

Haksızlığa gelememe huyu bende de var bizim ev sahibi 1 liranın lafını hesabını yapıyor evi degistiricem bisey de yaptırdıgı yok eve .ama senin iki canın varmış bak kendini üzme yom yere yıpratma başka şeylerle meşgul ol biraz sakinles:)

:) Öylede işte ne bileyim canım sıkıldı. Aç gözlü insanlarin gözünü doyursun. Allah

Eşinin numarası yok mu sende?
Varsa aç konuş. 3 çivi için ne kadar para almış abi. Zaten sıkışığız olmadı bu hiç de.

Amaan kira zor bizde kiraciyiz ama allaha sukur ev sahibimiz cok iyii komusumuz ayni zamanda . Parasindada olabilirsiniz ne var bunda 20 ,tl 20 tldir. Sıkışık olunabiliyo her zaman rahat olunmuyor. Vicdansizlar ya bizimde yeri geriyor mutfak alisverisi 2 hafta bekliyor. İnsan yeri geliyor 20 tlyede ihtiyaci oluyor yani.

Eşinin numarası yok mu sende?
Varsa aç konuş. 3 çivi için ne kadar para almış abi. Zaten sıkışığız olmadı bu hiç de.
Arayacaktım eşim durdurdu bırak defolsun gitsinler diye. Umursamaz ki kendi Ah ben olacaktım o zaman o çivileri bi yerlerine çakardimda işte

Öyle canım bende çok beklettigim oldu hala bekletiyorum hergun bişey bulup yapmaya çalışıyorum. Böyle Allahsizlarda hakkımızı yiyo ya ona deli oluyorum

Arayacaktım eşim durdurdu bırak defolsun gitsinler diye. Umursamaz ki kendi Ah ben olacaktım o zaman o çivileri bi yerlerine çakardimda işte

Dert etme o zaman..
Hayatta haram lokma yiyenler de var yapacak bir şey yok..

birkaç güne unutursun

Dert etme o zaman..
Hayatta haram lokma yiyenler de var yapacak bir şey yok..

birkaç güne unutursun
Unuturum canım şükür büyük bişey değil ama sinirlerim bozuldu şu aralar aşırı sinirliyim zaten durup durup sinir geliyo belkide ondan bu kadar sinirlendim :)

Kıraya ödeyecegınız parayı kredı cekıp kendı evınıze odeyın daha ıyı ben de cok cektım ev sahıbımden ıyısı mı ev sahıbı olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…