• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişman olmaktan korkuyorum..

Nişanlım çok sakin geçer düzelir herşey alttan al diyo. Sabrım kalmadı diyorum benim için sabret diyo. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
bence ağzını bir yoklayın. annenin böyle demesinden rahatsız oldum. onunla bu konuda konuşmayı düşünüormusun gibi. Eğer yok ben annemi karşıma alamam vay efendim ben konuşamam gibi sizin arkanızda durmadığını gösteren cümleler kuruyorsa bir kez daha düşünün derim ben..

QUOTE="isisya, post: 44132247, member: 138610"]bence ağzını bir yoklayın. annenin böyle demesinden rahatsız oldum. onunla bu konuda konuşmayı düşünüormusun gibi. Eğer yok ben annemi karşıma alamam vay efendim ben konuşamam gibi sizin arkanızda durmadığını gösteren cümleler kuruyorsa bir kez daha düşünün derim ben..[/QUOTE]
Evet aynen böyle cümleler kurdu. Annenle konus dediğimde nasıl konuşurum heves etmiş kadın üzülür diyo. Bu durumda bnm annem üzülüyor diyorum bence büyütüyorsunuz diyo

Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.
keske bastan belli etseydilerde renklerini ismi konmasaydi simdi dahada zor olmus hersey. Eger sizde doktor degilseniz buyuk ihtimal sizide kucumsiycekler onlara gore sanirim dunya kaymakamlar,doktorlar ve digerleri olarak 3 e ayriliyor boyle hasta zihniyetleri hayatiniza sokmayin derim . onlarin yetistirdigi cocuktanda fazla birsey beklemiyorum acikcasi . Kv adayina sorun hastanede attigi kanli pamuklari yere dusen enfekte butun atiklari kim topluyormus o kadar enfeksiyon riskinin altinda ..

Senin kaynanan simdiden göstermis kendini...Bence uzun bi süre nisanli kal esin olacak insani cözmeye calis...eger anakuzu ise bu is olmaz mutsuz olursun

Nişanlım çok sakin geçer düzelir herşey alttan al diyo. Sabrım kalmadı diyorum benim için sabret diyo. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
Şuanda seni savunan bi nişanlın yok onun doktor olması seni herzaman ezecek baksana çoktan eziyo bile evli olan biri olarak sana yorumum neden hemen evliliği seçiyosun o eli öpülesi babanın yanında paşa gibi yaşamak varken, mesela babana güzel bi araba al birazda sen onu şımart o ailedende uzak dur söylediklerim şimdi sana saçma gelecek her konuda aynı yorumu yapıyorum bem memur oldum hemen nişanlandım ne rahatça gezebildim nede paramı öyle çatır çatır yiyebildim 22 yaşımda evlendim şimdiki aklım olsa o beni yetiştirip memur yapan babamın altına çekerdim bi araba o gururlanırdı kızım aldı diye bemde 30 dan önce evlenmezdim

Senin kaynanan simdiden göstermis kendini...Bence uzun bi süre nisanli kal esin olacak insani cözmeye calis...eger anakuzu ise bu is olmaz mutsuz olursun
Bence nişanlı kalmakta çözüm değil hangimiz nişanlıyken çözebildik eşlerimiz benimki annesini hiç aramazdı nişanlıykeeen aaa nasıl aramazsın derdim evlendik kıymete bindi

peki nişanlın da mı öyle düşünüyor
Bilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.

Görgüsüz cahil terbiyesiz kadın babanızın atılan tırnağına kurban olsun (kusura bakma çok sinirlendim)Kararınızı nişanlınızın ailesine karşı olan tavrına göre belirmekten başka çareniz yok gibi.Sen seviyorsunda onun seni ne kadar sahipleneceği önemli.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Ay ben normalde her konuya dalış yapmam ama söz konusu aile olunca dayanamadım. Gelmeseymis o zaman istemeye kapısına gidip yalvardindin mi sanki :KK62:valla sen yol yakinken dön bence öyle büyük aşklar evlenince nefrete dönüşüyor ki.....hem nisanliyken seni savunamayan evliyken hiç savunamaz. Çocuğun olur herseyine müdahale ederler inan hersey o zaman daha zor olur. Hem seninde ne güzel mesleğin var daha gencsin unutursun eminim yine seversin. Ailenle konuş noktayı koy

Bilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.
Ya sen ciddi misin

Arkadaşım ailene laf söyleyen küçük gören şahısa kayınvalide demek bile iltifattır.
Lütfen kendine gel, insan kendine söylenen şeyi gün gelir yutar da, ailesine söylenen şeyin hep izi kalır.
Onlar mangaldan ne anlar ne demek yahu?
Resmen aşağılıyor ailenizi, sizi.
Polyannacılığı bırakın ilerde bu lafların bin katını duyarsınız.

bu is yürümez biran önce ayrılmaya bak aileni küçük gören bi aile ilerde düzelmez nisanlinda anasına sus demez bi zaman sonra bikarsin. boşver bırak kaymakamin kızıyla evlensin eminim o kızda ölüyor dur nisanlin icin

Çok çirkin bir davranış nişanlının da ailesinin düşüncelerine eğilimi var gibiyse hiç durma bi an önce kurtul derim ama tepki gösteriyor bu gibi konularda ailesine karşı duruyorsa devam et düğün falan olur alakanı kesersin zaten sonra onlarla..

Geçen gün kv annemi arayıp çeyiz yapmamasını söylemiş. Alaylı bi dille oğluma herşeyin en iyisini alcam biz hallederiz demiş. Annem garibim ben kızıma çeyizini hazırlsrım kullanıp kullanmamak onlsrın bileceği bişey demiş. Bunu nişanlıma anlattığımda annesini savundu bana karşı. Meğer annesi iyi niyetliymiş ben büyütüyormuşum.

O yüzügü at. Simdiden ana kuzusu ise, evlendikten sonra hic cekilmez bu. Hani desen sadece annesinin cehaleti ve oglu senin arkanda, seni koruyor diye, bende sabir et derdim fakat durum hic böyle degil.

Onlar kim oluyorda annene böyle talimat veriyor? Para annenin degilmi? Ceyiz senin degilmi? O kim oluyorda anneni kiriyor? Ya benim bile sinirlerim burda zipladi.

Bu arada asla kendini degersiz hisetme. Kendi degerini bildik ve kendini ezdirmedikten sonra, hic kimse seni ezemez. Ailen ile gurur duy. Önemli olan para degil, önemli olan onur ile erdem ile isini yapmak, hayatini yasamaktir.

Sen cok daha iyi bir es ve aileye layiksin canim.

Ben birsey ögrendiysem oda cevap vermek! Sende lafini sakin esirgeme. Aile deyince akan sular dursun! Bunu kv hanima iyice belli et!!! Sert konus istersen.
Baktin ki dim dik arkanda durmuyor nisnlin. Tep bi tekme!!
aynen susunca iyice tepene biniyolar. sonu kötü bitecekse bile başkalarının lafları yanlarına kar kalmasın. bendeki mantık bu

Back
X