- 11 Aralık 2015
- 14
- 19
- 3
Nişanlım çok sakin geçer düzelir herşey alttan al diyo. Sabrım kalmadı diyorum benim için sabret diyo. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayımokumakla adam olunmuyor işte. bu da en güzel örneği..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlım çok sakin geçer düzelir herşey alttan al diyo. Sabrım kalmadı diyorum benim için sabret diyo. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayımokumakla adam olunmuyor işte. bu da en güzel örneği..
Nişanlım annesi ve babası üçüde doktor. Ben ise atama bekleyen bir öğretmenimYa merak ettim bunu soyleyen kadın ne is yapıyor eğitimi nedir. Eşi ne iş yapıyor. Nişanlın ve sen ne is yapıyorsunuz. Çok sordum ama.
bence ağzını bir yoklayın. annenin böyle demesinden rahatsız oldum. onunla bu konuda konuşmayı düşünüormusun gibi. Eğer yok ben annemi karşıma alamam vay efendim ben konuşamam gibi sizin arkanızda durmadığını gösteren cümleler kuruyorsa bir kez daha düşünün derim ben..Nişanlım çok sakin geçer düzelir herşey alttan al diyo. Sabrım kalmadı diyorum benim için sabret diyo. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
keske bastan belli etseydilerde renklerini ismi konmasaydi simdi dahada zor olmus hersey. Eger sizde doktor degilseniz buyuk ihtimal sizide kucumsiycekler onlara gore sanirim dunya kaymakamlar,doktorlar ve digerleri olarak 3 e ayriliyor boyle hasta zihniyetleri hayatiniza sokmayin derim . onlarin yetistirdigi cocuktanda fazla birsey beklemiyorum acikcasi . Kv adayina sorun hastanede attigi kanli pamuklari yere dusen enfekte butun atiklari kim topluyormus o kadar enfeksiyon riskinin altinda ..Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.
Şuanda seni savunan bi nişanlın yok onun doktor olması seni herzaman ezecek baksana çoktan eziyo bile evli olan biri olarak sana yorumum neden hemen evliliği seçiyosun o eli öpülesi babanın yanında paşa gibi yaşamak varken, mesela babana güzel bi araba al birazda sen onu şımart o ailedende uzak dur söylediklerim şimdi sana saçma gelecek her konuda aynı yorumu yapıyorum bem memur oldum hemen nişanlandım ne rahatça gezebildim nede paramı öyle çatır çatır yiyebildim 22 yaşımda evlendim şimdiki aklım olsa o beni yetiştirip memur yapan babamın altına çekerdim bi araba o gururlanırdı kızım aldı diye bemde 30 dan önce evlenmezdimNişanlım çok sakin geçer düzelir herşey alttan al diyo. Sabrım kalmadı diyorum benim için sabret diyo. Ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
Bence nişanlı kalmakta çözüm değil hangimiz nişanlıyken çözebildik eşlerimiz benimki annesini hiç aramazdı nişanlıykeeen aaa nasıl aramazsın derdim evlendik kıymete bindiSenin kaynanan simdiden göstermis kendini...Bence uzun bi süre nisanli kal esin olacak insani cözmeye calis...eger anakuzu ise bu is olmaz mutsuz olursun
Bilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.peki nişanlın da mı öyle düşünüyor
Ya sen ciddi misinBilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.
Geçen gün kv annemi arayıp çeyiz yapmamasını söylemiş. Alaylı bi dille oğluma herşeyin en iyisini alcam biz hallederiz demiş. Annem garibim ben kızıma çeyizini hazırlsrım kullanıp kullanmamak onlsrın bileceği bişey demiş. Bunu nişanlıma anlattığımda annesini savundu bana karşı. Meğer annesi iyi niyetliymiş ben büyütüyormuşum.
aynen susunca iyice tepene biniyolar. sonu kötü bitecekse bile başkalarının lafları yanlarına kar kalmasın. bendeki mantık buBen birsey ögrendiysem oda cevap vermek! Sende lafini sakin esirgeme. Aile deyince akan sular dursun! Bunu kv hanima iyice belli et!!! Sert konus istersen.
Baktin ki dim dik arkanda durmuyor nisnlin. Tep bi tekme!!
sen bununla evlen daha çok konu açarsın. ezdirme kendini. düzelme, baştan böyle..O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.