- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.767
- 158
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Yahu hakaret yediği halde bile görüşüyorsa kendi bilir bence karışmayın.İlk başlarda sakindim gayet baktım ben sakın kaldıkca artıyor dişari çıkmama bile laf söylüyor filan hayır annem kendi aklıyla yapsa bu kadar tepki vermem ama kardeşleri kukla gibi oynatiyor annemi herkonuda saf ya bu zamana kadar hep kardeşidir dedim yeri geldi anneme hakaret bile ettiler
En son benle ugraşmaya kalktılar dedim pişman ederim sizi
Zaten umrumda diil bu zamana kadar napar ne eder umrumda olmadı yeri geldi kardeşleri anneme etmediğini birakmadı annem ezildi yinede karışmadım bu kadarEyvallahim yok umrumda degil yazmissiniz umrunuzda degilse kimle gorusmus ne yapmista umrunuzda olmasin. Sizin ona bu derece karismaya hakkiniz yok. Yapabilceginiz tek sey kendi sinirlarinizi cizmek teyzelerinize karsi.
Şimdi ben bıraksam anneme yine bana karşi akıl verseler naapim ?Yahu hakaret yediği halde bile görüşüyorsa kendi bilir bence karışmayın.
Dinleme bir kulağından girsin diğerinden çıksın. Annenin aklıyla iş yapmazsın olur biter.Şimdi ben bıraksam anneme yine bana karşi akıl verseler naapim ?
Diyorum ya annem çok çabuk birilerinin aklına kanar
Abla şimdi bıraksam konussalar bu sefer daha kadını doldurucaklar bedevi şunu yapmasın buraya izin verme vb ben bu kadınla ugraşamam vallaGüzel çocuğum, sen sadece kendi hayatını yönetmekle mesulsün ve sadece kendi hayatını yönetebilirsin. Annene yaptığın bu çirkin zorbalık ne kadar açıklama yaparsan yap hoşgörü gösterilecek bir şey değil. Kendine gel ve kadını rahat bırak.
Yok valla hiç pişman diil hep dile getirir iyiki oldun diye sen olmasan ben naapardm derBencilsiniz
Muhtemelen kız evlat istediğine binpismandir
Allah yardim etsin ne diyelim
Annenin ahını alıyorsun, hayatın hiç yolunda gitmez bak benden söylemesi. Kardeşlerin arasına girilmez. Sen kendi hayatını yönet, umursama söylenenleri ama annenin hayatına bu şekilde müdahil olamazsın.Abla şimdi bıraksam konussalar bu sefer daha kadını doldurucaklar bedevi şunu yapmasın buraya izin verme vb ben bu kadınla ugraşamam valla
Hani eyvallahınız yok,muhatap almıyorsunuz?Kızkardeşleri annemi yonetiyo benim hayatım hakkında bile akıl veriyorlar
Tarafsız yorum yap lütfen
Annem hep iyiki oldun der normaldeEvlat sahibi olamayanların şükür sebebi olabilirsiniz.. o derece maalesef..
Evet annemle çok yakın diilim ama aynı evin içindeyiz sonuçtaHani eyvallahınız yok,muhatap almıyorsunuz?
Kimseyle görüşemez naraları atıp kardeşleri ile görüşmelerinden haberdar olmak nasıl oluyor.
Sen yönetmeye çalışırsan yalnız kalacak tek kişi olmaya devam edeceksin..
Şuan bu mümkün diil henüz okuyorumHerkes ile ilgimi alakani kes. Kendine ayri bir duzen kur. Kimseyi huzursuz etmezsin. Senide huzursuz eden olmaz
Annem gitsin önce kendisine hakaret eden istediği gibi yönlendiren kardeşlerine gününü göstersinAnneniz sert bir insan değilmiş. Bu saçma hareketleri başka bir anne asla kabul etmez, size gününüzü gösterirdi.
Annem gitsin önce kendisine hakaret eden istediği gibi yönlendiren kardeşlerine gününü göstersin
Onu tüm olumsuzluklarına rağmen babası dahil herkese karşi savunan ezdirmeyen kızınıda öpsün başina koysun.
Yakın değilsiniz ama yönetmeyi seviyorsunuz.Evet annemle çok yakın diilim ama aynı evin içindeyiz sonuçta
Kör diiliz onların aklıyla yaptığınızda görüyoz
Eskiler hepmi böyle diyorum yok bakıyorum teyzelerim cin gibi kimse asla çocuklarına bişey diyemez dolduramazAynı böyle bir kayınbabam var. Ölse belki cenazesine gelmeyecek ne kadar akraba var hepsini teker teker arar. Yanlarına gitse dolmuş gelir, çünkü çoğu eşimi pek sevmez, seven de aklınca hale yola sokmak ister kendince çünkü. Herkeste akıl bol ya, bi bizde yok. Neyse, bu dolmuş gelir ya, bi surat bi trip. Benim umrumda olmaz, eşim bi sabır iki sabır sonra bi gümler ooh mis gibi olur ortalık. Geçinir gideriz. Her şeyi yönetemezsiniz, azıcık geniş karınlı olun, sizin sinir olduğunuzu canınızı sıkabildiklerini bildiklerinden böyle yapıyorlar. Onlar yerine annenize sınır çizin, gitsin görüşüyor mu napıyorsa yapsın, ama onların ağzıyla dolup dolup size taşamayacağını da öğrensin.
Mesele sadece kızkardeş diilSaka gibisiniz, kiz kardesim yok yalnızım diyorsunuz. Tek cocuk olanlar ölsün o zaman nasil bir mantik bu.
Benim kardeşim yok, hemen anneme soyleyeyim dayimla gorusmesin. Akıl tutulmasi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?