Pişman olurmuyum

İlk başlarda sakindim gayet baktım ben sakın kaldıkca artıyor dişari çıkmama bile laf söylüyor filan hayır annem kendi aklıyla yapsa bu kadar tepki vermem ama kardeşleri kukla gibi oynatiyor annemi herkonuda saf ya bu zamana kadar hep kardeşidir dedim yeri geldi anneme hakaret bile ettiler
En son benle ugraşmaya kalktılar dedim pişman ederim sizi
Yahu hakaret yediği halde bile görüşüyorsa kendi bilir bence karışmayın.

Eyvallahim yok umrumda degil yazmissiniz umrunuzda degilse kimle gorusmus ne yapmista umrunuzda olmasin. Sizin ona bu derece karismaya hakkiniz yok. Yapabilceginiz tek sey kendi sinirlarinizi cizmek teyzelerinize karsi.
Zaten umrumda diil bu zamana kadar napar ne eder umrumda olmadı yeri geldi kardeşleri anneme etmediğini birakmadı annem ezildi yinede karışmadım bu kadar
Baktım ben karişmayinca benim hayatıma da oradan karisiyolar anneme akıl veriyolar bedeviye şunu yaptr bunu yaptrma diye
Hayırdır yani bırakırmıyım yanlarına benle oyniycaklar hayatımı mahvedicekler akilları sıra

Güzel çocuğum, sen sadece kendi hayatını yönetmekle mesulsün ve sadece kendi hayatını yönetebilirsin. Annene yaptığın bu çirkin zorbalık ne kadar açıklama yaparsan yap hoşgörü gösterilecek bir şey değil. Kendine gel ve kadını rahat bırak.
Abla şimdi bıraksam konussalar bu sefer daha kadını doldurucaklar bedevi şunu yapmasın buraya izin verme vb ben bu kadınla ugraşamam valla

Bencilsiniz
Muhtemelen kız evlat istediğine binpismandir
Allah yardim etsin ne diyelim
Yok valla hiç pişman diil hep dile getirir iyiki oldun diye sen olmasan ben naapardm der
Yemeğini temizliğini herseyini ben yapıyom enayiyim ya bide kardeşlerinin verdiği akılla daha binsin sırtıma
Allah bana sabır versin bence

Abla şimdi bıraksam konussalar bu sefer daha kadını doldurucaklar bedevi şunu yapmasın buraya izin verme vb ben bu kadınla ugraşamam valla
Annenin ahını alıyorsun, hayatın hiç yolunda gitmez bak benden söylemesi. Kardeşlerin arasına girilmez. Sen kendi hayatını yönet, umursama söylenenleri ama annenin hayatına bu şekilde müdahil olamazsın.

Kızkardeşleri annemi yonetiyo benim hayatım hakkında bile akıl veriyorlar
Tarafsız yorum yap lütfen
Hani eyvallahınız yok,muhatap almıyorsunuz?
Kimseyle görüşemez naraları atıp kardeşleri ile görüşmelerinden haberdar olmak nasıl oluyor.
Sen yönetmeye çalışırsan yalnız kalacak tek kişi olmaya devam edeceksin..

Hani eyvallahınız yok,muhatap almıyorsunuz?
Kimseyle görüşemez naraları atıp kardeşleri ile görüşmelerinden haberdar olmak nasıl oluyor.
Sen yönetmeye çalışırsan yalnız kalacak tek kişi olmaya devam edeceksin..
Evet annemle çok yakın diilim ama aynı evin içindeyiz sonuçta
Kör diiliz onların aklıyla yaptığınızda görüyoz

Anneniz sert bir insan değilmiş. Bu saçma hareketleri başka bir anne asla kabul etmez, size gününüzü gösterirdi.
Annem gitsin önce kendisine hakaret eden istediği gibi yönlendiren kardeşlerine gününü göstersin
Onu tüm olumsuzluklarına rağmen babası dahil herkese karşi savunan ezdirmeyen kızınıda öpsün başina koysun.

Annem gitsin önce kendisine hakaret eden istediği gibi yönlendiren kardeşlerine gününü göstersin
Onu tüm olumsuzluklarına rağmen babası dahil herkese karşi savunan ezdirmeyen kızınıda öpsün başina koysun.

Kaç yaşına gelmiş kadının hareketlerini kontrol etmekten vazgeçip onu olduğu gibi kabul ederseniz iyi olur. Bu saatten sonra yapacağınız hiç bir hareket onu düşüncelerini değiştirmez sadece üzer onu.
Ayrıca hiç birimizin annesi mükemmel değil, ne yapalım yani saçma sapan koca koca kadınlara kurallar mi koyalım yani.

Evet annemle çok yakın diilim ama aynı evin içindeyiz sonuçta
Kör diiliz onların aklıyla yaptığınızda görüyoz
Yakın değilsiniz ama yönetmeyi seviyorsunuz.
Size valilikten madde madde yasaklar getirseler sökmez.
Mizacınız sert ve itici.
Etrafınızda insan görürseniz sıkı sarılıp bırakmayın.

Aynı böyle bir kayınbabam var. Ölse belki cenazesine gelmeyecek ne kadar akraba var hepsini teker teker arar. Yanlarına gitse dolmuş gelir, çünkü çoğu eşimi pek sevmez, seven de aklınca hale yola sokmak ister kendince çünkü. Herkeste akıl bol ya, bi bizde yok. Neyse, bu dolmuş gelir ya, bi surat bi trip. Benim umrumda olmaz, eşim bi sabır iki sabır sonra bi gümler ooh mis gibi olur ortalık. Geçinir gideriz. Her şeyi yönetemezsiniz, azıcık geniş karınlı olun, sizin sinir olduğunuzu canınızı sıkabildiklerini bildiklerinden böyle yapıyorlar. Onlar yerine annenize sınır çizin, gitsin görüşüyor mu napıyorsa yapsın, ama onların ağzıyla dolup dolup size taşamayacağını da öğrensin.

Aynı böyle bir kayınbabam var. Ölse belki cenazesine gelmeyecek ne kadar akraba var hepsini teker teker arar. Yanlarına gitse dolmuş gelir, çünkü çoğu eşimi pek sevmez, seven de aklınca hale yola sokmak ister kendince çünkü. Herkeste akıl bol ya, bi bizde yok. Neyse, bu dolmuş gelir ya, bi surat bi trip. Benim umrumda olmaz, eşim bi sabır iki sabır sonra bi gümler ooh mis gibi olur ortalık. Geçinir gideriz. Her şeyi yönetemezsiniz, azıcık geniş karınlı olun, sizin sinir olduğunuzu canınızı sıkabildiklerini bildiklerinden böyle yapıyorlar. Onlar yerine annenize sınır çizin, gitsin görüşüyor mu napıyorsa yapsın, ama onların ağzıyla dolup dolup size taşamayacağını da öğrensin.
Eskiler hepmi böyle diyorum yok bakıyorum teyzelerim cin gibi kimse asla çocuklarına bişey diyemez dolduramaz
Annem zaten anladı bidaha onların lafıyla bana bulaşamiycağını benim asl sinir olduğumda teyzelerim onlar yüzünden de goruşturmek istemiyorum kuzenimi yonetiyolar istedikleri gibi benide yonetebileceklerini sandılarda o küçük akıllarıyla dedim mezarına bile bırakmam vururum kilidi
Annemle zaten içli dışlı diilm ama aynı evdeyiz sonuçta ne kadar sınır çizebilirim ki

Back
X