Pişman olurmuyum

Eskiler hepmi böyle diyorum yok bakıyorum teyzelerim cin gibi kimse asla çocuklarına bişey diyemez dolduramaz
Annem zaten anladı bidaha onların lafıyla bana bulaşamiycağını benim asl sinir olduğumda teyzelerim onlar yüzünden de goruşturmek istemiyorum kuzenimi yonetiyolar istedikleri gibi benide yonetebileceklerini sandılarda o küçük akıllarıyla dedim mezarına bile bırakmam vururum kilidi
Annemle zaten içli dışlı diilm ama aynı evdeyiz sonuçta ne kadar sınır çizebilirim ki
Koca kadına yasak koyabiliyorsanız gayet sınır da çizersiniz.

Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.
Ne münasebet ya? Allah evladın da hayırlısını versin
Belli ki kardeş meraklisi değilsiniz, kızkardeşiniz olsa da düşman olurdunuz muhtelemen. Eğer ille de kardeş diyorsanız tonla erkek kardeşiniz varmış, onlarla geçinmeye deneyin.
Annenizi de bir salın yani,yazık kadina

Belli ki kardeş meraklisi değilsiniz, kızkardeşiniz olsa da düşman olurdunuz muhtelemen. Eğer ille de kardeş diyorsanız tonla erkek kardeşiniz varmış, onlarla geçinmeye deneyin.
Allah ananında az akıllısını versin yoksa insan çıldırır annemde onların aklıyla beni yönetmeye calişmasaydi

Niye kızkardeşim olsa düşman olayım fjfjfjfj bunu nereden cikardnz

Merhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.

Bu denli sacma dusunmeyi nasil başarıyorsunuz vallahi bravo 👏👏👏

Size karşı yaptıklarından dolayı siz görüşmeyebilirsiniz. Annenizin onların doldurması ile de hayatınızı yaşamamalısınız elbette. Ama annenizin görüşmesini engellemek çok ama çok büyük bir vebal. Sizin karar verebileceğiniz bir şey değil.

Üzüldüm anneye. Allahtan bir şey isterken net olmak lazımmış gerçekten. Kız evlat olsun demeyle olmuyor, mümkünse de hayırlı olsun deseymiş keşke. Çok üzücü gerçekten.

Üzüldüm anneye. Allahtan bir şey isterken net olmak lazımmış gerçekten. Kız evlat olsun demeyle olmuyor, mümkünse de hayırlı olsun deseymiş keşke. Çok üzücü gerçekten.
Ayy keskeeee benimde akli başında başkasının lafıyla hareket etmeyen bı annem olsaydı varya bende bayilmiyom bu kadına

Merhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.
Tek olmak zor, sizi anlıyorum ama kimse çocuklarınım cinsiyetini seçemiyor o yüzden annenizi suçlamayı bırakın.

Teyzeleriniz konusuna gelince annenizi görüştürmemenizi abartı buldum sonuçta onlar kardeş. İnsana iyi günde de kötü günde de kardeş gerekir. Ama sizin hakkınızda fazla yorum yapmaları sizi bu kadar rahatsız etmiş herhalde. Annenize "Benim hakkımda her detayı teyzelerime/akrabalarımıza anlatma. Her kafadan bir ses çıkıyor, bunalıyorum." vb. şeyler söyleyebilirsin. O da zamanla bu huyundan vazgeçerse sorun çözülür.

Bazısıyla iyi bazısıyla kötü
Biriyle 7 yıldır görüşmuyorum çünkü soğudum
2 sini seviyorum kalan 3 üyle çatişmalıyiz onlar yuzunden
10-11 yaşında abinden soğuduğuna karar verip görüşmeme kararı mı aldın? Hey maşallah beee. Analar ne yiğitler doğuruyor 😂

Ayy keskeeee benimde akli başında başkasının lafıyla hareket etmeyen bı annem olsaydı varya bende bayilmiyom bu kadına
Bayılmıyorum dediğiniz kadını rahat bırakın o halde. Kendi ayaklarınız üzerinde durun, yalnız yaşayacak kadar geliriniz olsun. Kendinizi idare edin görsün anneniz de. Öyle hem ekmeğini yiyeyim hem beğenmeyeyim yok.

Bayılmıyorum dediğiniz kadını rahat bırakın o halde. Kendi ayaklarınız üzerinde durun, yalnız yaşayacak kadar geliriniz olsun. Kendinizi idare edin görsün anneniz de. Öyle hem ekmeğini yiyeyim hem beğenmeyeyim yok.
Babamın ekmeğini yiyorum onu ilgilendirmez
Ders calişiyorum hem hani birden olmuyo ya hicbişey
Gidip başka bı evde bu kadar iş yapsam beni maaşa bağlarlar sigortamı yaparlar
Tüm sorumluluk bende yediğim ekmekte babamın ha babamın ekmegiyse bile hakkını veriyorum gözümü açtiğimdan beri bu evin yemeğini temizliğini yapıyorum derdini çekiyorum size kalmamiş bunu sorgulamak ama yinede açıklayayım ddim

Evet ve halada konuşmuyorum sanane sana niye dert oldu
Demekki biseyler yasandiki bu kadar yıldır konuşulmuyor
Yok dert olmadı muhteşem olgunluğuna şapka çıkardım. 10 yaşında ben daha donumu toplamayı yeni yeni öğreniyordum. Arada kavga edip arkadaşlarıma falan küsüyordum da bir aile bireyi ile soğudum için görüşmeyi kesebilecek mental gelişime sahip değildim. Nasıl mikemmel bir kişilikmişsin sen o yaşta.

Back
X