- 15 Aralık 2016
- 144
- 98
- 13
KatılıyorumNiyeyse sizin fake oldugunuzu hissediyorum...
Cok tesekkur ederim yorumlari yine de tek tek okuyacagim. Cevaplayan ve gercekten yardimci olan ve olmaya calisan insanlar cok tesekkur ederim.Uzun zamandır burdaki konuları takip ediyorum, ilk defa bir konuya yorum yazacağım. Bir çok kişi yapma ,dans etme açık giyinme evinde otur gibi yorumlar yapmış. Sanki sorun sizdeymis gibi. Lütfen böyle düşünüp olduğunuz cinsiyetin, ırkın vs getirilerini bir suç gibi görmeyin. İstediginizi giyin dilediğiniz gibi dans edin ayip ve ahlaksızca hareket eden varsa o da size bunları yaşatan tacizci erkeklerdir. Onların ne düşündüğü de sizin umurunuzda olmasın lutfen
Ben hiç öyle düşünmüyorum. Konuşma tarzı ve üslubuna bir bakın. Ne kadar alçakgönüllü. Fake olsa bir sürü ahlak bekçiliği şeklinde yorum gelmiş, onlara karşı bile ters davranmamış bir de üstüne özür diledikleri bile olmuş.Niyeyse sizin fake oldugunuzu hissediyorum...
Su an da bu ulkede yasamak zorundayimgercekten oyle mi gorurler? Degismez mi bu?
Ben de esmer kadinlara bakaeim mesela cok hosuma gidiyor daha hos geliyor gozume.
Kadinlari guzel ama cizdikleri imaj yuzunden ben de ara da kayniyorumSizler gibi insanlari bilmek ne guzel :)
tesekkurler guzel dusunceniz icin.Yok pek beceremem tartismayi genel de hep sustururlar beni. Kibar olmak zorunda hissediyorum bir de insanlari incitmekten cok korkarim.Ben hiç öyle düşünmüyorum. Konuşma tarzı ve üslubuna bir bakın. Ne kadar alçakgönüllü. Fake olsa bir sürü ahlak bekçiliği şeklinde yorum gelmiş, onlara karşı bile ters davranmamış bir de üstüne özür diledikleri bile olmuş.
Bazı Erkeklerin Rus hanımları tercih etmelerinin bir sebebi de bu işte. Bu kızcağız tartışmayı bile bilmiyor ne kadar huzur verir beraber olduğu kişiye..
Tamam tesekkurlerinsanlar güzele bakar bu değişmez, hayatınız boyunca birçok erkek tarafından arzulanacak ve çoğu kadın tarafından kıskanılacaksınız. ulaşamadıkları için karalayanlar da olacak, umursamayın. hayat sizin, keyfini çıkarın.
Ayni seyler yasadiklarimben konunun tamamını okumadım ama,
sorun çekici görünmen vs olmaya da bilir.
şöyle ki, bir arkadaşım var, Japon asıllı, Türk biriyle evlenip Türkiyeye yerleşti. Çocukları oldu falan.
Ama arkadaş çok candan samimi biri olmasına rağmen Türkiyeye alışamadı.
Çocuğumu parka götürdüğümde bile herkes bana uzaylı gibi bakıyor diyordu, sonra zaten depresyona girdi ve taşındılar başka bir ülkeye.
Maalesef senin çözümün de taşınman olabilir.
Bu arada Türkçe zor bir dil, elbette sorun yaşaman o kadar doğal ki, sakın kendini kötü hissetme bu konuda.
Biliyor ve anlatiyorum surekli ama alismak zorundasin cunku evlenecegiz diyor. Zamana yayalim henuz cok erken eger yapabilirsem olur diyorum. Bu kez de yapabilirsemi yok ben bu karari seninle aldim. Mantikli dusunmuyorsun seni hic bir sekilde kismam ama bu shirden gitmem ve calistiramam diyorinanin 1 kez ayrilmak istedim bu mevzudan dolayi. Ama ikna etti. Biliyorum calismaliyim ama nasil oluyorsa uzerimde cok hakim.
Bu ulke adetlerini kismen biliyorum. Ve insanlar bu ulkede de egleniyor ama niye ben suclu hissediyorum. Kimseye baktigim yok aksine erkek arkadasima odaklanirim ama boyle wc. Falan kalktiysam goz kadrajima giriyor o insanlar ve kendimi tuhaf hissediyorum cunku bakislari normal degil. Birine birsey sornaya korkar oldum konusmami duyacak diyeSamimi olamam ki tanimadiklarima aksine olduklari yone arkami donerek otururum ama bir sekilde baska birsey yaparken goz kadrajima giriyor
Evet haklisiniz. O bakis acisi yuzunden sanirim yasadigim zorluk. Hani muhattapta degilim ama nasil anliyorlar algilayamiyorum. İsmim Turk ismi degil erkek arkadasim bana seslenince utaniyorum saga sola bakiyorum duyan oldu mu beni ne sanarlar diye
Merhabalar
Esimden bosandim ve son 3 aydir hayatimda biri var. Yari Turk yari Rus'um. Benim meselemde hayatim da olan kisi ile disariya eglenmek icin ciktigimizda ki sorunlar ve acaba neden boyle oluyor uzulmem yersiz mi bunu anlamak istiyorum.
Normalde diksiyonum bozuktur yani Turkce konusurum herseyi anlarim ama is konusmaya gelince yabanci olusum bariz belli. Girdigim her ortamda da cok asiri dikkat cekerim. Fizik olarak anneme benzerim yani insanlar bakinca ve konusunca anliyor aslimi.
Erkek arkadasimla zaman zaman disari eglenmeye cikiyoruz ve alkol de aliriz. Canli muzik olan bar veya mekana gideriz. Eglenmeyi cok severim ve müzik olmazsa olmazim hele dans etmeye bayilirim.
Sorun olansa gece egleniyoruz ve gunduzun de pisman oluyor ruhsal bunalima giriyorun cunku girdigimiz ortamlar da erkeklerin bakisi dans ederken ilgi odagi olmam vs. Ya da konusmam gereken durumlar da insanlarin bakis acisindan cok bunaldim.
Ertesi gun dibe vuruyorum. Neden eglendim? Neden dans ettim? Neden konustum vs. Diye. Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum. Sanki dans edip eglenmek cok kotu. O erkekler neden boyle bakiyor acaba eglenmeye gitmesem mi? Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum.
Sizce dogru mu dusunuyorum? Diksiyonumun bozuk olmasi, aslima cok benzemem, eglenmemin beni bu kadar uzmesi ve yormasi normal mi? Oyle bir bakiyorlar ya da firsat bulduklari an cok guzelsin vs. Demelerinden cok bunaldim. Yanlis olan ne?
İste kafama cok takiyorum. Su an da bulundugum yer de bir apartmandayim. Komsu olanlar once hosgeldin dediler ama konusunca yine batirdim herseyi. Simdi selam bile vermiyorlarHanımlaaar hemen rus hatun görünce kıskanmışsınız az sakinyok sen de öyle giyme dans etme bunu yapma filan.
Bak güzelim istediğini yap, kendini de kötü hissetme. Bizim millet böyledir, herkesin ne dediğine ne yapmanı söylediğine nasıl baktığına takılırsan bu ülkede hayat zindan olur yaşayamazsın. Sadece kendi mutluluğunu düşün gerisi boş.
Once Rusya sonra Turkiye babam Turk. Halam ve amcamin esi ogretmen surekli ogretim aldim ama dil konusunu tam manasi ile yapamadimNerede eğitim aldınız Türkiye'de mi, başka ülkede mi? Çünkü diksiyonunuz bozuk ama Türkçeniz, grameriniz Maaşallah dedirti. Bu kadar güzel, imla kurallarına noktasına virgülüne uyup konuşamamak hayli garip.
Bir de hepsinden öte sen ortamlarda dikkat çeker ve iltifat alırken erkek arkadaşın aval aval bakıyor ve ertesi gün yine seni götürüyorsa bırak o adamı gitsi bi zahmet. Sorun dikkat çekmen de ziyade bu olmalı, buna kafa yor bence.
senin kadar güzel değildir zaaarrrrGercekten mi? Nasil basariyorsunuz?
Turkce cok zor gercektensorun maalesef sende değil,türk erkeklerinin yabancı kadınları obje olark görmesinden kaynaklanıyor.
tabi bozuk diksiyon ve fiziki farklılılar da bunun cabası.
bence türkçeni biraz daha düzeltip daha nezih mekanlara giderseniz en azından ertesi gün pişmanlık yaşamanı gerektiricek durumları minimuma indirebilirsin.
Onlar adına ben utandım. Burda sana "öyle giyme evinde dans et" diyenler adına da yine utanıyorum. Evlenince çalışmayacaksın diyen keko sevgilin adına da utanıyorum.İste kafama cok takiyorum. Su an da bulundugum yer de bir apartmandayim. Komsu olanlar once hosgeldin dediler ama konusunca yine batirdim herseyi. Simdi selam bile vermiyorlar
Sanki ben de oyle hissediyorum. Cunku alisacaksin lafini cok kullaniyor. Ama neye alisacagim konusunda birsey anlatmiyor tam olarak. Ben Turk um bana gore davracaksin diyor. Bir cok kiskaniyor gibi bazen de hersey normal gibi davraniyor. Ve evlilik icin cok acele ettiriyor. Evlilik konusunda uzerimde ciddi baskisi varOnlar adına ben utandım. Burda sana "öyle giyme evinde dans et" diyenler adına da yine utanıyorum. Evlenince çalışmayacaksın diyen keko sevgilin adına da utanıyorum.
Birlikte içip dans ettiğiniz adam sana nasıl evlenince çalışma der, çok çelişkili geldi bana. Çalışmanı istemeyen adam ilerde dışarıda içmeni dans etmeni hiç istemez haberin olsun. Sana ve tercihlerine saygı duyacak birini bulmalısın bence. Ve kesinlikle çalışmaktan vazgeçme. Türk erkeğinin iç yüzünü bilmediğinden söylüyorum buna. Birlikte olacağın kişi senin BÜTÜN kararlarıma saygı duyan biri olsun. Bence bu sevgilinden ayrıl, sonra çok zorluk yaşarsın.
turk erkegıne rus de ukrayna de yeter dıblerının dusmesıneMerhabalar
Esimden bosandim ve son 3 aydir hayatimda biri var. Yari Turk yari Rus'um. Benim meselemde hayatim da olan kisi ile disariya eglenmek icin ciktigimizda ki sorunlar ve acaba neden boyle oluyor uzulmem yersiz mi bunu anlamak istiyorum.
Normalde diksiyonum bozuktur yani Turkce konusurum herseyi anlarim ama is konusmaya gelince yabanci olusum bariz belli. Girdigim her ortamda da cok asiri dikkat cekerim. Fizik olarak anneme benzerim yani insanlar bakinca ve konusunca anliyor aslimi.
Erkek arkadasimla zaman zaman disari eglenmeye cikiyoruz ve alkol de aliriz. Canli muzik olan bar veya mekana gideriz. Eglenmeyi cok severim ve müzik olmazsa olmazim hele dans etmeye bayilirim.
Sorun olansa gece egleniyoruz ve gunduzun de pisman oluyor ruhsal bunalima giriyorun cunku girdigimiz ortamlar da erkeklerin bakisi dans ederken ilgi odagi olmam vs. Ya da konusmam gereken durumlar da insanlarin bakis acisindan cok bunaldim.
Ertesi gun dibe vuruyorum. Neden eglendim? Neden dans ettim? Neden konustum vs. Diye. Giydigim kiyafete kadar kendimi sucluyorum. Sanki dans edip eglenmek cok kotu. O erkekler neden boyle bakiyor acaba eglenmeye gitmesem mi? Hatayi nerde yapiyorum bilmiyorum.
Sizce dogru mu dusunuyorum? Diksiyonumun bozuk olmasi, aslima cok benzemem, eglenmemin beni bu kadar uzmesi ve yormasi normal mi? Oyle bir bakiyorlar ya da firsat bulduklari an cok guzelsin vs. Demelerinden cok bunaldim. Yanlis olan ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?