- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Yok degerlendıremıyorum bekarlıgımı isityorum o zaman İstanbul'da olurdum ailemin yanına gider gelırdim İngilizce okurdum iş imkanım daha da iyi olurdu hersey daha iyi okurdu olurduGecmise bu kadar takilmak insani hasta eder. Biraz agla icini dok. Sonra elindeki sartlari nasil degerlendirebilecegini hesapla.
Kendi basina degerlendiremiyorsan psikologa git o degerlendirmene yardimci olur.Yok degerlendıremıyorum bekarlıgımı isityorum o zaman İstanbul'da olurdum ailemin yanına gider gelırdim İngilizce okurdum iş imkanım daha da iyi olurdu hersey daha iyi okurdu olurdubıktım kendımden herseyden kendı yaptıgım secımler yüzünden halbuki nolcak git git sınava kazanmak cok kolay artık İngilizce oku mis gibi
Neden diye sormaktan eski günleri düşünmekten eskiye dönemeemk kahredıyo beniOlabilirdi pekte birşey değiştirmiyo o yüzden kader de bunu yaşamak varmış deyip önünüze bakın derim boş yere yıpratmayın kendinizi
Eşinden mi ayrıldınkeşkelerle yaşamak çok ağırdır.
durumu kabullenip, sahip olduğunuz imkanları sorgulayın..
ben sürekli geçmişime dönmek istedim, allahımmm nolur, birgün uyansam ve 18 yaşında annemin babamın evinde olsam..
ne kadar eksik bir duaevet şimdi annemin babamın evinde uyanacağım, duam kabul olmuş gibi görünüyor.
birçok farkla.. 18 yaşında değilim, bekar değil artık dulum, 2 çocukla birlikte baba evindeyim, bir çok sorumluluğum var..
aslında hayal ettiğim şey tam olarak bunlar değildi...
keşkelerle yaşamak yerine, anı yaşa çünki yarında, bugünü arıcaksın..
Eşinden mi ayrıldınAllah yardımcın olsun benım eşim idare eder işte oyle boyle yaşıyoruz ama cok pişmanlıklarım var
Bir 10 yıl sonra da bugün yapmadıkların için ağlıcaksın. Sen de bir şeyler yapma hevesi yok. Hayatını kabullen , bu hayatı sen seçtin.
Denerim bilmıyorumHayalperest5 Bu farkındalık çok önemli. Terapi alıyorum, terapistime şu cümleleri kuruyordum. Şimdiki aklım olsa mezun olduktan sonra 10 yıl boyunca çok başka şeyler yapardım, şuna şuna çok dikkat ederdim falan falan. Sonra bakıştık terapistimle. Tabi bundan 10 yıl sonra da aynı şeyleri diyeceğim sanırım. Tam şu anda da başlayabilirim istediklerimi yapmaya. Geride kalan 10 yıl için bir şey yapamam ama bundan 10 yıl sonra aynı pişmanlıkları yaşamamak için bir şeyler yapmak benim elimde.
Bu farkındalığa sahip olmazsan şu anda dizlerini dövmekten bir adım öteye gidemezsin. Hiç bir şey de elde edemezssin günün sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?