Pişmanlık ve Suçluluk Hissi

Bakın sorun klima vs değil. Önceki konumda da bahsetmiştim. Daha ortada hiçbir şey yokken tanışma dahil klima aldı. Yine ortada söz vs yokken beyaz eşya alındı bunların hepsi için hayir dedim diye sorun çıktı. En son annesi bana almam için mutfak seti söyledi. Sorun da böyle hızlandı. Ben durduk yere annesi klima aldı diye sorun cikarmadim

Olmaz. Gerçekten samimiyseniz pişmanlığınızda bence hiçbir şey için geç değil.

Gerçekten üzgünüm. Dediğim şey yersiz ve kabaydi ama o maksatla dememisti. Derken gülüp geçmiştik. Şimdi fark ediyorum yaptığım ayıbı

Şalı beğeniyodur atmamıştır.
Eşimle sevgiliyken ayrılmıştık barışacağımızı düşünmüyordum ama bana aldığı giyim eşyalarını kullanmaya devam etmiştim

Şalı beğeniyodur atmamıştır.
Eşimle sevgiliyken ayrılmıştık barışacağımızı düşünmüyordum ama bana aldığı giyim eşyalarını kullanmaya devam etmiştim

Ya atmasın zaten begeniyorsa kullansın sorun yok benim açımdan :) ama attım diye ben duyayim diye dedi sanırım

Aramak icin bahaneler bulmayın bence kendinize:) annesi için domuzluk varmis demeniz tabi ki hoş değil ama üstünden zaman geçmiş ayrilmissiniz bunun icin özür dilemek saçma olur..

Aramak icin bahaneler bulmayın bence kendinize:) annesi için domuzluk varmis demeniz tabi ki hoş değil ama üstünden zaman geçmiş ayrilmissiniz bunun icin özür dilemek saçma olur..

Sahiden bahane değil. Ayrıldık bitti tamam ama terbiyesiz demedim annesine ve domuzu nasıl ne halde söylediğimi kendi de biliyordu. Aklında gözünde böyle kalmak istemem hiç

Kendi adıma söyleyeyim domuz demiş olsa, kuş tutsa gözümde olmaz. Bence yolunuza bakın.

Bu sana bir ders olsun artık.Kimsenin annesine öyle şeyler demezsin bir daha.Barışırsanız da daha dikkatli davranırsın.

Kendi adıma söyleyeyim domuz demiş olsa, kuş tutsa gözümde olmaz. Bence yolunuza bakın.

Haklısınız. Ama bunu söylerken akrabalarıyla olan sorunlardan bahsetmişti. Annesinden de suç olduğunu vs demişti ona istinaden söyledim. Annesi benim dediğim şeyi kızlarına anlatırken daha farklı anlatmış vs bunun üstüne. Haklı çıkarmaz ama dediğim zaman sorun etmedi bunu. Hatta bende o arkadaşıma diyince farkına varıyorum.

Jeehan sana burada yazanlar eski konularını bilmiyor demek ki. Ha domuzluk demen hiç ama hiç doğru değil ama onun haricinde ailesi de az değildi zaten. Öyle masum insanlar değildi. Aile önemli, ben eski sevgilime ailesi ve onun kuramadığı denge yüzünden öyle kinliyim ki sırf bu yüzden bile barışmam. Çoluğum çocuğum onların geninden olsun istemem. Aile cidden önemli aileyle de evleniliyor maalesef..

Öyle tabi bu arada konuları üst üste yazınca kotu bı izlenim bıraktım belki ama annesi filan bana hiç kötü davranmadi sadece sürekli bı karışma halı mevcuttu sevgilime de demiştim niyetinin kötü olmadığını biliyorum ama rahatsiz oluyorum diye. Öf keşke domuz gibi bı kelime demeseydim

Ben az çok konularını biliyorum. Eski eşim ve ailesi o kadar sınırlarımı zorlamışlardı ki ben de çok hata yaptım. Ama hayatta herşey etki tepkidir. Sen ya da o taraf hatalı ya da masum denmez. Boşuna kendini üzme, özür falan da dileme. Herşeye bir sünger çek. En büyük hatam özür dilemekti ailesinden. Hiç gerek yok. Ondan sana eş olmaz boşuna kendini üzme.

Etmeseydin de zaten bu ilişki bitecekti ki, her türlü bitecekti. Bunun pişmanlığını çekme bence. Sana önceki koynunda da, vazgeçilen olduğumuzu söylemiştim. Vazgeçen insanı ne yapsan geri döndüremezsin. Sen özledin de o nasıl özlemiyor, hiç mi sevmedi? Nasıl hediyeleri çöpe attım dedi atsa bile insan bunu demez ne ayıp ne kadar can yakıcı. Insan sevdiği kadına bu acıyı reva görmez. Ablasını ağzıyla iş yapıyordu bir de, muhtemelen hâlâ dolduruluyor. Dolduruşa gelen insanla bir ömür ne yapacaktın? Gerçekten senin için iyi oldu jeehan, bunu ilerde olgun biriyle karşılaştığında anlayacaksın.

Aslında olurduk çok da güzel olurduk da keşke böyle olmasaydı :) şu an daha çok farkına varıyorum ben gerçekten çok seviyormusum çok da sevilmişim. Ama yok para biriktirmem lazım kimseye yük olmamam lazım diye çok kasmisim kendimi. Kendi sonuma gelmiş gibiyim :)

Özrü aslında geri dönüş olsun diye değil de aklında öyle kalmak istemediğim için istiyorum

Annem de böyle diyor. İleride de dolduruşa gelecekti üzülecektin vs diye. Eşyaları çöpe attım demiş ama gönderdiğim şalı hala takıyor. (Taksin tabi ama yalan söylüyor attım diye) bilmiyorum ama keşke böyle olmasaydı sonumuz

yok canım gayette barışmak istiyosun deli gibi seviyosun çok özlemişsin bi selam dese boynuna atlar sıkı sıkı sarılırsın

seviyosan sevginin arkaaında dur konuş onunla ama yarın pişman olacağın şeyler yapma iyi düşün karar ver ona göre konuş

Pişman olmuşsunuz belli. Keşke diyeceksiniz eğer adımı bir şekilde atın. Anlattıklarınızda suçunuz var sizinde. Seviyorsunuz da pişmanlığınızda mevcut bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Ve şunu demek istiyorum lütfen annelere kötü kelimeler kullanmayın. Evlat sahibi olduğunuzda anılacaksınız nelerle yetiştiklerini. Oğlan veya kız farketmez kıskanabilir saçmalayabilir paylaşma fikrine alışamadığından tuhaflaşabilir ama böyle kelimeleri kimse kullanmasın. Annelik gerçekten kutsal. Gülüp geçmeye çalışın yaşlılığa verin baktınız olmuyor saygıyı yitirmeden gerekli uyarıyı yapın. Hiç olmazsa ayrılın ama hiçbir anne böyle lafları haketmez.

Beğendiği için onu atmamıştır. Ne olursa olsun seven erkek bunları sana reva görmez, ha sevdiği halde görüyorsa da dengesizin önde gidenidir. Seninle aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum başıma geldi biliyorum nr hissettiğini. Dönse kabul edecek gibisin, etme. Bir kere terk eden, bunu yapan her zaman yapar. Sen farkında olmasan da ona olan güvenin kırıldı. Barissaniz bile bir daha "o beni asla terk etmez" diyebilir misin? Diyemezsin. Keşke böyle olmasaydı ama o olmasını istedi. Sabret acı da geçecek. Insanlar ne acilarla başa çıkıyor, Allah ailelerimize iyilik sağlık versin. Ayrıca şer gördüğümüz şeylerde hayır vardır. Ilerde anlayacaksın.

Çok seviyorum, çok da sevilmişim zamanında. Ama soğudum jehaandan demiş. Gerçi soğuyan insan hala benim saç bandimi bileğine dolar mı bilemedim. (Bu saç bandini ne zaman uzak kalsak alırdı yanına, kendimizce özeldi.)

Şu saatten sonra benimle konuşacağını sanmam. İkimizin de haklı sebepleri var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…