Yahu kaynana klima aldı diye sorun çıkarmışsınız. Nedeni ne olursa olsun sorun çıkarmışsınız.
Domuzluk yaptı demişsiniz. Adam bu tavırlarınızla uğraşmak istemiyor demek ki artık. Ne ayıp yaa. Biri anneme öyle dese cinayet işlerim.
Olmaz. Gerçekten samimiyseniz pişmanlığınızda bence hiçbir şey için geç değil.
Selam hanımlar..
2 haftadır hiç iletişim kurmadik. Ayrıldiktan sonra eşyalarını gönderdim. Ona da arkadaşım çöpe atmasını yazmıştı. Kendimi mutsuz etmek için cabalamiyoru aksine görmemek için tüm her şeyi sildim ama bu hafta mailde eski fotoğraf ve videolarımızı buldum. Yaşanan her şey gözümde kat be kat güzelleşti. Geçen de merak edip üye olduğu bı yürüyüş grubu vardı oraya baktım. Yürüyüşe katılmış. Bende bı şalı vardı onu da gondermistim. O şalı ve benim onda bı saç bandım vardı onu takmış bileğine. Deli gibi sevindim.
Birkaç gün önce bir arkadaşım onu aramış. Size noldu daha geçen evlenecektiniz diye. Tamamen beni suçlamış. Jehan her şeyi çok sorun ediyordu demiş. Hanımlar ben henüz bu yıl işe girdim ve borcum vs var diye nikahı 1 buçuk yıl sonra yapalım dedim hep. Bende erken olsun isterdim ama babamdan yardım alacağımı sanmıyorum, para bulabilecegimi de sanmıyorum. 5-6 ay geç olur kafamız rahat olur diye düşünmüştüm.
Sonra ailesine sürekli laf sokuyormuşum öyle demiş. (Geçen konuda anlattığım set konusuna kadar annesi hakkında hep çok tatli şeyler dedim.)
En son buluştuugumuzda hep durduk yere trip attı demiş. (En son buluştuugumuzda bana sürekli annesinin nelere karistigindan vs bahsetti. Önceden laf arasında akrabalarıyla sorunlarından bahsetmişti. O gün konuşurken de annesinden de kaynaklandığını söylemişti bende şakayla karışık senin annende de domuzluk var demiştim. Buna o an tepki vermeyip gülüp geçmiştik.) Bir de ben annesine terbiyesiz demişim. Ama hiçbir şekilde annesine terbiyesiz demedim.ya kocaman kadına ben ne hakla terbiyesiz derim zaten. Yanlış mı anladı ne yaptı bilmiyorum.
Annem klima aldı ev için bunu bile sorun yaptı demiş. Klima aldığını çok sonra öğrendim. Ben de bize de sorsaydi diye tepki vermiştim. (Sanırım baya ölçüsüz bı tepki verdim.) Ben açıkçası boşuna masraf ettiği için istememiştim. Yok benim evime benden habersiz şey alıyor kafasında değildim. Ama dedigim gibi fazla tepki verdim. Hediye diyip geçseydim keşke.
Benden soğuduğunu söylemiş. Benim gönderdiğim eşyaları yüzük dahil çöpe atmış. Ama benim gönderdiğim eşyalar içinde o yürüyüşte taktiği şal da vardi. Yalan söylüyor yani.
Kısacası kendimi acayip suçlu hissediyorum. Ailesinin hassas niktasi olduğunu ve benim cok laf ettiğimi soylemis. aslında ailesine sahiden kötü bir şey demedim hiç. Sadece o şakayla karışık domuzluk varmış dedim o bir de bu ne böyle annen yastık altında saklasın seni demiştim o. Bunun dışında kesin yine fazla tepki vermişimdir bir şeylere.
İçimi rahatlatmak için mi yazıyorum, yoksa ona yazmamak için kendimi mi engellemeye çalışıyorum bilmiyorum. Keşke böyle olmasaydık.
Şalı beğeniyodur atmamıştır.
Eşimle sevgiliyken ayrılmıştık barışacağımızı düşünmüyordum ama bana aldığı giyim eşyalarını kullanmaya devam etmiştim
Aramak icin bahaneler bulmayın bence kendinize:) annesi için domuzluk varmis demeniz tabi ki hoş değil ama üstünden zaman geçmiş ayrilmissiniz bunun icin özür dilemek saçma olur..
Kendi adıma söyleyeyim domuz demiş olsa, kuş tutsa gözümde olmaz. Bence yolunuza bakın.
Bu sana bir ders olsun artık.Kimsenin annesine öyle şeyler demezsin bir daha.Barışırsanız da daha dikkatli davranırsın.
Jeehan sana burada yazanlar eski konularını bilmiyor demek ki. Ha domuzluk demen hiç ama hiç doğru değil ama onun haricinde ailesi de az değildi zaten. Öyle masum insanlar değildi. Aile önemli, ben eski sevgilime ailesi ve onun kuramadığı denge yüzünden öyle kinliyim ki sırf bu yüzden bile barışmam. Çoluğum çocuğum onların geninden olsun istemem. Aile cidden önemli aileyle de evleniliyor maalesef..
Etmeseydin de zaten bu ilişki bitecekti ki, her türlü bitecekti. Bunun pişmanlığını çekme bence. Sana önceki koynunda da, vazgeçilen olduğumuzu söylemiştim. Vazgeçen insanı ne yapsan geri döndüremezsin. Sen özledin de o nasıl özlemiyor, hiç mi sevmedi? Nasıl hediyeleri çöpe attım dedi atsa bile insan bunu demez ne ayıp ne kadar can yakıcı. Insan sevdiği kadına bu acıyı reva görmez. Ablasını ağzıyla iş yapıyordu bir de, muhtemelen hâlâ dolduruluyor. Dolduruşa gelen insanla bir ömür ne yapacaktın? Gerçekten senin için iyi oldu jeehan, bunu ilerde olgun biriyle karşılaştığında anlayacaksın.Öyle tabi bu arada konuları üst üste yazınca kotu bı izlenim bıraktım belki ama annesi filan bana hiç kötü davranmadi sadece sürekli bı karışma halı mevcuttu sevgilime de demiştim niyetinin kötü olmadığını biliyorum ama rahatsiz oluyorum diye. Öf keşke domuz gibi bı kelime demeseydim
Ben az çok konularını biliyorum. Eski eşim ve ailesi o kadar sınırlarımı zorlamışlardı ki ben de çok hata yaptım. Ama hayatta herşey etki tepkidir. Sen ya da o taraf hatalı ya da masum denmez. Boşuna kendini üzme, özür falan da dileme. Herşeye bir sünger çek. En büyük hatam özür dilemekti ailesinden. Hiç gerek yok. Ondan sana eş olmaz boşuna kendini üzme.
Etmeseydin de zaten bu ilişki bitecekti ki, her türlü bitecekti. Bunun pişmanlığını çekme bence. Sana önceki koynunda da, vazgeçilen olduğumuzu söylemiştim. Vazgeçen insanı ne yapsan geri döndüremezsin. Sen özledin de o nasıl özlemiyor, hiç mi sevmedi? Nasıl hediyeleri çöpe attım dedi atsa bile insan bunu demez ne ayıp ne kadar can yakıcı. Insan sevdiği kadına bu acıyı reva görmez. Ablasını ağzıyla iş yapıyordu bir de, muhtemelen hâlâ dolduruluyor. Dolduruşa gelen insanla bir ömür ne yapacaktın? Gerçekten senin için iyi oldu jeehan, bunu ilerde olgun biriyle karşılaştığında anlayacaksın.
Beğendiği için onu atmamıştır. Ne olursa olsun seven erkek bunları sana reva görmez, ha sevdiği halde görüyorsa da dengesizin önde gidenidir. Seninle aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum başıma geldi biliyorum nr hissettiğini. Dönse kabul edecek gibisin, etme. Bir kere terk eden, bunu yapan her zaman yapar. Sen farkında olmasan da ona olan güvenin kırıldı. Barissaniz bile bir daha "o beni asla terk etmez" diyebilir misin? Diyemezsin. Keşke böyle olmasaydı ama o olmasını istedi. Sabret acı da geçecek. Insanlar ne acilarla başa çıkıyor, Allah ailelerimize iyilik sağlık versin. Ayrıca şer gördüğümüz şeylerde hayır vardır. Ilerde anlayacaksın.Annem de böyle diyor. İleride de dolduruşa gelecekti üzülecektin vs diye. Eşyaları çöpe attım demiş ama gönderdiğim şalı hala takıyor. (Taksin tabi ama yalan söylüyor attım diye) bilmiyorum ama keşke böyle olmasaydı sonumuz
yok canım gayette barışmak istiyosun deli gibi seviyosun çok özlemişsin bi selam dese boynuna atlar sıkı sıkı sarılırsın
seviyosan sevginin arkaaında dur konuş onunla ama yarın pişman olacağın şeyler yapma iyi düşün karar ver ona göre konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?