Pişman olmuşsunuz belli. Keşke diyeceksiniz eğer adımı bir şekilde atın. Anlattıklarınızda suçunuz var sizinde. Seviyorsunuz da pişmanlığınızda mevcut bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.
Ve şunu demek istiyorum lütfen annelere kötü kelimeler kullanmayın. Evlat sahibi olduğunuzda anılacaksınız nelerle yetiştiklerini. Oğlan veya kız farketmez kıskanabilir saçmalayabilir paylaşma fikrine alışamadığından tuhaflaşabilir ama böyle kelimeleri kimse kullanmasın. Annelik gerçekten kutsal. Gülüp geçmeye çalışın yaşlılığa verin baktınız olmuyor saygıyı yitirmeden gerekli uyarıyı yapın. Hiç olmazsa ayrılın ama hiçbir anne böyle lafları haketmez.
Önceki konularınıza da göz gezdirdim geldim. Erkek arkadaşınız uzak durulması gereken anneci tiplerden eşi ile ailesi arasında dengeyi kuramayacak biri. Tamam sizin domuz demeniz felan hoş değil ama bu adam sizin aranızdaki özel konuşmayı ailesine ifşa etmiş ve arkanızdan da samimiyetsizce dedikodunuzu yapmış. Bence bir daha iletişime geçmeyin. Şu an bitiren taraf o oldugu için belki hala size çekici geliyor ama bu adam sizden ayrılarak size çok büyük iyilik yapmış.
Şaka amacıyla söylemişsiniz ama çok ağır olmuş. Karşı tarafın ailesine hep bi.mesafeli saygı koymak lazım. Sevgiliniz yakınsa da siz ağzınızı açmaycaksınız, o sövse bile bişey olmaz ama sizin dediğiniz tek lafla siz kötü olursunuz.
Eğer barışmak istiyorsanız ki bu çocuk için açtığınız konuları hatırlıyorum arayın bi kez görüşmek istediğinizi özür dilemek istediğinizi ssöyleyin.Yüz yüze görüşmekte ısrar edin ama. Sonra bu domuz meselesi için içtenlikle özür dileyin niyetinizi anlatın zaten o da hala seviyorsa o görüşme bol geçmez. Bol şans
Onceki konulari bipmeyenler domuz demene takilmis , evet hic hos olmamis ama kotu niyetle soyledigini dusunmuyorum
Lutfen geri donme ve unutmaya calis , hatali olan sen degilsin
Burada sadece kendi yaptiklarini anlatmissin , bide onun yaptiklarini yazsana konuna bak o zaman ne yorumlar gelecek sana
Maksadını aşmış söylediğiniz kelime tek suçunuz bu. Abartmayın lütfen. Adam anneci netttt. Bu adam değil miydi sizin konuşmanızın ekran görüntüsünü alıp aile grubuna atan? Adam bas bas bağırıyor ben anneciyim dikkat et diye.
O sizinle arasında kalması gereken konuşmayı ailesine naklen yayın yaparken ayıp değil miydi peki? Kendinizi suçlayıp durmayın. Ayrıca evet anneside az değilmiş. Alttan alttan ayar vermeye çalışıyor hep.Evet haklısınız ama içimi rahatlatamiyorum. Çok ayıp etmişsin ve öyle bencilce hareket etmişim ki ayıp olduğunu anca şimdi fark ediyorum.
O sizinle arasında kalması gereken konuşmayı ailesine naklen yayın yaparken ayıp değil miydi peki? Kendinizi suçlayıp durmayın. Ayrıca evet anneside az değilmiş. Alttan alttan ayar vermeye çalışıyor hep.
Olabilir.Evet bu dediğiniz şeyler için hala çok kızgınım ona. Yapmayacagini akillandigini söyledir kac kere. Bizim bı konuşmamızın daha ekran görüntüsünü çekmiş son gorusmemizde galerisinde görmüştüm o an hiç öyle düşünmedim ama dün aklıma geldi acaba yine ailesine mi atmak için çekti diye.
Hanımlar ben salagin tekiyim. Arkadasina mesaj atmıştım buluşmak için. Sevgilim benim arkadaşıma mesaj atmış Jehan bana farklı kanallardan ulaşmaya çalışıyor. Uğraşmasın diye.
Arkadaşıma demiş ki jehaan benim ailemi hor gördü, küçük gördü. Kendisine daha özgür ruhlu birisini bulsun demiş. Jehan beni takıntı haline getirmiş, sevmiyor demiş. Jehan çok değişti demiş.
Hanımlar yemin ederim ailesini hiçbir şekilde hor görmedim. Aksine önceden de konu açmıştım bizim durumumuz onlara göre kötü diye. Onların evi vs çok güzeldi mesela bizim evi gsripserler diye bı yığın değişiklik yapmıştım evde. Özgür ruhlu demesine anlam bile veremiyorum. Kendisi çalışmasına rağmen annesinden harçlık aldığı için bana sürekli açıkla yapıyordu buna rağmen beni ilgilendirmiyor diye konusmamistim. Beni resmen şeytan bilmiş gözünde
Ya domuzluk var denir mi hic yani o sözü kullanıyorsanız normal dilde bilmem ama benim bu kelime aklima gelmezdi. Hadi kaçar macar agizimdan annende az degil ha deyip gülerdim.
Bence diger şeyleri bırak domuz gibi demek bitirir herşeyi
Boşver o zaman belliki oluru kalmamış bu işin , yoluna bak. Gururunu daha fazla ayaklar altına alma. Bi.çizgi çek üstüne olsun bitsin
Şöyle bir söz var:Hanımlar ben salagin tekiyim. Arkadasina mesaj atmıştım buluşmak için. Sevgilim benim arkadaşıma mesaj atmış Jehan bana farklı kanallardan ulaşmaya çalışıyor. Uğraşmasın diye.
Arkadaşıma demiş ki jehaan benim ailemi hor gördü, küçük gördü. Kendisine daha özgür ruhlu birisini bulsun demiş. Jehan beni takıntı haline getirmiş, sevmiyor demiş. Jehan çok değişti demiş.
Hanımlar yemin ederim ailesini hiçbir şekilde hor görmedim. Aksine önceden de konu açmıştım bizim durumumuz onlara göre kötü diye. Onların evi vs çok güzeldi mesela bizim evi gsripserler diye bı yığın değişiklik yapmıştım evde. Özgür ruhlu demesine anlam bile veremiyorum. Kendisi çalışmasına rağmen annesinden harçlık aldığı için bana sürekli açıkla yapıyordu buna rağmen beni ilgilendirmiyor diye konusmamistim. Beni resmen şeytan bilmiş gözünde
bazen biz insanlar canımoz yanınca karşı tarafında yansın diye özellikle ağır ve kırıcı konuşuruz bilemedim oda duyman için özellikle söylemiş olabilir ama dediğin gibi medenice konuşabilirsinÇok seviyorum, çok da sevilmişim zamanında. Ama soğudum jehaandan demiş. Gerçi soğuyan insan hala benim saç bandimi bileğine dolar mı bilemedim. (Bu saç bandini ne zaman uzak kalsak alırdı yanına, kendimizce özeldi.)
Şu saatten sonra benimle konuşacağını sanmam. İkimizin de haklı sebepleri var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?