Sadece o şakayla karışık domuzluk varmış dedim
Terbiyesiz dememişsiniz de daha beter şeyler demişsiniz.
Anneye domuzluk yaptı denir mi. Ne ayıp ya. Başka bişey demenize gerek yok ki.
Birinin benim anneme domuzluk yaptı dediğini düşünemiyorum.
Keşke sıcağı sıcağına özür dileseydiniz. Biriktirmiş içinde her şeyi işte.Kesinlikle haklısınız gereksiz ve ayıp olmuş öyle demem.
Ailesine karşı çok saygısızsınız kusura bakmayın; benim de ailem hassas noktamdır. Aileye bağlılıkla bağımlılık aynı şey değildir. Benim anneme biri "Domuzluk yaptı" falan dese benim için biterdi, daha ne kadar kötü bir şey denebilir ki. Aileme saygısı olmayan kişinin bana da saygısı yok demektir, üzgünüm benim için durum böyle. O da saygıya önem veriyorsa tabi ki bunları kaldıramamıştır.
Gereksiz trip atıp adamı kendinden soğutup da buraya konu açan bir kızımız daha.
Yapmayın yavrularım, yapmayın canlarım. O trip yaparak kendinize daha çok aşık edeceğinizi sandığınız adamlar, yarın bir kadınla çook mutlu ve coşkulu bir ilişki yaşar, üzülürsünüz. Hayatı neden zehir ettim bize diye.
Bundan sonraki ilişkilerinde amacın mutlu etmek olsun. Kaynana hediye klima aldı diye ne bu piremses tavırlar. Saçma yani...
Çok haklısınız. Dememem gereken bir şeydi. Savunmak için demiyorum ama onu şu sebeple dedim annesi benim gayet kibarca dediğim şeyi kızlarına anlatırken başka yöne çekerek söylemiş ve çok önceden akrabalarından bahsederken şimdi annesinde suç olduğunu söyledi ben de ona istinaden annende de domuzluk varmış vs gibi bı cümle kurdum
Keşke sıcağı sıcağına özür dileseydiniz. Biriktirmiş içinde her şeyi işte.
Yine de o kelimeyi kullanmanız doğru değil; sizin annenize o aynı cümleyi kursaydı kendinizi nasıl hissederdiniz? Herkes bir şeyi söylerken kendine göre haklı elbette ama lafları düşünerek söylememiz gerekiyor biraz da.
Domuz demenizz bilmiyorum ama ağır olmuş baya.Klima almıs bizede sorsaydı demişsiniz masraf yaptiği icin tamamda bunun söyleme sekli ne gerek vardı yazık masraf etmiş kiyamam falan deseniz niyetiniz anlaşılır.Niyetiniz cidden iyiyse kendinizi duzgun ve net ifade edinki yanlis anlasilmasın.
Yahu kaynana klima aldı diye sorun çıkarmışsınız. Nedeni ne olursa olsun sorun çıkarmışsınız.Gereksiz trip atmadım. Lütfen konuyu tam olarak bilmeden gereksiz yere atmayın. Bı önceki konuya bakın isterseniz
Evet haklısınız.yakisacak bı kelime değildi hiç. Şimdi aradan bu kadar zaman geçmişken özür dilemek saçma olur değil mi? Ya açıkçası barışmak için değil elbette ama aklinda böyle kalmak istemiyorum
maddi manevi ezilip çocuk büyüteceğim sonra da eş adayı beni dış kapının dış mandalı görecek oğlum ya da kızım hakkında hiç söz sahibi olmayacağım hediye alamayacağım sormadan olduuuuu başka.kimse kaya kovuğundan çıkmıyor konu sahibi.evlenmek aileyle de evlenmek demektir siz bunu anlayamamışsınız daha.o yüzden olgunlaşmadan zaten evlenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?