Ama iletişime geçmeye çalışmanız, pişmanım yazmasanız da pişman olduğunuzu gösterir. Siz çok sevdiğiniz için üzülüyorsunuz ama o annem de annem diye diye pişman olmamış bu süreçte olanlardan. Bence asla ve asla aramayın sormayın. Yoksa bu süreç sadece onun Egosunu okşar. Anneci erkek yedisinde neyse yetmişinde de odur
Aman yarabbim annende domuzluk var mı dediniz gerçekten, normal hayatınızda da kullandığınız bir kelime midir bu?
Boşver bitmesi hayrınıza olmuş. Annesinden harçlık alan yetişkin bir insan
İyiki bitmiş, umarım karşınıza size çok değer veren, olgun, karakterli biri çıkar
Konunu ve yorumlarını okurken sende kendimi gördüm. Israrla hala bende çok hata yaptım ama karşı taraf kötü niyetli değildi diyorsun. Bende aynıyım. Nişanlımla ayrıldık, birkaç konuda açmıştım bununla ilgili hatta. Ben en ufak kötü kelime kullanmayı bırak, ailesi hakkında negatif bi düşüncem bile olmamasına rağmen ve kendi ailemden farklı görmeyip öyle davranmaya çalışmama rağmen benim ailemle kendi ailesini hep kıyasladı. Hatta bununla ilgili birkaç suçlama yöneltince ben ailesini bile arayıp özür diledim, kendisinden özür diledim ama faydası oldumu sanıyorsun! Sen şimdi arayıp özür dilesen bile emin ol o defterini kapattıysa ve inatcıysa cevap bile vermeyecek daha çok sinirin bozulacak. Çünkü erkekler umursuz oluyor, ya da bizim kadarı şeffaf yaşamıyorlar duygularını o yüzden onun o umursuzlugu seni çileden çıkaracak çünkü her ne kadar olmaz artık desende kalbin aynı şeyi demiyor. Aslında çok sevdim çok sevildim diye eski günlere dönme özlemi olduğundan, bu özrün belki herşeyi düzelteceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun tatlım benden söylemesi. Çünkü İnan aynı duyguları şuan ben yaşıyorum, yaşadım biliyorum değil şuan yaşıyorum ve kendime bile itiraf edemesemde aslında o kadar kötüde değildi ilişkimiz deyip kendimi suçluyorum. Halbuki tek taraflı hatayla bi ilişki bitmez (şiddet, aldatma dışında) bu senin ağırda olsa domuz lafınla bitmiş bi ilişki değil, zaten bitmiş bi ilişkiymiş. Bende neden ayrıldığımızı bilmiyorum mesela, bana sorsan bende diyorum onunda keyfi iyi değil, oda çok üzgün diye ama dayanıyorlar demekki, dayanamıyor olsaydı, bizim kadar çok sevselerdi emin ol iyi niyetimizi görüp herşeyi düzeltmek icin uğraşırlardı
Yani erkeklerim çoğunun böyle olduğunu bilmesem bu kişi benim eski nişanlım diyebilirim ama hep aynı laflar. Ben en son özür mesajı attım, gerçekten bende sevdiğimi ve sevildiğimi hep hissedenlerdendim, benim icin ailemin nazına cok katlandı. Elbette hataların olmuştur, benimde oldu ama artık bitmiş bi ilişkiyse sen istediğin iyi niyeti göster İnan bana olmuyor daha çok üzülüyorsun. Bende aradım helalleştim, ailesiyle en ufak bi sorunum bile yoktu ki zaten annesi hiç istemedi ayrılmamızı, ağladı telefonda kızım sen bizi hiç kırmadın ki ne özrü diliyorsun diye. Üzerinden zaman geçti ama benim vicdanım rahat değildi diye tekrar onunla iletişime geçtim, yaşadığımız herşey çok güzeldi dedim, böyle olmasına çok üzüldüm deyip yaptıgım tüm hatalardan özür diledim helallik diledim, neden ayrıldık hala bilmiyorum falan dedim çok naif bi mesajdı, bana senin yüzünden oldu sen istedin bende bitirdim daha ne istiyorsun sevin artık davul falan çal dedi. Ben yinede üslubumu bozmadan gayet kibar cevap verdim ama okumadı bile mesajlarımı. O yüzden bırak aklında iyi kalırım düşüncesini, sen kalbini açıp temizliğini göstersen kesin photoshop diyecek çünkü emin ol. Görmek istediği gibi bakıyor, sen özür dilesen de sen kötüysen onun gözünde kötüsün. Ama zaman geçsin Emin ol anlayacak gerçekten iyi niyetliysen ve kalp kırmadıysan anlayacak. Ama iş işten çoktan geçmiş olacak senin icinKesinlikle haklısınız. Her şey o kadar saçma ve anlamsız ki ne neden oldu bilmiyorum. Domuz demem ilişkiyi bitirmedi o kelimenin ardından biz nikah için gün bile belirledik her şey iyiydi. Annem ona da karışır buna karışır diye diye bana hiç saygı göstermedi. Daha kötüsü sürekli annesini dinlediği için kendisine bile saygısı yoktu. Aklım almıyor şimdi hiç emek vermemiş hiç sevmemişiz gibi beni sevmiyordu demiş. Valla tuhaf bı kafa
Yani erkeklerim çoğunun böyle olduğunu bilmesem bu kişi benim eski nişanlım diyebilirim ama hep aynı laflar. Ben en son özür mesajı attım, gerçekten bende sevdiğimi ve sevildiğimi hep hissedenlerdendim, benim icin ailemin nazına cok katlandı. Elbette hataların olmuştur, benimde oldu ama artık bitmiş bi ilişkiyse sen istediğin iyi niyeti göster İnan bana olmuyor daha çok üzülüyorsun. Bende aradım helalleştim, ailesiyle en ufak bi sorunum bile yoktu ki zaten annesi hiç istemedi ayrılmamızı, ağladı telefonda kızım sen bizi hiç kırmadın ki ne özrü diliyorsun diye. Üzerinden zaman geçti ama benim vicdanım rahat değildi diye tekrar onunla iletişime geçtim, yaşadığımız herşey çok güzeldi dedim, böyle olmasına çok üzüldüm deyip yaptıgım tüm hatalardan özür diledim helallik diledim, nden ayrıldık hala bilmiyorum falan dedim çok naif bi mesajdı, bana senin yüzünden oldu sen istedin bende bitirdim daha ne istiyorsun sevin artık davul falan çal dedi. Ben yinede üslubumu bozmadan gayet kibar cevap verdim ama okumadı bile mesajlarımı. O yüzden bırak aklında iyi kalırım düşüncesini, sen kalbini açıp temizliğini göstersen kesin photoshop diyecek çünkü emin ol. Görmek istediği gibi bakıyor, sen özür dilesen de sen kötüysen onun gözünde kötüsün. Ama zaman geçsin Emin ol anlayacakerçekten iyi niyetliysen ve kalp kırmadıysan anlayacak. Ama iş işten çoktan geçmiş olacak senin icin
Demek ki birbirinizi yeterince tanıyamamış, tanıtamamış, yabancı kalmışsınız. Bence başlamanız doğru olmaz tekrardanSelam hanımlar..
2 haftadır hiç iletişim kurmadik. Ayrıldiktan sonra eşyalarını gönderdim. Ona da arkadaşım çöpe atmasını yazmıştı. Kendimi mutsuz etmek için cabalamiyoru aksine görmemek için tüm her şeyi sildim ama bu hafta mailde eski fotoğraf ve videolarımızı buldum. Yaşanan her şey gözümde kat be kat güzelleşti. Geçen de merak edip üye olduğu bı yürüyüş grubu vardı oraya baktım. Yürüyüşe katılmış. Bende bı şalı vardı onu da gondermistim. O şalı ve benim onda bı saç bandım vardı onu takmış bileğine. Deli gibi sevindim.
Birkaç gün önce bir arkadaşım onu aramış. Size noldu daha geçen evlenecektiniz diye. Tamamen beni suçlamış. Jehan her şeyi çok sorun ediyordu demiş. Hanımlar ben henüz bu yıl işe girdim ve borcum vs var diye nikahı 1 buçuk yıl sonra yapalım dedim hep. Bende erken olsun isterdim ama babamdan yardım alacağımı sanmıyorum, para bulabilecegimi de sanmıyorum. 5-6 ay geç olur kafamız rahat olur diye düşünmüştüm.
Sonra ailesine sürekli laf sokuyormuşum öyle demiş. (Geçen konuda anlattığım set konusuna kadar annesi hakkında hep çok tatli şeyler dedim.)
En son buluştuugumuzda hep durduk yere trip attı demiş. (En son buluştuugumuzda bana sürekli annesinin nelere karistigindan vs bahsetti. Önceden laf arasında akrabalarıyla sorunlarından bahsetmişti. O gün konuşurken de annesinden de kaynaklandığını söylemişti bende şakayla karışık senin annende de domuzluk var demiştim. Buna o an tepki vermeyip gülüp geçmiştik.) Bir de ben annesine terbiyesiz demişim. Ama hiçbir şekilde annesine terbiyesiz demedim.ya kocaman kadına ben ne hakla terbiyesiz derim zaten. Yanlış mı anladı ne yaptı bilmiyorum.
Annem klima aldı ev için bunu bile sorun yaptı demiş. Klima aldığını çok sonra öğrendim. Ben de bize de sorsaydi diye tepki vermiştim. (Sanırım baya ölçüsüz bı tepki verdim.) Ben açıkçası boşuna masraf ettiği için istememiştim. Yok benim evime benden habersiz şey alıyor kafasında değildim. Ama dedigim gibi fazla tepki verdim. Hediye diyip geçseydim keşke.
Benden soğuduğunu söylemiş. Benim gönderdiğim eşyaları yüzük dahil çöpe atmış. Ama benim gönderdiğim eşyalar içinde o yürüyüşte taktiği şal da vardi. Yalan söylüyor yani.
Kısacası kendimi acayip suçlu hissediyorum. Ailesinin hassas niktasi olduğunu ve benim cok laf ettiğimi soylemis. aslında ailesine sahiden kötü bir şey demedim hiç. Sadece o şakayla karışık domuzluk varmış dedim o bir de bu ne böyle annen yastık altında saklasın seni demiştim o. Bunun dışında kesin yine fazla tepki vermişimdir bir şeylere.
İçimi rahatlatmak için mi yazıyorum, yoksa ona yazmamak için kendimi mi engellemeye çalışıyorum bilmiyorum. Keşke böyle olmasaydık.
Güncelleme
Hanımlar ben salagin tekiyim. Arkadasina mesaj atmıştım buluşmak için. Sevgilim benim arkadaşıma mesaj atmış Jehan bana farklı kanallardan ulaşmaya çalışıyor. Uğraşmasın diye.
Arkadaşıma demiş ki jehaan benim ailemi hor gördü, küçük gördü. Kendisine daha özgür ruhlu birisini bulsun demiş. Jehan beni takıntı haline getirmiş, sevmiyor demiş. Jehan çok değişti demiş.
Hanımlar yemin ederim ailesini hiçbir şekilde hor görmedim. Aksine önceden de konu açmıştım bizim durumumuz onlara göre kötü diye. Onların evi vs çok güzeldi mesela bizim evi gsripserler diye bı yığın değişiklik yapmıştım evde. Özgür ruhlu demesine anlam bile veremiyorum. Kendisi çalışmasına rağmen annesinden harçlık aldığı için bana sürekli açıkla yapıyordu buna rağmen beni ilgilendirmiyor diye konusmamistim. Beni resmen şeytan bilmiş gözünde
Demek ki birbirinizi yeterince tanıyamamış, tanıtamamış, yabancı kalmışsınız. Bence başlamanız doğru olmaz tekrardan
İcin rahatsa gerisi önemli değil. Hayatta hiçbir duygu vicdan rahatlığı kadar önemli ve güzel değil. Bende çok ama çok üzülüyorum, bizde çirkin bişeyde yaşanmadı bu yüzden içim henüz soğumadı. Yaşansaydı ben kin tutmadan derhal kapatırdım olayı kafamda ve kalbimde ama yaşanmadığı için henüz hala sorgulama aşamasındayım. Sanırım senin acındanda cirkin bi olay yok ortada ama senin dediğin bi kelimeye (kelime çok ağır ama bunu sende kabul ediyorsun zaten) aynı gün gülüp geçip aradan zaman geçince unutmak yerine sana bilenip senden ayrılıyorsa bence bu soğumak icin yeterli bi sebep. Benim eski nişanlımda bilmem kaç ay önce yaptıgım tavırları söyleyip durdu, ayrılık için sebep bulmak isteyene çok kolay. Ama içimiz soğuyacak yavaş yavaş. Vicdanımızda rahat! Gerçekten kazanan biz olacağız tatlım, şimdi içimiz yansa da, gel gitler yaşasakta kazanan biz olacağız...Anlayacağını hiç sanmıyorum açıkçası. Kafasını yikamislar gibi konuşmus ama şu domuz kelimesini dışında içim kuş gibi hafif :)
İcin rahatsa gerisi önemli değil. Hayatta hiçbir duygu vicdan rahatlığı kadar önemli ve güzel değil. Bende çok ama çok üzülüyorum, bizde çirkin bişeyde yaşanmadı bu yüzden içim henüz soğumadı. Yaşansaydı ben kin tutmadan derhal kapatırdım olayı kafamda ve kalbimde ama yaşanmadığı için henüz hala sorgulama aşamasındayım. Sanırım senin acındanda cirkin bi olay yok ortada ama senin dediğin bi kelimeye (kelime çok ağır ama bunu sende kabul ediyorsun zaten) aynı gün gülüp geçip aradan zaman geçince unutmak yerine sana bilenip senden ayrılıyorsa bence bu soğumak icin yeterli bi sebep. Benim eski nişanlımda bilmem kaç ay önce yaptıgım tavırları söyleyip durdu, ayrılık için sebep bulmak isteyene çok kolay. Ama içimiz soğuyacak yavaş yavaş. Vicdanımızda rahat! Gerçekten kazanan biz olacağız tatlım, şimdi içimiz yansa da, gel gitler yaşasakta kazanan biz olacağız...
Jehan, önceki konularınızı okumuştum şimdi sadece bu konuyu okuyanlar seni haksız görüyor ama bu adam tamamen anneciydi. Kimse annesini atsın demiyoruz ama evlenseydin bu kadın hayatınıza çok fazla müdahil olurdu. Erkek arkadaşınız aranızdaki sınırı koruyabilecek biri değildi,sizinle olan özel konuşmasını aile grubunda malzeme yapan bir erkekten koca olur mu şüpheli,olgunlaşmamış biriydi kısaca. Domuz lafını da şakayla söylemişsiniz hoş değil tabi ama önce gülüp geçip sonra kafasında kurup sinsi sinsi önünüze getirmesi de ayrı bir saçmalık.
Yaşadığınız şeyi bende çok yaşadım, ben bunu kaldıramam artık diyip ayrılıyordum bir kaç gün geçince sinirim geçiyor sanki hiç o kötü şeyleri yaşamamışız gibi sevgilimle güzel anılarımızı hatırlayıp ayrıldığıma pişman oluyordum. İnsanların dediklerini umursamıyordum,O yüzden seni çok iyi anlıyorum ama kararlı olmalısın. Ben yapamadım, bazen keşke benden ayrılsa hiç ulaşamasam diyorum, çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor barışsanız farklı konularda patlak veriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Önceki konularınıza da denk gelmiştim. Bazı durumlarda siz bazı durumlarda erkek arkadaşınız haklıydı.(mesela özel konuşmalarınızı aile grubuna atmış olması tam bir facia, sizin de mutfak seti hakkında bu denli sorun çıkarmanız keza). Sonuç olarak yıpranmış görünüyorsunuz. Söyleyemedikleriniz içinizi yiyor çok iyi anlıyorum ve bence şuan değil ama bir iki ay sonra- biraz zaman girip her şey soğuyunca- kendisine arkadaşça konuşmak isteyip içinizdekileri, yanlış anlaşıldığınız noktaları söyleyin en azından içinizde kalmaz. Ama belli ki şuan sizi dinlemek istemeyecek. Bir kaç ay sonra bu konuşmayı yapmanızı tavsiye ederim. Sizin sağlığınız için. Çünkü söyleyemediklerimiz bize dert oluyor ,uygun zamanda söyleyin, anlatın kendinizi. Onunda hatalarını söyleyin tabi ki sadece kendinizi suçlamayın."Barışmak için değil ama içimde kalmasın beni yanlış bilme diye söyledim" diye de belirtirsiniz.
Elbette söyledikleriniz de haklısınız. Ama eşya için ıvır zıvır için sanki biraz gereğinden fazla uzamıştı, konunuzdan öyle hatırlıyorum. Ha tabi ki her şeye müdahil olmaları doğru değil ama böyle küçük şeyleri uzatıp dallandırmakta değil sanki. Neyse sonuç olarak demek istiyorum ki içinizde kalan şeyleri biraz zaman geçince muhakkak söyleyin yoksa size dert olur.Haksız olduğum çok şey vardı elbette ama bu set olayında haksız değildim. Ben başta annesine de dedim kendi beğendiğim şeyler var onlara da bakmak istiyorum diye. Kaldı ki almak istemediğim şeyler vardı kahvaltı takımı vsvs ya da beğendiğim bı yemek takımı vardi onu almak istedim erkek arkadaşım ilk seti alırız sonra senin dediğin takımında alırız dedi. Ben kadına ayıp olmasın diye dediği yerden yine baya bir şey alacaktım ama hiç istemediğim şeyleri bile alalım alalım diye zorlayinca ikimiz de sinirlendik :)
Ya mesela beyaz eşyaa almak istediler.(ortada tanışma bile yok.) O zaman ilkten hayır demiştim erken diye sonra niye kabul etmiyorsun, şimdi alalım daha mantıklı moduna geçtiler. Sürekli her şeyi kendi aralarında konuşup en son bana diyorlardı ben istemeyince garipsiyorlardi
Elbette söyledikleriniz de haklısınız. Ama eşya için ıvır zıvır için sanki biraz gereğinden fazla uzamıştı, konunuzdan öyle hatırlıyorum. Ha tabi ki her şeye müdahil olmaları doğru değil ama böyle küçük şeyleri uzatıp dallandırmakta değil sanki. Neyse sonuç olarak demek istiyorum ki içinizde kalan şeyleri biraz zaman geçince muhakkak söyleyin yoksa size dert olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?