Şöyle bir söz var:
İnsanlara kendinizi anlatmayın.
Sizi sevmeyen zaten inanmaz.
Size sevenin de buna ihtiyacı yoktur.
Sana yaptığı haksızlığı görmüyor musun? Sana haksız ithamlarda bulunuyor. Kendini istediğin kadar ispatlamaya çalış, ben öyle biri değilim de ikna olmayacak. Ya bu olaylar benimle bu kadar örtüşüyor ki resmen aynı. Benim için de "lonely özgür kız, lonely ailemi sevmiyor, lonely ailemle aranı açmaya çalışıyor " demişti. Ya ben onun ailesini görmemiştim bile nasıl ara açayım. İşlerine geldiği gibi konuşuyorlar yoksa gerçeği kendileri de gayet iyi biliyor sen merak etme.
Sen de ortak çevrenize söyle bir daha senden bahsetmesin, senin adını ağzına almasın. Sana haksız ithamlarda bulunuyor ve çevresine kendisini haklı çıkarıyor. Konuşmasın hakkımda ona ulaşmaya çalışan yok de.
Kendini bayağı nimet sayıyor, yok intihar etmesin kendine zarar vermesin yok bana ulaşmasın. Ne sandı bu kendini ya neden haddini bildirmiyorsun kendine gel silkelen. Sen bunları hak edecek hiçbir şey yapmadın.
Bir süre sonra için soğuduğunda onu artık sevmediğinde sana yapılan haksızlığı ayıpları anlayacaksın.
Bu kadar üzülmeyin bence. Sadece bir eski konunuzu okudum ve ayrılmanızın hayrınıza olduğunu düşünüyorum. Yoksa bu kayınvalide ve eşle çok üzülürdünüz. Beğendikleri eşyaları almadığınız için bir bayılmadıkları kalmış.
Klima konusunda tepkinizi fazla bulmuştum başta. Ama eski konunuzu okuyunca eşya konusunda size yapılan baskının bir yansıması olduğunu düşündüm.
Kullandığınız diğer kelime çok saygısızca, bunda hemfikiriz zaten.
Hakkımda artık konuşmasın de insanlara. Ona ulaşmaya çalışan yok deyin ve bu defteri kapat. Gerçekten dediği gibi biri olsaydın bile bu ona arkanızdan kötü konuşma hakkını vermiyor. İnsan bunca zamana saygısından susar. Insanlara kendisini haklı çıkarmak için bunları söylüyor yoksa kendisi gayet iyi biliyor merak etme. Aklında güzel kalmadığı daha iyi oldu boşver.O kadar kırıldım ki bal gibi de biliyor benim öyle şeyler diyecek düşünecek birisi olmadığımı. Ne hakla arkandan gerçek olmayan şeyler söyler ki? Ben burda annesine dedigim şeyi yanlış anladı diye kendimi yiyip özür dileme derdinderken o olmayan yapmadığım şeyleri düşünüyor. Çok üzgünüm çünkü bilmem kaç yıl birlikte olduğum kişi ayrılınca cirkinleşen bı tirt çıktı. Keşke hiç bunları duynasaydim da güzel kalsaydı aklımda
Hakkımda artık konuşmasın de insanlara. Ona ulaşmaya çalışan yok deyin ve bu defteri kapat. Gerçekten dediği gibi biri olsaydın bile bu ona arkanızdan kötü konuşma hakkını vermiyor. İnsan bunca zamana saygısından susar. Insanlara kendisini haklı çıkarmak için bunları söylüyor yoksa kendisi gayet iyi biliyor merak etme. Aklında güzel kalmadığı daha iyi oldu boşver.
Ben sana bunun bir sonraki evresini söyleyeyim mi? "iftira atmak" Kendisini savunacak yani kalmadığında iftiraya başvurur bu tipler.(ki aslında atmış bile)
Peki kendisi neden millete konuşmalarınızın ekran resmini gruplara attığından bahsetmiyor? Bu da ayıp değil mi?
Açık ve net bir daha adımı ağzına almasın ona ulaşmaya çalışan yok hayal kurmasın de. Annenin kardeşinin kendi telinden engelle de bir egosu sönsün dumura uğraşın.
"Seninle bir daha görüşmek istemiyorum ve sana saygımdan hep sustum ama bu saygıyı ben göremedim. Lütfen hakkımda bir daha konuşma herkes yoluna baksın" tarzı mail atabilirsinYok yok araya kimseyi katmadan kendim mail atacağım. İş uzayıp gidecek böyle. Kendini haklı çıkarmak için tüm suçu bana yüklüyor
"Seninle bir daha görüşmek istemiyorum ve sana saygımdan hep sustum ama bu saygıyı ben göremedim. Lütfen hakkımda bir daha konuşma herkes yoluna baksın" tarzı mail atabilirsin
jeehan eski konularını da biliyorum, bak canım bu adamın annesi seni istemiyor, bu adam da eğer evlenilebilecek karakterde olsaydı zaten ailesine seni savunurdu, sen yok şöyle yaptım yanlış anlaşıldı,yok şöyle demek istemedim vs vs diyerek kendini hem üzüyor hem de karşı tarafa hala prim veriyorsun.
Kendine bunu yapma ne olur, çünkü ne yapsan olmayacak...Sevildim demişsin ama sevgi bu değil, sevgi annesinin iki sözüyle evlilikten dönüp ayrılmak değil. Ayran gönüllülük, karaktersizlik...Bir çok şey söylenebilir.
Belki ağır yazdım ama inan bazen gerçekler ağırdır ve biz kendimizi kandırmayı seçeriz. Kendine değer ver; sen kendine değer vermedikçe karşına sana değer veren erkekler çıkmaz.
Sevildiğime öyle emindim ki. Benim hakkımda arkadaşıma Jehan ailemi hor gördü, küçük gördü kendisine daha özgür birisini bulsun demiş. Onu sevmediğimi takıntı haline getirdiğimi söylemiş. Ya her şey o kadar saçma ki ben ailesini hor gorecek ufacık bir hareket bile yapmadım nasıl dili varıyor da konuşuyor böyle
Bak kuzum hala kendini anlatma derdindesin...Son bir kaç konun hep aynı. Adam karaktersiz dönek işte...Sevgi davranışlarla belli olur, sözle seviyorum demekle, iki yüzüne gülmekle değil. Gerçekten sevseydi ne arkandan buları söylerdi, ne özel konuşmanızı aile grubuna atardı, ne her işinize annesinin karışmasına izin verirdi....
Sana laf getiren kişilere artık bittiğini, arkandan konuşarak kendisini küçük düşürdüğünü; artık sana laf getirmemelerini, bittiğini söyle.
VE GERÇEKTEN BİTİR...
Patavatsızlık yapmışsınız çokça bence de. Anneme domuzluk yaptı dese birisi ağzını yırtarım konu ne olursa olsun. Bence yine iyi sabretmiş. Klima almış düşünmüş de neyini sorun ettiniz bunu da anlamadım. Bir de cidden takıntı haline getirmişsiniz. Pişmanlık sizi devamlı onlu kontrol etmeye napıyor ne ediyor diye bakmaya vs itiyor olabilir ama bu saatten sonra olmaz kendi yolunuza bakın.
Yani size açtığınız her konuda o kaynanadan binlerce kez çekersin dediler. Siz hala ısrarla pişmanım pişmanım barışmak istedim ulaşmak istedim deyip durmuşsunuz. Size başka ne tavsiye versinler bu anneci oğlan için. Git çocuğa yapış. Evlen. Annesiyle de aynı evde yaşa. Her şeyi o alsın o zaman. O zaman bu kadar üzülmeyeceksiniz sanırım. Doğacak çocuğun Adını beşiğini hatta afedersiniz doğmamış bebeğin donuna bile karar verirdi bu kadın. Bitmiş artık ilişki, Şükretmek için başka ne arıyorsunuz
Jehancım bence bu işin bu saatten sonra oluru yok çünkü adamın ailesine büyük hakaret etmişsin. Ben aşkımdam ölsem de aileme hakaret etmiş biriyle olamazdım.
Ama iletişime geçmeye çalışmanız, pişmanım yazmasanız da pişman olduğunuzu gösterir. Siz çok sevdiğiniz için üzülüyorsunuz ama o annem de annem diye diye pişman olmamış bu süreçte olanlardan. Bence asla ve asla aramayın sormayın. Yoksa bu süreç sadece onun Egosunu okşar. Anneci erkek yedisinde neyse yetmişinde de odurYalnız ben yaptığım her şey için pişmanım geri dönsün demedim ki. Ben sadece annesine o kelimeyi kullanmakla hata ettiğimi, çirkin olduğunu vs söyledim. Konularda sevdiğimi vs de söyledim ama burda o anneden çok çekersin diyenlere laf etmedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?