Pişmanlık ve Suçluluk Hissi

O kadar kırıldım ki bal gibi de biliyor benim öyle şeyler diyecek düşünecek birisi olmadığımı. Ne hakla arkandan gerçek olmayan şeyler söyler ki? Ben burda annesine dedigim şeyi yanlış anladı diye kendimi yiyip özür dileme derdinderken o olmayan yapmadığım şeyleri düşünüyor. Çok üzgünüm çünkü bilmem kaç yıl birlikte olduğum kişi ayrılınca cirkinleşen bı tirt çıktı. Keşke hiç bunları duynasaydim da güzel kalsaydı aklımda

Bu beyaz eşya konusunda da set konusunda da ben başta hep yumuşak konuştum. Sonra bana fikrimi sorup kendi istediklerini yapmakta ısrarcı olunca sinirli ve ölçüsüz konuştum. Bunu dışarıdan 3. kişilere kadar anlatacak kadar abartmislardi da üstelik. Ona rağmen arkadaşıma Jehan ailemi hor gördü, küçük gördü demiş. Ya böyle sey olur mu? Burda zibilyon konu açtım yok ev küçük rahatsız olurlar mı, yok ev şöyle babam degistirmeme izin vermiyor vsvsvs diye. Aklım almıyor

Hakkımda artık konuşmasın de insanlara. Ona ulaşmaya çalışan yok deyin ve bu defteri kapat. Gerçekten dediği gibi biri olsaydın bile bu ona arkanızdan kötü konuşma hakkını vermiyor. İnsan bunca zamana saygısından susar. Insanlara kendisini haklı çıkarmak için bunları söylüyor yoksa kendisi gayet iyi biliyor merak etme. Aklında güzel kalmadığı daha iyi oldu boşver.

Ben sana bunun bir sonraki evresini söyleyeyim mi? "iftira atmak" Kendisini savunacak yani kalmadığında iftiraya başvurur bu tipler.(ki aslında atmış bile)

Peki kendisi neden millete konuşmalarınızın ekran resmini gruplara attığından bahsetmiyor? Bu da ayıp değil mi?

Açık ve net bir daha adımı ağzına almasın ona ulaşmaya çalışan yok hayal kurmasın de. Annenin kardeşinin kendi telinden engelle de bir egosu sönsün dumura uğraşın.

Yok yok araya kimseyi katmadan kendim mail atacağım. İş uzayıp gidecek böyle. Kendini haklı çıkarmak için tüm suçu bana yüklüyor

Yok yok araya kimseyi katmadan kendim mail atacağım. İş uzayıp gidecek böyle. Kendini haklı çıkarmak için tüm suçu bana yüklüyor
"Seninle bir daha görüşmek istemiyorum ve sana saygımdan hep sustum ama bu saygıyı ben göremedim. Lütfen hakkımda bir daha konuşma herkes yoluna baksın" tarzı mail atabilirsin

jeehan eski konularını da biliyorum, bak canım bu adamın annesi seni istemiyor, bu adam da eğer evlenilebilecek karakterde olsaydı zaten ailesine seni savunurdu, sen yok şöyle yaptım yanlış anlaşıldı,yok şöyle demek istemedim vs vs diyerek kendini hem üzüyor hem de karşı tarafa hala prim veriyorsun.

Kendine bunu yapma ne olur, çünkü ne yapsan olmayacak...Sevildim demişsin ama sevgi bu değil, sevgi annesinin iki sözüyle evlilikten dönüp ayrılmak değil. Ayran gönüllülük, karaktersizlik...Bir çok şey söylenebilir.

Belki ağır yazdım ama inan bazen gerçekler ağırdır ve biz kendimizi kandırmayı seçeriz. Kendine değer ver; sen kendine değer vermedikçe karşına sana değer veren erkekler çıkmaz.

Sevildiğime öyle emindim ki. Benim hakkımda arkadaşıma Jehan ailemi hor gördü, küçük gördü kendisine daha özgür birisini bulsun demiş. Onu sevmediğimi takıntı haline getirdiğimi söylemiş. Ya her şey o kadar saçma ki ben ailesini hor gorecek ufacık bir hareket bile yapmadım nasıl dili varıyor da konuşuyor böyle

Bak kuzum hala kendini anlatma derdindesin...Son bir kaç konun hep aynı. Adam karaktersiz dönek işte...Sevgi davranışlarla belli olur, sözle seviyorum demekle, iki yüzüne gülmekle değil. Gerçekten sevseydi ne arkandan buları söylerdi, ne özel konuşmanızı aile grubuna atardı, ne her işinize annesinin karışmasına izin verirdi....

Sana laf getiren kişilere artık bittiğini, arkandan konuşarak kendisini küçük düşürdüğünü; artık sana laf getirmemelerini, bittiğini söyle.

VE GERÇEKTEN BİTİR...

Yani size açtığınız her konuda o kaynanadan binlerce kez çekersin dediler. Siz hala ısrarla pişmanım pişmanım barışmak istedim ulaşmak istedim deyip durmuşsunuz. Size başka ne tavsiye versinler bu anneci oğlan için. Git çocuğa yapış. Evlen. Annesiyle de aynı evde yaşa. Her şeyi o alsın o zaman. O zaman bu kadar üzülmeyeceksiniz sanırım. Doğacak çocuğun Adını beşiğini hatta afedersiniz doğmamış bebeğin donuna bile karar verirdi bu kadın. Bitmiş artık ilişki, Şükretmek için başka ne arıyorsunuz

Patavatsızlık yapmışsınız çokça bence de. Anneme domuzluk yaptı dese birisi ağzını yırtarım konu ne olursa olsun. Bence yine iyi sabretmiş. Klima almış düşünmüş de neyini sorun ettiniz bunu da anlamadım. Bir de cidden takıntı haline getirmişsiniz. Pişmanlık sizi devamlı onlu kontrol etmeye napıyor ne ediyor diye bakmaya vs itiyor olabilir ama bu saatten sonra olmaz kendi yolunuza bakın.

Çok teşekkür ederim. Sahiden bitirdim dönmek, özür dilemek gibi bi şeyim yok artık. Özür dilemeyi de sırf yanlış anlasildim o kadar zamanın sonunda gözünde öyle kalmayayim diye istemiştim. Gerçekten bitirdim şimdi

Konu sadece buradan ibaret olsa haklısınız ama sırf bu değil ki konu. Önceki konularda da bahsettim klimanin neye dayandığını vsvs

Yalnız ben yaptığım her şey için pişmanım geri dönsün demedim ki. Ben sadece annesine o kelimeyi kullanmakla hata ettiğimi, çirkin olduğunu vs söyledim. Konularda sevdiğimi vs de söyledim ama burda o anneden çok çekersin diyenlere laf etmedim ki.

Jehancım bence bu işin bu saatten sonra oluru yok çünkü adamın ailesine büyük hakaret etmişsin. Ben aşkımdam ölsem de aileme hakaret etmiş biriyle olamazdım.

Jehancım bence bu işin bu saatten sonra oluru yok çünkü adamın ailesine büyük hakaret etmişsin. Ben aşkımdam ölsem de aileme hakaret etmiş biriyle olamazdım.

Yok o konuda çok haklısınız. Tamamen hataliyim o konuda ama bu domuz kelimesini kullanırken ustte de bahsettim ona bağlantılı olarak demiştim. (tabi ki yine de haklı çıkarmaz beni.) Biz domuz dediğim için ayrilmadik ki bu muhabbet olup bitti biz tarihi vs kararlaştırdık her şey iyi güzel bunun üstüne ailesiyle ilgili başka şeyler de oldu onun üstüne bitti. Domuz dediğim zaman ustunde filan durmadı yani.

Ama iletişime geçmeye çalışmanız, pişmanım yazmasanız da pişman olduğunuzu gösterir. Siz çok sevdiğiniz için üzülüyorsunuz ama o annem de annem diye diye pişman olmamış bu süreçte olanlardan. Bence asla ve asla aramayın sormayın. Yoksa bu süreç sadece onun Egosunu okşar. Anneci erkek yedisinde neyse yetmişinde de odur

Aman yarabbim annende domuzluk var mı dediniz gerçekten, normal hayatınızda da kullandığınız bir kelime midir bu?

Boşver bitmesi hayrınıza olmuş. Annesinden harçlık alan yetişkin bir insan
İyiki bitmiş, umarım karşınıza size çok değer veren, olgun, karakterli biri çıkar

Konunu ve yorumlarını okurken sende kendimi gördüm. Israrla hala bende çok hata yaptım ama karşı taraf kötü niyetli değildi diyorsun. Bende aynıyım. Nişanlımla ayrıldık, birkaç konuda açmıştım bununla ilgili hatta. Ben en ufak kötü kelime kullanmayı bırak, ailesi hakkında negatif bi düşüncem bile olmamasına rağmen ve kendi ailemden farklı görmeyip öyle davranmaya çalışmama rağmen benim ailemle kendi ailesini hep kıyasladı. Hatta bununla ilgili birkaç suçlama yöneltince ben ailesini bile arayıp özür diledim, kendisinden özür diledim ama faydası oldumu sanıyorsun! Sen şimdi arayıp özür dilesen bile emin ol o defterini kapattıysa ve inatcıysa cevap bile vermeyecek daha çok sinirin bozulacak. Çünkü erkekler umursuz oluyor, ya da bizim kadarı şeffaf yaşamıyorlar duygularını o yüzden onun o umursuzlugu seni çileden çıkaracak çünkü her ne kadar olmaz artık desende kalbin aynı şeyi demiyor. Aslında çok sevdim çok sevildim diye eski günlere dönme özlemi olduğundan, bu özrün belki herşeyi düzelteceğini sanıyorsun ama yanılıyorsun tatlım benden söylemesi. Çünkü İnan aynı duyguları şuan ben yaşıyorum, yaşadım biliyorum değil şuan yaşıyorum ve kendime bile itiraf edemesemde aslında o kadar kötüde değildi ilişkimiz deyip kendimi suçluyorum. Halbuki tek taraflı hatayla bi ilişki bitmez (şiddet, aldatma dışında) bu senin ağırda olsa domuz lafınla bitmiş bi ilişki değil, zaten bitmiş bi ilişkiymiş. Bende neden ayrıldığımızı bilmiyorum mesela, bana sorsan bende diyorum onunda keyfi iyi değil, oda çok üzgün diye ama dayanıyorlar demekki, dayanamıyor olsaydı, bizim kadar çok sevselerdi emin ol iyi niyetimizi görüp herşeyi düzeltmek icin uğraşırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…