Pişmanlık yaşıyormuş

Mesela ne diyebilirim ? Herkesin içinde bir laf etmeliyim ki rezil rüsva olsun tüm onuru zedelensin.

Duruma göre. Sahsen anadan dogmaktan baslarim. Erkegin evlilikte yaptiklari, kadinin yaptigi yaninda ne ki? Isminden vazgecen kadin, evi bir arada tutan kadin, ailelerin gönlünü hos tutan kadin, cocuklari dogrup büyütün genelde kadin. Bizim toplumda erkege zor olan evlilikte tam olarak ne. Ve ondan sonra baslardim hangi muhtesem planlarin var kahve köselerde ikinci sinif arkadaslarinla zıkkımlanmaktan. Evliligin olmasa sanki maledivlerde yunuslarla yüzmeye gideceksin diye. Normalde baskalarin yaninda esimi asla bozmam, ama o evlilik ile ilgili baskalarin yaninda sacmalamaya hazirsa hodri meydan.

Geçen de bizim kurumdan yeni evli bi er kişisi "bi daha dünyaya gelsem evlenmezdim" dedi, sorsan karısını da seviyo, evlilik sorumluluğu ağır geliyor besbelli, çok rahatsız oldum/oluyorum böyle konuşmasından, karısını küçük düşürüyor her şeyden önce.
Eşinle ilişkiniz nasıl ki, yani mesela sana göre nasıl gidiyor evlilik?

Selam hanımlar eşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
başka bişeyden kızmış ama o konu yu gündeme getirmek istemiyor. kızgınlığını bu şekilde yansıtmış

Mesela ne diyebilirim ? Herkesin içinde bir laf etmeliyim ki rezil rüsva olsun tüm onuru zedelensin.
Evliliğin şu duruma gelmiş olması başlı başına üzücü. Yani bu şekilde gördüğün, "beni küçük düşürünce ben de onu rezil rüsva edeyim, onurunu zedeleyim" diye plan yaptığın, tetikte olmak zorunda olduğun bi evlilik, hayat arkadaşlığı falan değildir.
Git diyorum gitmiyor, dava aç diyorum açmıyor falan demişsin, bu da işin çok hafiflediğini gösteriyor ne yazık ki.
Boşanma düşüncen yoksa, fazla da didikleme bence.

Tabi her insan farklıdır. Çok normal. Mesela ben seviyorum evliliği bana düzen gibi geliyor. Yalnızlığımıda severim aslımda. Ama diğer söylediğiniz sorumluluklar gerçekten çok sıkıcı anlamsız.

Kimseyi bozmak istemem bende. Kırıcı olmak asla tarzım değil ama bazen insanlar sınırları çok zorluyor güzel bir dersi hakediyorlar.

Kimseyi bozmak istemem bende. Kırıcı olmak asla tarzım değil ama bazen insanlar sınırları çok zorluyor güzel bir dersi hakediyorlar.

Aynen öyle. Böyle adamlar hep söyle düşünüyor "Bu evliligin kaderi benim elimde" diye. Sanki kadinlar böyle "naayyyiiiirr sensiz yasiyamam, ölürüm" derdindeymis gibi. Bahsettigim koca mesela baya kilolu. Özgür olmak istiyorsa ilk önce bir gidip kilo fazlaliklarindan kurtulsun hödük cocuklardan baslamadan önce. Kadinlarin yumsak huylu olduklari icin zaten böyle konusma cesaretini buluyorlar.

Bizim bir aile dostumuz var, zorlayınca birkaç kuşaktan akraba aynı zamanda. O kadının kocası da hep kurardi bu lafı. Kocaman adam,bayram günü kadının akrabaları,eşi dostu toplanmiş "herşeyi bırakıp bir başına bilmemnereye gideceksin,öyle yaşayacaksın" falan demişti yıllar önce.
Sonuç olarak yaşı 60i geçince,çocuklar evden ayrılınca adam evi terketti, hiç bilmediği bir şehre yerleşti. Kadına da 'ister boşa, ister bosama. Ben artık burada yalnız yaşıcam. Zaten hastayım çok ömrüm kalmadı, bırak beni' dedi

Yok ya, ben değil o evlenmek istedi öyle şeylerim hiç olmaz olmasında. Gitmek isteyene dur demem zorla güzellik hiç olmaz.

Acaba biz kadınlarda mı hata. Böyle adamlara bunları söyleme cesareti veriyoruz.

Diğğğ miğğğ ama diğğğ miğğ? Sanki şimdi bekar olsa Seyşeller'de beyaz şarabını yudumlayacak esmer güzeli bir kız eşliğinde. Rutubetli 1+0 bekar evinde küflü koltuğunda yanında çayla biskrem, osbir çekecekti. Yaptığı en iyi şey evlenmek olan heriflerdeki şu havalar öldürüyor beni.

Acaba biz kadınlarda mı hata. Böyle adamlara bunları söyleme cesareti veriyoruz.

Hata kadinlarda degil. Hata kendi kararlarinin arkasinda durmayip, "hayat elimden kayip gidiyor, bekar olsam ne güzel dünyayi gezerdim" hayaline kapilan heriflerde. Bekar olsada hayalleri iki sokak öteye gitmeyecek adamlar, evliliklerini agizlarinda sakız etmemeli. Ediyorsa evliligin temeline bombayi koymus olur. Cünkü ne kadar "ortaya söylüyoruz" deselerde ucu eslerine dokunuyor iste. Böyle konusan erkekler de genelde öyle 4/4 lük muhtesem kocalar degil

Eliminde arkadası yaptı onu. Genç o ama. Ayrı bir ev tuttu yaşıyor öyle. Her gün içer eder mutluyum böyle diyor. E boşa o zaman karını di mi ? Yemiyor tabi nafakası var tabi bu işin.

Aynen bacim aynen. Sanki dünyayi fethedicekti de esi engel oldu

Ne güldüm yahu şımarıklık başka bir şey değil.

Gözlemledim kim böyle söylüyorsa hepsi aynı model. Biraz kompleksli görüyorum ben bu tipleri

Yanlız bu yorumu ben aynen takdim edeceğim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…