- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
Gözlemledim kim böyle söylüyorsa hepsi aynı model. Biraz kompleksli görüyorum ben bu tipleri
Çalışan bir kadın değilim evde dahi olsa 4 yaşında bir çocuk onun okulu ev işleri alışveriş vs o derece yorucu ki. Çok yıpratıcı üstüne bir de böyle konuşması. İnsanı en çok yoran üzen iyi kendi halinde bir insanım her işi hallederim kendimce kültürlü işi bilen bir insanım ne isterler cidden çözemiyorum. Nerdesin ne yaptın biraz bizimle ilgilen sözlerini duymak bu adamların dünyasını karartıyor adeta. Geçen akşam arkadası ile otururken ben dışarıda arkadaşım ile beraberken sende git takıl arkadaşların ile diyor. Diyorum hep herkes evlenmemeli ya.Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. Evlilik erkeklerden çok kadınları yoruyor (kadının çalıştığını varsayarak söylüyorum ki çalışmıyor olsa bile evde 7x24 mesaisi bitmeyen ve çocuktan sorumlu olan kişi yine kadın). Fakat bu erkeklerin bir evlenmek istememe, evlendikten sonra pişman olma halleri var ki sormayın gitsin. Küçücük dünyaları küçücük vizyonları... Sanki evlenmiş olmasalar Hakan Sabancı'nın hayatını yaşayacaklar. Eşiniz özelinde söylemiyorum genel olarak çok sinirlendiğim bir durum bu. Lütfen siz de lafın altında kalmayın.
Boşanalım aşkım derdim söylentide kalmaz davayı da açardım bak nasıl dört dönüyor etrafında :)Selam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Karısı 1 hafta evde olmasa g.tündeki b.k katmer bağlayacak tiplere bak, havalarından geçilmiyor.Aynen. Birde üstelik esleri de becerikli tipler, böyle evi ve evliligi cekip ceviren insanlar. Onada sadece rahat batmasi düsüyor tabi.
Selam hanımlareşiniz size durduk yere güzel mutlu keyifli bir günde dahi olsa evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim dese ne derdiniz ? Yorumları merak ediyorum.
Aha kapı orda aslanım seni tutan yok derdim..
Sonunu biliyorum inanın uğraşmak zor geliyor.Boşanalım aşkım derdim söylentide kalmaz davayı da açardım bak nasıl dört dönüyor etrafında :)
HahahahahahahKarısı 1 hafta evde olmasa g.tündeki b.k katmer bağlayacak tiplere bak, havalarından geçilmiyor.
Elbette kendinize ait zamanlarınız da olmalı, arkadaşlarınızla buluşup döndüğünüzde bunlar üzerine konuşmalısınız da. Ama erkekler çoğunlukla bir evin içinde birbirinden bağımsız iki ayrı yaşam istiyorlar. Bunu konuşabilirsiniz. Haftanın belli bir vaktini ayrı ayrı arkadaşlarınızla, belli bir vaktini baş başa geçirmek yönünde anlaşabilirsiniz.Çalışan bir kadın değilim evde dahi olsa 4 yaşında bir çocuk onun okulu ev işleri alışveriş vs o derece yorucu ki. Çok yıpratıcı üstüne bir de böyle konuşması. İnsanı en çok yoran üzen iyi kendi halinde bir insanım her işi hallederim kendimce kültürlü işi bilen bir insanım ne isterler cidden çözemiyorum. Nerdesin ne yaptın biraz bizimle ilgilen sözlerini duymak bu adamların dünyasını karartıyor adeta. Geçen akşam arkadası ile otururken ben dışarıda arkadaşım ile beraberken sende git takıl arkadaşların ile diyor. Diyorum hep herkes evlenmemeli ya.
Bavulu eline verilsin diye bekliyordur, “evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim” diyen kocaya ah kız anacım aklın da mı vardı senin, a-aaa bekarlık mı canıma minnet deyip bavulunu eline vereceksiniz.Gidebilirsin seni tutan yok inanki sende bende mutlu oluruz diyorum gitmiyor bir türlü
Bir seferinde böyle söylediği vakit hadi gel beraber toplayalım bavulunu bak yardım ederim bu kıyağımı unutma da diyeyim. Hadi güle güle canıma minnet demek lazımBavulu eline verilsin diye bekliyordur, “evlilik saçma şimdiki aklım olsa evlenmezdim” diyen kocaya ah kız anacım aklın da mı vardı senin, a-aaa bekarlık mı canıma minnet deyip bavulunu eline vereceksiniz.
Öyle oluyor zaten. Kısıtlama olmaz.Elbette kendinize ait zamanlarınız da olmalı, arkadaşlarınızla buluşup döndüğünüzde bunlar üzerine konuşmalısınız da. Ama erkekler çoğunlukla bir evin içinde birbirinden bağımsız iki ayrı yaşam istiyorlar. Bunu konuşabilirsiniz. Haftanın belli bir vaktini ayrı ayrı arkadaşlarınızla, belli bir vaktini baş başa geçirmek yönünde anlaşabilirsiniz.
Bazı erkeklerde bir hava bir hava, şimdi ki aklı olsa evlenmezmiş, bekarlık sultanlıkmışBir seferinde böyle söylediği vakit hadi gel beraber toplayalım bavulunu bak yardım ederim bu kıyağımı unutma da diyeyim. Hadi güle güle canıma minnet demek lazım
Evlenmek için can atanda kendisi üstelik. Erkeklik sanıyorlar böyle beylik konuşmaları. Vereceksin ellerine bavulu kışta geldi gitsin kalsın köhne arkadaş evlerinde. Pislik içinde yasamaları lazım bu erkeklerin. 1 hafta aynı donu giysinlerde görmek lazımBazı erkeklerde bir hava bir hava, şimdi ki aklı olsa evlenmezmiş, bekarlık sultanlıkmışsanki zorla evleniyorlar, kendilerini de bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar hahahahahahaa
Valla bir gün yine aynı şeyi söylerse yapın bir çanta verin eline
Eşleri evi yuva yapınca bazı erkekler şımarıyor, arada bir fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım, aynı deprem çantası gibi bir çanta hazırlayın içine 2 çamaşır, 2 çorap, 1 gömlek 1 kazak kapı arkasına koyun, bu ne derse bir daha o lafı ettiğinde eline vereceğim acil çıkış çantan dersinizEvlenmek için can atanda kendisi üstelik. Erkeklik sanıyorlar böyle beylik konuşmaları. Vereceksin ellerine bavulu kışta geldi gitsin kalsın köhne arkadaş evlerinde. Pislik içinde yasamaları lazım bu erkeklerin. 1 hafta aynı donu giysinlerde görmek lazım
Yangın merdiveninden kdkfkf. Artık Seyşeller'e mi gider Bahamalar'a mı kendi bilirEşleri evi yuva yapınca bazı erkekler şımarıyor, arada bir fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım, aynı deprem çantası gibi bir çanta hazırlayın içine 2 çamaşır, 2 çorap, 1 gömlek 1 kazak kapı arkasına koyun, bu ne derse bir daha o lafı ettiğinde eline vereceğim acil çıkış çantan dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?