Pişmanlık

bi akrabamız bu şekilde evlendi.nişanlıydılar bişeyler yaşamışlar tam olmasada sürtünmeyle. adamın üzerinde bişi yokmuş ama kızın varmış.kızda hamile kaldı düğünü erkene aldılar.

Arkadaşım Allah razı olsun anlattığın için. Zaten toplum bilinçli değil söyleyene de cahil diyorlar. Arkadaşlar lütfen bilinçli olun. Kıyafet olsun olmasın hamile kalabilirsiniz. Ben sadece uyarmak istedim umarım faydalı olmuşumdur. Kimseyle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu herkese yardımcı olmak istedim zaten 2 yıldır üyeyim asla böyle bir amacım olmadı. Hala daha söylüyorum kıyafetle hamile kalınıyor bakire olup hamile kalanlar var bu ülkede. Biraz daha araştırırsanız anlayacaksınız. Hepinize yakşamlar diliyorum

bellamania nın bahsettiği gibi hamile kalınabilinir arkadaşlar bende duymuştum böyle bir hikaye
asıl cahillik aile planlanmasında verilen prezervatifi yutulacak sanarak yutan
aynı görevi görür belki diye kızın ten çorabını kullanan
ve bu yollarla hamile kalanların...
Böyle çok hikaye var bencede ne yaşadığınıza dikkat edin...

Arkadaşım gerçekten paylaştığın için teşekkür ederim. Zaten hepimiz şunu bilmiyor muyuz prezervatif, spiral bile %100 kontrolü sağlamıyorken kıyafetle hamile kalmak madem mümkün değil herkes kıyafetle ilişkiye girsin o zaman. Öyle şey olur mu biraz mantıklı düşünmek bile yeterli...

Mesaj tekrarı ............................................

Son düzenleme:
arkadaslar kendınıze yazık edıyorsunuz bana gore.zaten bayanlar ne kadar tavız verırlerse erkekler bır okadar daha ısterler.
ben daha 4 aylık evlıyım ben evlenene kadar bıle nasıp ınsallah dıyodum.bız cıddı dusunuyoruz ılerıye donuk planlar yapıyoruz dıye dusunerek kendınızı kandırmayın sadece aldanırsınız neyın ne olacagı hıc bır zaman bellı olmaz bunuda aklınızdan cıkarmayın.
herkes ıstedıgıni yapabılır bana yanlıs gelen bır sey baskasına normal gelebılır ama sen bundan rahatsızlık duydugun ıcın sana bu kadar acık konusuyorum.
sımdıden dur demezsen bır sure sonra sevgılın bununlada yetınmeyıp daha ılerıkı zamanlarda daha farklı seylerde bekleyebılır senden erkek mılletı bu hıc bellı olmaz.
bır anlık zayıflık senın hayatına mal olabılır o yuzden ev gıbı bu olaylara zamın olcak yerlerden kacının derım ben.sonradan basınızı taslara cok vurursunuz.

peki sorun baş başa kalmak mı yoksa bende mi? Kendine hakim olamamak mı yoksa baş başa kalan her insanın başına gelebilecek bir durum mu

bir çok tanıdığım da bu tip şeylere hiç yanaşmazken erkek arkadaşıyla baş başa kalınca günah onlardan gidiyor.
ben dikkatli ol diyorum mesela onlarda yok asla canım falan diyor ertesi suratlarda mahcup bir ifadeyle
sende değil yaşıtın kızlarda da çok fazla bu. çok normal sen iradesiz falan değilsin yani.
ama çok ileriye gidenler oldu aile yapıları belli çok mutsuz oluyorlar sınırlarını biliyorsun belli ama yine de uyarayım sevgiline dur demesini bil, bu tip durumlardan bunalıma giren kızlar beni çok üzüyor

arkadaş çok güzel yazmış, çok hoş bir üslupla açıklamış

bu arkadaşa da verilen tepkiler çok abartı, tamam "bu senin en doğal ihtiyacın" derken cinselliği kastetmiş, gerçi konu sahibinin yaşı küçük olduğu için bu ihtiyacı biraz erteleyebilir. ama 2 seneye kadar bence yaş ve düşünce yapısı itibariyle cinselliği rahatça yaşayabileceği bir yaşta olacak.
toplum olarak "ayıp, günah" gibi kavramlarla insanın "özgür iradesiyle" verdiği kararlara saygıyı resmen eziyoruz. Bu çok yanlış.

konu sahibi; sen doğruyu yada yanlışı hür iraden ve vicdanınla ayırmayı öğreneceksin. bunlar bizim hayattaki sınavlarımız. yanlışlar yada doğrular seni sen yapan şeylerdir.
kısacası sana tavsiyem; hayatın boyunca " yanlış yapmaktan korkma ama yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri de yapma "

öyle bir yazmışsınız ki, sanki kızcağız okul okumuyor da "neler neler yapıyor"
cinsel açıdan fazla biliçli olmadığı bir yaş okadar. 2 yıl sonra 20 yaşında kocaman bir birey olarak hem cinsel hayatını yaşayıp hemde okulunu okumaya devam edecek.
cinsellik yaşadı diye okulunu okumuyormuş gibi bir muamele yapılması gerçekten çok komik :)
Biz toplum olarak önce bireyin isteklerine saygı göstermeyi öğrenmeliyiz. Saygı duymasak bile göstermeyi iyi bilmeliyiz.
Yanlışlardan korkarak doğru yapılmaz. Yanlış yada doğru görecelidir. Olaylar sonucu üzülen yada zarar gören bir taraf varsa, insan, hayvan, eşya, (kısacası "varlık" olarak adlandırabileceğimiz), olay yanlış hükmünü kazanır.
İnançlar gereği insanları yada olayları etiketmek kimsenin haddine değildir.

eger pismanlık yasıyorsan demekki daha bu tarz seyleri yasamaya hazır degilsin zamanı var agırdan alman psikolojin acısından daha iyi olur kendini kotu hissetmene sebep oluyorsa kendine engel ol ve yapma derim ben

inan ben de onlar gibi ay yok asla derdim hep..irade kayboluyor baş başa kalınca sanırım genelde

tavsiyeler teşekkürler :)

çok şükür okulumu iyi bir şekilde okuyorum :)))))

yorumlarınız için çok çok teşekkürler ama lütfen benim yüzümden tartışmaya girmeyin..

nasıl oluyor bu ilk defa duydum çok kötü bir şey ya Allah korusun

Canım ya yaptığın şeyden pişmnlık duyman bile senn bir vicdan duygun olduğunu belirtir gerçekten pişmanlık duyuyosan bnce sana bi tavsiye namaz kıl ve tövbe at bir daha da yapma erkek arkadaşından uzak dur demiyorum ama pişman olacağın şeyleri yapma açıkçası ben yapmış biri olarak söylüyorum şu an evliyim ve bazen aklıma geldikçe kendimden utanıyorum bunu yaşamanı istemem iyi günler

çok teşekkür ederim yorumunuz için..çok haklısınız

Buna benzer haberler tv de gordum.Kesinlikle haklisiniz, dusuk bir ihtimal de olsa, surtunme yoluyla hamile kalinabilir.Eger spermin kalitesi cok iyiyse ve kadininda dogurganlik kabiliyeti cok yuksekse arti kadin yumurtlama gunundeyse, olabilir .Binde bir ihtimal olsada gerceklesmesi pek de zor degil.Komik bir laf vardirya, "ceket assam kadina, hamile kalir" diye.Bazi kadinlarin dogurganlik kabiliyeti yuksektir ve cok korunmasina ragmen hamile kalanlar oluyor.Tedbirli davranmakda fayda var..Nette bu konu hakkinda kizin biri dr. soru sormus ikisini soru-cevap yaziyorum.Boyle durumlar cok dusuk ihtimalde olsa olabiliyormus..

alinti yapiyorum buraya

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
SORU:Öncelikle merhaba..Hemen konuya gireceğim çünkü gerçekten çok kötüyüm.Erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye giriyoruz ve her defasında benim üzerimde kıyafet oluyor (çamaşır,kot pantolon)onun üzerinde sadece bi keresinde kıyafet yoktu diğer ilişkilerimizde onun üzerindede kıyafet vardı(boxer,kumaş pantolon).cinsel organlarımızı üstümüzde belirttiğim kıyafetler varken birbirine sürttük.Bir keresindede benim üstümde çamaşırım ve kotum, onun altında birşey yokken cinsel organlarımızı birbirine sürttük , böyle bi durumdayken zevk suyuyla veya boşalsa hamile kalır mıyım? Çok kötüyüm günlerdir içim içimi yiyor lütfen kesin net bir cevap verin psikolojik açıdan çöktüm uyuyamıyorum. şunuda belirteyim bakireyim, gerçi bakirede olunsa hamile kalma riskinin olduğunu duydum.Erkek arkadaşım sperm çıkmadığını söylüyor ama ben zevk suyundan şüpheleniyorum.Onun üzerinde boxer,kumaş pantolon ve benim üzerimde çamaşır,kot pantolon varken boşalsa bile hamile kalmam mümkün müdür? Çok kötüyüm lütfen cevap verin..Midemde bulanıyor göğüslerimde hassasiyet var yani acıyor.Tam emin değilim ama adetimde gecikmiş gibi.Psikolojik midir? Yada regl belirtisi midir? Ve hamile kalma riskim var mı? Lütfen cevap verin lütfen

CEVAP:Giysi üzerinden böyle bir ihtimal olmaz, anca iç çamaşırı tamamen ıslanacak vajinal bölgeyle temas edecek spermler öyle o bile çok düşük bir ihtimaldir.Şuanda hiçbirşey yapamazsınız malesef, düşük ihtimaldeolsa hamile kalabilir mecburen regl gününü bekleyeceksiniz, eğer 72 saat içinde ertesi gün hapı alsaydıniz, şuan herhangi bir risk olmayacaktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…