Eğer böyle şeylerden vizdan azabı duyuyorsan kendi adıma bu güzel bir şey. Demek ki bazı şeylerin farkındasın ve kendince yanlış yaptığının da bilincindesin. İlişkinizin boyutu, yaş durumu, süresi nedir bilemeyeceğim ama bundan rahatsızlık duyuyorsan erkek arkadaşına güzel bir dille anlat yoksa bir adım bir adım derken her şey kontrolden çıkabilir ve Allah korusun istenmeyen sonuçlar ortyaa çıkabilir.Erkek arkadaşın anlayışla karşılamazsa, abartırsa haddinden fazla bana göre bu demek olur ki o kişi seni anlayışla karşılayıp senin düşüncene saygı duyup, sabırla bekleyebilecek kadar sevmiyor. İnşallah hiçbir sorun olmadan halledersiniz bu sorunu.
Başbaşa kalmak akla bunu getirir diye düşünüyorum..Nefs ..şeytan..
peki sorun baş başa kalmak mı yoksa bende mi? Kendine hakim olamamak mı yoksa baş başa kalan her insanın başına gelebilecek bir durum mu
Yani bu vicdan azabını nasıl atacağım içimden
ciddi anlamda kafaya takıyorum düşündükçe
ne güzel ki yaptığın hatanın farkındasın ve vicdanın rahatsız oluyor. erkek arkadaşınla her türlü sınırı zorlayıp, hiç rahatsızlık da duymayabilirdin değil mi? kalbin paslanmış olabilirdi... ne güzel ki kalbin hala temiz. bana kalırsa yurtta görüşmeyin. hep insan kalabalığı içinde bulunun. kafe vs. insanların olmadığı tenha yerle gitmeyin...
o zaman kızım neden sanki kendini mecbur hisseder gibi birkez olur pişman olursun tamam ama sonrası gelirse ğişmanlık fayda etmez alışkanlık olur
iyi bir karar almışsınız beraber..Bak ona söylemeseydin böyle devam edecekti o..Gerçekten bir kere başladımı alışkanlık olur böyle şeyler..iyisi mi tadına (olmadık zamanda) varmamak:)Evlendiğinde tadına varmak daha güzel:)
pardon ama benim anlamadığım nokta şu, bu yurt nasıl bir yurt? yani benim bildiğim yurtta kızların ve erkeklerin binası bile ayrıdır, siz nasıl olup ta bir araya gelip özel şeyler yaşıyorsunuz? merakımı bağışlayın lütfen.
Ben de aynı senin gibiydim, ilk defa böyle şeyler yaşıyordum ve çok utanıyordumArkadaşlarımdan hiçbirinin sevgilisi de olmadığı için kimseye anlatamıyordum da, gerçekten bunun yükünü taşımak çok zor... Gerçi biz evlendik sonunda ama herkes evlenecek diye birşey yok o yüzden mutlaka tedbirini al. İnsan ilişkisini mutlu olmak için yaşamalı, huzursuz olmak için değil
bellamania'ya da iki çift lafım olacak!! Sen insanlık namına sakın doktor falan olma!!!! Erkeğin de kadının da üzerinde kıyafet varken hamileliğin mümkün olması, bunu uzmanların anlatması falan, neler saçmalıyorsun sen????? Kafa mı buluyorsun insanlarla, aklınca eğleniyor musun???? Bu devirde bu cehalet kabul edilebilir birşey değil, canın dalga geçmek istiyorsa da yanlış yerdesin!!!! İnsanlar burda ciddi ciddi sorunlarını paylaşıyorlar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?