- 3 Ocak 2011
- 441
- 9
- 318
- 40
Sevgili bellamania, sen şimdi gönderdiğin yazının bilimsel bir makale olduğunu mu iddia ediyorsun? Makalenin ne olduğu hakkında en ufak bir bilgin ve fikrin olmadığı apaçık ortada... Bir doktorun sitesinde yazdığı kısacık bir yazı, kaldı ki yazının hiçbir yerinde giyinik olmaktan söz edilmemiş. Yazıdaki durum, kadının da erkeğin de belden aşağısının çırılçıplak olması durumunda geçerlidir. Ancak Haydar Dümen'den örnek verebilirsin, belli ki en fazla adamın orda soru soranlarla dalga geçişini okuyorsun, daha fazlası yok yani, şaşırmadım! Hatta orda bile "Külodumla seviştim hamile kalır mıyım?" ya da "Erkek arkadaşımın üzerinde donu vardı hamile olabilir miyim?" diye soranlara adamın böyle birşey mümkün değil şeklinde cevap verdiğini okumuş olman gerekir, tabi doğru düzgün okuyorsan!!! Yoksa kadın da erkek de çıplaksa tabi ki hamilelik ihtimali milyonda bir de olsa var. Hala kıyafetle mümkün olduğunu düşünüyorsan, doğruları öğrenmen adına bir kadın doğumcuya sor bakalım, ama sana neresiyle güldüğünü de yaz olur mu??? 

Sevgili keydiley, sen de bir akrabanın, erkeğin çıplak ama kızın giyinik olduğu halde hamile kaldığını duyduğunu (gözünle görmüş olamazsın diye düşünüyorum
) yazmışsın. Sen öyle herkesin söylediğine hiç sorgulamadan, mantık süzgecinden geçirmeden, SAF SAF inanıyorsan, Allah seni kötülüklerden korusun, kötü insanlarla karşılaştırmasın...

Sevgili keydiley, sen de bir akrabanın, erkeğin çıplak ama kızın giyinik olduğu halde hamile kaldığını duyduğunu (gözünle görmüş olamazsın diye düşünüyorum