Pişmanlık

Sevgili bellamania, sen şimdi gönderdiğin yazının bilimsel bir makale olduğunu mu iddia ediyorsun? Makalenin ne olduğu hakkında en ufak bir bilgin ve fikrin olmadığı apaçık ortada... Bir doktorun sitesinde yazdığı kısacık bir yazı, kaldı ki yazının hiçbir yerinde giyinik olmaktan söz edilmemiş. Yazıdaki durum, kadının da erkeğin de belden aşağısının çırılçıplak olması durumunda geçerlidir. Ancak Haydar Dümen'den örnek verebilirsin, belli ki en fazla adamın orda soru soranlarla dalga geçişini okuyorsun, daha fazlası yok yani, şaşırmadım! Hatta orda bile "Külodumla seviştim hamile kalır mıyım?" ya da "Erkek arkadaşımın üzerinde donu vardı hamile olabilir miyim?" diye soranlara adamın böyle birşey mümkün değil şeklinde cevap verdiğini okumuş olman gerekir, tabi doğru düzgün okuyorsan!!! Yoksa kadın da erkek de çıplaksa tabi ki hamilelik ihtimali milyonda bir de olsa var. Hala kıyafetle mümkün olduğunu düşünüyorsan, doğruları öğrenmen adına bir kadın doğumcuya sor bakalım, ama sana neresiyle güldüğünü de yaz olur mu??? :9::9::9:

Sevgili keydiley, sen de bir akrabanın, erkeğin çıplak ama kızın giyinik olduğu halde hamile kaldığını duyduğunu (gözünle görmüş olamazsın diye düşünüyorum :9:) yazmışsın. Sen öyle herkesin söylediğine hiç sorgulamadan, mantık süzgecinden geçirmeden, SAF SAF inanıyorsan, Allah seni kötülüklerden korusun, kötü insanlarla karşılaştırmasın...

Buna benzer haberler tv de gordum.Kesinlikle haklisiniz, dusuk bir ihtimal de olsa, surtunme yoluyla hamile kalinabilir.Eger spermin kalitesi cok iyiyse ve kadininda dogurganlik kabiliyeti cok yuksekse arti kadin yumurtlama gunundeyse, olabilir .Binde bir ihtimal olsada gerceklesmesi pek de zor degil.Komik bir laf vardirya, "ceket assam kadina, hamile kalir" diye.Bazi kadinlarin dogurganlik kabiliyeti yuksektir ve cok korunmasina ragmen hamile kalanlar oluyor.Tedbirli davranmakda fayda var..Nette bu konu hakkinda kizin biri dr. soru sormus ikisini soru-cevap yaziyorum.Boyle durumlar cok dusuk ihtimalde olsa olabiliyormus..

alinti yapiyorum buraya

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
SORU:Öncelikle merhaba..Hemen konuya gireceğim çünkü gerçekten çok kötüyüm.Erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye giriyoruz ve her defasında benim üzerimde kıyafet oluyor (çamaşır,kot pantolon)onun üzerinde sadece bi keresinde kıyafet yoktu diğer ilişkilerimizde onun üzerindede kıyafet vardı(boxer,kumaş pantolon).cinsel organlarımızı üstümüzde belirttiğim kıyafetler varken birbirine sürttük.Bir keresindede benim üstümde çamaşırım ve kotum, onun altında birşey yokken cinsel organlarımızı birbirine sürttük , böyle bi durumdayken zevk suyuyla veya boşalsa hamile kalır mıyım? Çok kötüyüm günlerdir içim içimi yiyor lütfen kesin net bir cevap verin psikolojik açıdan çöktüm uyuyamıyorum. şunuda belirteyim bakireyim, gerçi bakirede olunsa hamile kalma riskinin olduğunu duydum.Erkek arkadaşım sperm çıkmadığını söylüyor ama ben zevk suyundan şüpheleniyorum.Onun üzerinde boxer,kumaş pantolon ve benim üzerimde çamaşır,kot pantolon varken boşalsa bile hamile kalmam mümkün müdür? Çok kötüyüm lütfen cevap verin..Midemde bulanıyor göğüslerimde hassasiyet var yani acıyor.Tam emin değilim ama adetimde gecikmiş gibi.Psikolojik midir? Yada regl belirtisi midir? Ve hamile kalma riskim var mı? Lütfen cevap verin lütfen

CEVAP:Giysi üzerinden böyle bir ihtimal olmaz, anca iç çamaşırı tamamen ıslanacak vajinal bölgeyle temas edecek spermler öyle o bile çok düşük bir ihtimaldir.Şuanda hiçbirşey yapamazsınız malesef, düşük ihtimaldeolsa hamile kalabilir mecburen regl gününü bekleyeceksiniz, eğer 72 saat içinde ertesi gün hapı alsaydı partneriniz şuan herhangi bir risk olmayacaktı.

.....................................................................

Sevgili bellamania, sen şimdi gönderdiğin yazının bilimsel bir makale olduğunu mu iddia ediyorsun? Makalenin ne olduğu hakkında en ufak bir bilgin ve fikrin olmadığı apaçık ortada... Bir doktorun sitesinde yazdığı kısacık bir yazı, kaldı ki yazının hiçbir yerinde giyinik olmaktan söz edilmemiş. Yazıdaki durum, kadının da erkeğin de belden aşağısının çırılçıplak olması durumunda geçerlidir. Ancak Haydar Dümen'den örnek verebilirsin, belli ki en fazla adamın orda soru soranlarla dalga geçişini okuyorsun, daha fazlası yok yani, şaşırmadım! Hatta orda bile "Külodumla seviştim hamile kalır mıyım?" ya da "Erkek arkadaşımın üzerinde donu vardı hamile olabilir miyim?" diye soranlara adamın böyle birşey mümkün değil şeklinde cevap verdiğini okumuş olman gerekir, tabi doğru düzgün okuyorsan!!! Yoksa kadın da erkek de çıplaksa tabi ki hamilelik ihtimali milyonda bir de olsa var. Hala kıyafetle mümkün olduğunu düşünüyorsan, doğruları öğrenmen adına bir kadın doğumcuya sor bakalım, ama sana neresiyle güldüğünü de yaz olur mu??? :9::9::9:

Sevgili keydiley, sen de bir akrabanın, erkeğin çıplak ama kızın giyinik olduğu halde hamile kaldığını duyduğunu (gözünle görmüş olamazsın diye düşünüyorum :9:) yazmışsın. Sen öyle herkesin söylediğine hiç sorgulamadan, mantık süzgecinden geçirmeden, SAF SAF inanıyorsan, Allah seni kötülüklerden korusun, kötü insanlarla karşılaştırmasın...

Ben size bilimsel bir makale demedim ki ilahi pembe arkadaşım vallahi pembe renginden soğutursun insanı. Sürtünme ne demek :34: İnsanlar çıplak neden sürtünsün? Sürtünmek demek doktorun deyimiyle söylüyorum kıyafet varken ilişkiye girmek demektir. Burda birçok insan benim ne demek istediğimi anladı. Sana benden tavsiye bilmediğin konularda ahkam kesme. İnsanlara saf ya da cahil derken 2 kere düşün. Bak ne kadar komik duruma düştün. Herşeyi geçtim arkadaşın konusunu işgal ettin. Yine söylüyorum kıyafet illa pantolon olmaz arkadaşım bak diğer üyelerde yazmış iç çamaşırı olur tamamen ıslanma durumu olur ve hamile kalır. Amacımız uyarmak bilgi vermek. Benim vicdaanım rahat. Bana üniversitede anlatılanı burda aktardım. Gerisi sana kalmış. Ha bu arada madem kıyafetle ilişkiye girmekle hamile kalınmaz doğum kontrol yöntemi olarak kullanabilirsin kanımca. Saygılar (Tabi neden bunca insan prezervatif kullanıyor spiral kullanıyor di mi kıyafetlerle korunmak varken :8:).

Son düzenleme:
arkadaşlar tartışıp birbirinizi kırmayın lütfen :/

Tatlım bak bu konu çok önemli. Birisi çıkıyor ve kıyafetlerle hamile kalınmaz diyor. Burayı bu konularda bilgisi olmayanlarda okuyor. O yüzden ben bana anlatılanı aktarmak zorundayım. Benim vicdanım rahat etmez. Ama konun işgal ediliyor ona üzülüyorum. Kusura bakma canım sen benim dediğimi kulak erdı etme olur mu. İlerde böyle bir durumun olur erkek arkadaşının durumu yukarda yazdığım gibi olur hamile kalırsın. İstersen bu durumu bir doktora sorabilirsin. kendine dikkat et :34:

Ben size bilimsel bir makale demedim ki ilahi pembe arkadaşım vallahi pembe renginden soğutursun insanı. Sürtünme ne demek :34: İnsanlar çıplak neden sürtünsün?Sürtünmek demek doktorun deyimiyle söylüyorum kıyafet varken ilişkiye girmek demektir. Burda birçok insan benim ne demek istediğimi anladı. Sana benden tavsiye bilmediğin konularda ahkam kesme. İnsanlara saf ya da cahil derken 2 kere düşün. Bak ne kadar komik duruma düştün. Herşeyi geçtim arkadaşın konusunu işgal ettin. Yine söylüyorum kıyafet illa pantolon olmaz arkadaşım bak diğer üyelerde yazmış iç çamaşırı olur tamamen ıslanma durumu olur ve hamile kalır. Amacımız uyarmak bilgi vermek. Benim vicdaanım rahat. Bana üniversitede anlatılanı burda aktardım. Gerisi sana kalmış. Ha bu arada madem kıyafetle ilişkiye girmekle hamile kalınmaz doğum kontrol yöntemi olarak kullanabilirsin kanımca. Saygılar (Tabi neden bunca insan prezervatif kullanıyor spiral kullanıyor di mi kıyafetlerle korunmak varken :8:).

NORMAL cinsel ilişkiye girenler prezervatif, spiral vs. kullanır, iç çamaşırıyla cinsel ilişkiye zaten girilemez. Ama ben tecrübeliyim, gayet de oluyor diyorsan bak onu bilemem işte, hani bilmediğin konularda ahkam kesme diyorsun ya, demekk ki sen bayağı bilgilisin, ancak tebrik ederim cinsellikte çığır açtığın için :46::46::46: Komik ötesisin...

NORMAL cinsel ilişkiye girenler prezervatif, spiral vs. kullanır, iç çamaşırıyla cinsel ilişkiye zaten girilemez. Ama ben tecrübeliyim, gayet de oluyor diyorsan bak onu bilemem işte, hani bilmediğin konularda ahkam kesme diyorsun ya, demekk ki sen bayağı bilgilisin, ancak tebrik ederim cinsellikte çığır açtığın için :46::46::46: Komik ötesisin...

Arkadaşım sen ne demek istiyorsun. Bune terbiyesizlik. Ben çığır açmışım da bilmemne. Bunları bilmek için illa yaşamak gerekmez. Ben bunları doktorların makalelerinden alıntı yaparak anlatıyorum, okulumda uzmanlar söyledi diyorum seni onlar bile tatmin edemiyor. Kıyafetle cinsel ilişkiye girilir demek istemedim. Sürtünerek girilir o zaman da hamile kalınabilir dedim. Sana en güzel cevabı burdaki üyeler de verdi. Herkes benim ne demek istediğimi anladı. Daha fazla arkadaşın konusunu işgal etmeyeceğim.

Son düzenleme:

Arkadasim, neden anlamak istemiyorsun ki, gayet acik durum olasilik tahmini yapmaya gerek yok.YuZde bir ihtimalde olsa boyle bir ihtimal var.Olayi ic camasirina indirgeme.Neden bu konu uzerinde bu kadar durdun ki.Hem unutma, uyelere karsilikli yazma atisma yasak.Bilgim var diyorsan direkt konu sahibine yaz.Hamilelik olayina gelirsek bir kadin bir ay icinde yuzde yirmibes olasilikla oda yumurtlama gunune denk gelmisse hamile kalir.Hersey olasilik ve ihtimal. Korunmak dururken neden boyle islere girilsin ki kiyafetli olayini bu kadar buyutme ve konunun disina cikma.Varsa fikrin direkt konu sahibesine yaz.Ben anlamsiz buldum kisiye odakli yazi yazmani.Burda herkes bildigini paylasiyor.Aklina yatmiyorsa, gul gec bu kadar irdeleme.Ayrica sunuda yazmak isterim lehine yazi yazdim diye bu sahsi tanidigim akla gelmesin.Ben iki hafalik uyeyim bu siteye..Herkes gorusunu yazar ister begenirsin, ister begenmezsin.sevgiler..

Son düzenleme:

silipembe çok güzel söylemiş.
Arkadaşlar giyinikken yok sperm yumurtayı bulacak hamile kalınacak filan yapmayın yaaa, böyle bir şeye 2012 de inanıyorsunuz. kusura bakmayın ama nerde yaşıyorsunuz.
böyle şeylerin ayıp diye üstü örtülmeye çalışıldığı için ancak "benim bir akrabam, yok bir arkadaşımın arkadaşı" vs.vs. gibi kulaktan dolma masallarla bilgileniyorsunuz.
bir uzman anlattı yok giyinikken de şöyle böyle olan insanlar varmış filan dediniz. Öyle uzamanlar belli ki okudukları bölümün arka kapısından mezun olmuşlar :))
birde işin erbabı gibi gencecik insanlara böyle uydurma saçma tavsiyeler verip korkutmayın lütfen yaaa.
Gülsem mi ağlasa mı şaşırdım doğrusu!

Arkadasim, neden anlamak istemiyorsun ki, gayet acik durum olasilik tahmini yapmaya gerek yok.YuZde bir ihtimalde olsa boyle bir ihtimal var.Olayi ic camasirina indirgeme.Neden bu konu uzerinde bu kadar durdun ki.Hem unutma, uyelere karsilikli yazma atisma yasak.Bilgim var diyorsan direkt konu sahibine yaz.Hamilelik olayina gelirsek bir kadin bir ay icinde yuzde yirmibes olasilikla oda yumurtlama gunune denk gelmisse hamile kalir.Hersey olasilik ve ihtimal. Korunmak dururken neden boyle islere girilsin ki kiyafetli olayini bu kadar buyutme ve konunun disina cikma.Varsa fikrin direkt konu sahibesine yaz.Ben anlamsiz buldum kisiye odakli yazi yazmani.Burda herkes bildigini paylasiyor.Aklina yatmiyorsa, gul gec bu kadar irdeleme.Ayrica sunuda yazmak isterim lehine yazi yazdim diye bu sahsi tanidigim akla gelmesin.Ben iki hafalik uyeyim bu siteye..Herkes gorusunu yazar ister begenirsin, ister begenmezsin.sevgiler..

"yüzde bir ihtimal olsa böyle bir ihtimal var" mı???????
Arkadaşlar böyle komik istatistikler vermeyin gözünüzü seveyim. ihtimalin oranı o kadar fazla ki adeta bir grip bir nezleden filan bahsediyorsun sanacağız.
Tam olarak bilmediğiniz, uydurma, kulaktan dolma gerek istatistik gerekse bilirkişi hikayelerinizi yazmayın.
Gençlere düzgün bir şeyler öğretecekken yanlış korkuları ve bilgileri kafalarına sokmayın!

"yüzde bir ihtimal olsa böyle bir ihtimal var" mı???????
Arkadaşlar böyle komik istatistikler vermeyin gözünüzü seveyim. ihtimalin oranı o kadar fazla ki adeta bir grip bir nezleden filan bahsediyorsun sanacağız.
Tam olarak bilmediğiniz, uydurma, kulaktan dolma gerek istatistik gerekse bilirkişi hikayelerinizi yazmayın.
Gençlere düzgün bir şeyler öğretecekken yanlış korkuları ve bilgileri kafalarına sokmayın!

Ah be şekerimmm nerdeeeeeeeee o bilinç...

O kadar bilinclisiniz ki gozlerim yasardi.Konu cok acik hala anlamamakla israr ediyorsaniz, bir bilene sorun.Matematikde hersey olasilik uzerine kuruludur.Hicbiseye olamaz diyemezsiniz.Hayatta hersey olabilir. Anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.Ustune alinacak olanlar alinsin.Varsa bir fikriniz konu sahibesine yazin, yorumum uzerinden yorum getirmeyin.sevgiler

Son düzenleme:
O kadar bilinclisiniz ki gozlerim yasardi.Konu cok acik hala anlamamakla israr ediyorsaniz, bir bilene sorun.Matematikde hersey olasilik uzerine kuruludur.Hicbiseye olamaz diyemezsiniz.Hayatta hersey olabilir. Anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.Ustune alinacak olanlar alinsin.Varsa bir fikriniz konu sahibesine yazin, yorumum uzerinden yorum getirmeyin.sevgiler

Arkadaşım hiç kendini yorma. İlla yaşayacaklar öyle anlayacaklar. Madem giyinikken hamile kalınmıyor %100 o zaman neden bu kadar çeşitli doğum kontrol yöntemi var? Kaldı ki doğum kontrol yöntemleri bile %100 koruma sağlamıyor nasıl giyinikken hiçbirşekilde hamile kalınmaz diyebiliriz. Hiçbirşey bilmiyorsak bile arama motoruna yazar yine öğreniriz. Biz zaten bu olasılıklar üzerine konuşuyoruz kesin olur demiyoruz ama ya olursa? Olmasın diye uyarıyoruz.

Son düzenleme:
silipembe çok güzel söylemiş.
Arkadaşlar giyinikken yok sperm yumurtayı bulacak hamile kalınacak filan yapmayın yaaa, böyle bir şeye 2012 de inanıyorsunuz. kusura bakmayın ama nerde yaşıyorsunuz.
böyle şeylerin ayıp diye üstü örtülmeye çalışıldığı için ancak "benim bir akrabam, yok bir arkadaşımın arkadaşı" vs.vs. gibi kulaktan dolma masallarla bilgileniyorsunuz.
bir uzman anlattı yok giyinikken de şöyle böyle olan insanlar varmış filan dediniz. Öyle uzamanlar belli ki okudukları bölümün arka kapısından mezun olmuşlar :))
birde işin erbabı gibi gencecik insanlara böyle uydurma saçma tavsiyeler verip korkutmayın lütfen yaaa.
Gülsem mi ağlasa mı şaşırdım doğrusu!

Bende boyle degisik sehir efsaneleri duymustum. Yok kadin hamama gitmis guya hamam bir gun kadinlar hamami oluyormus diger gun erkekler. Sonra kadin guya hamile kalmis hamamdan, Baska bir bayan tuvaletten hamile kalmis vs... Inanilmayacak hikayeler ben sehir efsanesi oldugunu saniyorum.

Bende boyle degisik sehir efsaneleri duymustum. Yok kadin hamama gitmis guya hamam bir gun kadinlar hamami oluyormus diger gun erkekler. Sonra kadin guya hamile kalmis hamamdan, Baska bir bayan tuvaletten hamile kalmis vs... Inanilmayacak hikayeler ben sehir efsanesi oldugunu saniyorum.

İşte bu gerçekten şehir efsanesiymiş. :9: Bunu ben de duymuştum.

bu şehir efsanelerini duymayan yokki. saçma sapan efsanelerle büyümüşüzdür hepimiz. ama artık internet çağı var en azından bir açıp araştırma şansımız var.
spermin uygun ph, sıcaklık derecesinde etkin kalabildiği, onunda bir ömrü olduğu,hele kızlık zarı varsa, zarın yaradığı işlevlerle ilgili araştırma yaparsanız orada süs olarak durmadığını da anlayabilirsiniz. Kıyafet olayı çok komik zaten o olaya hiiiççççç girmiyorum
vajinayı sperme bulasan bile, zar yapısı itibariyle ve de oradaki kimyasalı düzenlemesinden dolayı gerek spermin geçişini önleyerek gerekse spermin yapısını bozarak daha girişte ilerleyişini önler.hadi önleyemedi bir yaramaz sperm zarı kimyasal yapısı bozulmadan geçti, bunun yumurtaya ulaşması başka bir olasılık, yumurtanın seçici olduğu göz önüne de alınmalı, yumurtlama dönemine denk gelmesi başka bir olasılık. ortada bu kadar fazla olasılığı olasılık denklemleriyle kombinasyonuydu permütasyonuydu orataya öyle bir sonuç çıkar ki; sizin bu felaket senaryonuz, sokakta yürürken ölme olasılığınız yanında solda sıfır kalır.
offfff yurdumun fl.sh tv izleyip, içkilere hala ilaç katıldığını zanneden, dizilerle yoğurularak şehir efsanelerini senaryolaştıran insanları.
ben daha ne diyeyim

Son düzenleme:
bu şehir efsanelerini duymayan yokki. saçma sapan efsanelerle büyümüşüzdür hepimiz. ama artık internet çağı var en azından bir açıp araştırma şansımız var.
spermin uygun ph, sıcaklık derecesinde etkin kalabildiği, onunda bir ömrü olduğu,hele kızlık zarı varsa, zarın yaradığı işlevlerle ilgili araştırma yaparsanız orada süs olarak durmadığını da anlayabilirsiniz. Kıyafet olayı çok komik zaten o olaya hiiiççççç girmiyorum
vajinayı sperme bulasan bile, zar yapısı itibariyle ve de oradaki kimyasalı düzenlemesinden dolayı gerek spermin geçişini önleyerek gerekse spermin yapısını bozarak daha girişte ilerleyişini önler.hadi önleyemedi bir yaramaz sperm zarı kimyasal yapısı bozulmadan geçti, bunun yumurtaya ulaşması başka bir olasılık, yumurtanın seçici olduğu göz önüne de alınmalı, yumurtlama dönemine denk gelmesi başka bir olasılık. ortada bu kadar fazla olasılığı olasılık denklemleriyle kombinasyonuydu permütasyonuydu orataya öyle bir sonuç çıkar ki; sizin bu felaket senaryonuz, sokakta yürürken ölme olasılığınız yanında solda sıfır kalır.
offfff yurdumun fl.sh tv izleyip, içkilere hala ilaç katıldığını zanneden, dizilerle yoğurularak şehir efsanelerini senaryolaştıran insanları.
ben daha ne diyeyim

Benim ciddiye aldigimi dusunmediniz herhalde degil mi:DDD Ben duydugumda cok gulmustum acikcasi:) Ilk aklima gelende sizin dediginiz gibi spermin uygun ph degeri sicaklik ve ortam olmadan canli kalamayacagi idi:)) Sehir efsaneleri olmazsa nasil korkuturuz genc kizlari dimi ama:D Y ada bahsi gecen sperm gudumlu gidecegi yeri iyi biliyor engel falan tanimiyor:DDD

Son düzenleme:
cnm kendını kontrol etmeye calıs sonradan yasayacagın pısmanlıgı dusunerek yap bunu

Benim ciddiye aldigimi dusunmediniz herhalde degil mi:DDD Ben duydugumda cok gulmustum acikcasi:) Ilk aklima gelende sizin dediginiz gibi spermin uygun ph degeri sicaklik ve ortam olmadan canli kalamayacagi idi:)) Sehir efsaneleri olmazsa nasil korkuturuz genc kizlari dimi ama:D Y ada bahsi gecen sperm gudumlu gidecegi yeri iyi biliyor engel falan tanimiyor:DDD

yok düşünmedim,zaten sana hak verdiğim için seninkinden alıntı yaptım canım :) şehir efsaneleri demişsin ya ordan açıklamaya çalıştım masal severlere :)

Back
X