- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Benaslindayoum
-
Maalesef nerdeyse dışarı her çıktığımda goruyom.. çoğunun ağzında agizlik gibi birsey var ama insan çekiniyor isteBende izledim ve çok Endişe duydum.
Canım öldürenler demedim yanlış anladın. . NE yapılabilir en azından sokakta gezdirmesinler çünkü bu cinsler tehlikeli kopekler.. bilemedimaramayın belediyeyi alıp öldürsünler mi yanı her belediye barınağı diyince aklım sadece bu çaresiz köpegin öldürülmek için yatıp beklemesi çisini yaparak ölmesi geliyor
Ne yapilabilir bilmiyorum bende ayni konuyla alakali bi başlık açmıştım hatta bazıları durduk yere saldirmaz felan yazmıştı bunun hayvanseverlikle alakası yok aslan la yasayabilirmiyiz neden çünkü saldırsan pitbullda öyle geçenler de 11 yasindaki cocuk 45dk pitbullda bogusmus sahipleri kendimi dükkana kilitlemiş köpek çocuğa saldırırken cocugun bacağnin kesilme durumu vardıArkadaşlar herkese merhaba.. Belki bazılarınız burda bana kizabilir.. Ama ben yine yardım isteme amaçlı yazacağım. .. Az önce haberlerde izledim yaşadığım yerde pitbul cinsi köpek başka bir köpeğe saldirmis.. bende bazen dışarı çıktığımda bu cins köpekler gorebiliyorum ve açıkçası korkuyorum çünkü yanımda bebegim de oluyo genelde...
Sizce bu durum için yapilabilecek birsey varmı... Belediye başvurusu yahut başka birşey bilmediğim için... NE yapilabilir
Yanlış anladın ben ille de belediye demedim oldurmelwrinide istemem can sonuçta sadece birkaç kez cocugumla çıktığımda bu cinsi gördüm korktum ne yapılabilir sormak istedim..Haber verip napicaksiniz? Yeterince toplamayapiliyor. Kalanlari da mi öldürsünler?
Bir kopek baska bir kopege saldirinca bu haber olmuyor ama işin ici de pitbull varsa buyuk buyuk haber yapiliyor.
Baska bir kopek insana saldirdiginda cinsi belirtilmiyor "Köpek adama saldirdi" oluyor ama işin icinde pitbull varsa "YINE PITBULL VAHŞETI, DEHŞETI" Basliklari atiliyor. Pitbull cinsine dikkat cekip algi oyunu yapiyorlar.
Yeter bu hayvanlarin sirtindan prim yapildigi, yeter bu düşmanlik. Sokakta tek dert edeceginiz şey pitbulla karsilaşmak mi oldu? Iyi tüm kopekler ve pitbullar toplatilip ölünce rahaaaaat rahat dolaşirsiniz. Başka tehlike arz eden hicbisey yok cunku?
Yılda kaç kadin erkekler tarafindan olduruluyor?
Yilda kac insan pitbullar tarafindan öldurulmus?
Ben hayvandan degil, insanlardan korkardim yerinizde olsaydim. Amaaa yoook hayirrr. Bir insan bir insani öldurunce bile dogru durust ceza almiyor ama söz konusu hayvansa gebert gitsin, kimsenin umurunda olmaz.
bir köpek eğitmenin söyleşisini dinledim köpekler saldırmaz insanlar onu saldırgan yetiştirir demişti çokta doğru sahipli pitbull cinslerinin ağzında ağızlık olması lazım. Sahibi psikopat değilse zaten insanlarım yoğun olduğu yerlere çıkarmaz takdir edersin ki havyanda ihtiyacını gidermesi için dışarı çıkıp enerjisini atması lazım kedi degil ki kuma yapsın. Sahipsiz olanlar içinde belirli yerlere komşular ile anlasın mama ve su koyun aç kalmazlarsa kimseye zarar vermezlerCanım öldürenler demedim yanlış anladın. . NE yapılabilir en azından sokakta gezdirmesinler çünkü bu cinsler tehlikeli kopekler.. bilemedim
Sakin hanımlar, korkanları da anlamamız lazım lütfen.
En çok bebgimden korktum geçenlerde dışarda sokaktan geçerken gençler bi anlık birbirine saldirttilar hayvanları bu cinsti.. allahtan ağzında agizlik vardı.. bugunde bu haberi izleyince insan bebginden çekiniyor.. Sık görüyorum. Birkaç defa filanNe yapilabilir bilmiyorum bende ayni konuyla alakali bi başlık açmıştım hatta bazıları durduk yere saldirmaz felan yazmıştı bunun hayvanseverlikle alakası yok aslan la yasayabilirmiyiz neden çünkü saldırsan pitbullda öyle geçenler de 11 yasindaki cocuk 45dk pitbullda bogusmus sahipleri kendimi dükkana kilitlemiş köpek çocuğa saldırırken cocugun bacağnin kesilme durumu vardı
Konusahibi cozum yolu arıyor ne oldurmesi geçenler de komşunun üç yaşındaki kızına saldirdi köpek kimbilir üç yaşındaki kız napmıştır hayvanaHaber verip napicaksiniz? Yeterince toplama yapiliyor. Kalanlari da mi öldürsünler?
Bir kopek baska bir kopege saldirinca bu haber bile olmuyor ama işin icinde pitbull varsa buyuk buyuk haber yapiliyor. NEDEN?
Baska bir kopek insana saldirdiginda cinsi belirtilmiyor "Köpek adama saldirdi" oluyor ama işin icinde pitbull varsa haber başligi belli "YINE PITBULL VAHŞETI, DEHŞETI" Basliklari atiliyor. Pitbull cinsine özellikle dikkat cekip algi oyunu yapiyorlar.
Yeter bu hayvanlarin sirtindan prim yapildigi, yeter bu düşmanlik. Sokakta tek dert edeceginiz şey pitbulla karsilaşmak mi oldu? Iyi tüm kopekler ve pitbullar toplatilip ölünce rahaaaaat rahat dolaşirsiniz. Başka tehlike arz eden hicbisey yok cunku?
Yılda kaç kadin erkekler tarafindan olduruluyor?
Yilda kac insan pitbullar tarafindan öldurulmus?
Ben hayvandan degil, insanlardan korkardim yerinizde olsaydim. Amaaa yoook hayirrr. Bir insan bir insani öldurunce bile dogru durust ceza almiyor ama söz konusu hayvansa gebert gitsin, kimsenin umurunda olmaz.
Maalesef nerdeyse dışarı her çıktığımda goruyom.. çoğunun ağzında agizlik gibi birsey var ama insan çekiniyor iste
Gorduklerim Evet agizlik vardı ağızlarında ama insan birkaç defa görünce cekiniyobir köpek eğitmenin söyleşisini dinledim köpekler saldırmaz insanlar onu saldırgan yetiştirir demişti çokta doğru sahipli pitbull cinslerinin ağzında ağızlık olması lazım. Sahibi psikopat değilse zaten insanlarım yoğun olduğu yerlere çıkarmaz takdir edersin ki havyanda ihtiyacını gidermesi için dışarı çıkıp enerjisini atması lazım kedi degil ki kuma yapsın. Sahipsiz olanlar içinde belirli yerlere komşular ile anlasın mama ve su koyun aç kalmazlarsa kimseye zarar vermezler
Tamam haklısınız ben de asla istemem hiçbir canlı türüne birşey olmasını, köpekleri de ırklarına göre ayırıp sevmem, kaldı ki burada da var sahipli sahipsiz pitbull'lar, ben bir zararlarını görmedim ama köpekten korkanlar da var, onların bu korkularını da yok sayamayız, üye öldürülsünler dememiş, korkmuş fikir soruyor.Birileri korkuyor diye o kopekler ölmek zorunda degil, toplanip biyeri tıkılnak zorunda degil. Barinaklar hastalik yuvasi. 1 yilda yuzlerce kadin öldü hangi sucluyu idam ettilerde hayvanlar daha birsey bile yapmadan potansiyel gorulup boyle bir ceza aliyor. Allah kahretsin boyle duzeni.
Konusahibi cozum yolu arıyor ne oldurmesi geçenler de komşunun üç yaşındaki kızına saldirdi köpek kimbilir üç yaşındaki kız napmıştır hayvana
Yapmayın ya tamam tehlike her yerde ama önlem ariyor işte
Haklısınız bende görünce korkuyorum.çocugumla birlikteyken korkum dahada büyüyor uzaklaşıyorum gördüğümd.Maalesef nerdeyse dışarı her çıktığımda goruyom.. çoğunun ağzında agizlik gibi birsey var ama insan çekiniyor iste
Tamam haklısınız ben de asla istemem hiçbir canlı türüne birşey olmasını, köpekleri de ırklarına göre ayırıp sevmem, kaldı ki burada da var sahipli sahipsiz pitbull'lar, ben bir zararlarını görmedim ama köpekten korkanlar da var, onların bu korkularını da yok sayamayız, üye öldürülsünler dememiş, korkmuş fikir soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?