Pitbull

Gorduklerim Evet agizlik vardı ağızlarında ama insan birkaç defa görünce cekiniyo
Agızlık varsa neden çekiniyorsun ki onu çıkarması zaten imkansız zarar vermesin diye takılıyor. Bence köpekten degil ama sahibinden kork eger psikopatsa bilerek sırf eğlence olsun diye saldır komutu verebilir.

Önlem alirken aklinda belediyeye saga sola haber vermek geliyorsa o onlem degil. Direk kurtulmak istemektir. Toplanip barinaga giden hayvanlarin sonu da ölüm.
Sizde haklısınız aklima tek Belediye geldi başka hayvan bakan kurumlar varmı bilmiyorum bu yüzden sordum

Agızlık varsa neden çekiniyorsun ki onu çıkarması zaten imkansız zarar vermesin diye takılıyor. Bence köpekten degil ama sahibinden kork eger psikopatsa bilerek sırf eğlence olsun diye saldır komutu verebilir.
Havlarken öyle bi açıyorki ağzını diger kopege saldirttiklarjndan insan korkuyo...

Maalesef bazı ırk köpeklerden korkulmasının tek sorumlusu insanlar.
Özellikle cüsseli büyük ırk köpekleri sahiplenen bazı kendini bilmez kişiler, bu hayvanları etraftaki herkese saldırmaya alıştırıyorlar.

Malesef ama bu cinsin tehlikeli olduğunu duydum.. Doğru yalan bilemem sadece duyum..

Sizde haklısınız aklima tek Belediye geldi başka hayvan bakan kurumlar varmı bilmiyorum bu yüzden sordum

Hanimefendi hicbir kurum hayvanlari sizin yasam alaninizdan alip otele yerlestirmiyor. Onlarin toplanmasi demek barinak yada dağ basina atilmasi demek aclik demek ölüm demek.

Havlarken öyle bi açıyorki ağzını diger kopege saldirttiklarjndan insan korkuyo...
Köpek bu havlayacak tabi ne yapacak miyavlayacak mı
çok gerilme herşeyin bir doğası var el kadar Pirena balıgı koca insanı saniyede parçalıyor üstelik küçücük dişleri ile

Hanimefendi hicbir kurum hayvanlari sizin yasam alaninizdan alip otele yerlestirmiyor. Onlarin toplanmasi demek barinak yada dağ basina atilmasi demek aclik demek ölüm demek.
Anladim tesekkurler.. Ama alıp bakılabilir beslenebilir ölüme terkedilmesi de suc... Ama belki vardır dedim..

Aynen öyle mune abla bu durumda sahibini alıp kapatmalı ama ceza hayvana kesiliyor. Afı üstünde hayvan aklı var ama fikri Yok neye alıştırıldıysa onu uyguluyor

Köpek bu havlayacak tabi ne yapacak miyavlayacak mı
çok gerilme herşeyin bir doğası var el kadar Pirena balıgı koca insanı saniyede parçalıyor üstelik küçücük dişleri ile
Köpek Havlarken Evet ama her zaman değil. . Saldirganlastiginda ki havaalanının gör birde bu cinsin

Aslında sorun hayvanlarda değil sahiplenen insanların bir kısmında, hangi tür veya hangi ırk olursa olsun doğalarında vahşilik olduğu kadar ait olma duygusu da vardır, bir pitbull iyi bir elde evcil bir hayvana dönerken bir başka elde vahşi bir canlıya dönüşebilir, küçük ırk köpekler içinde geçerlidir bu.

Sahiplenilen bu hayvanları vahşileştirme çabasında olan kişilere ceza uygulansa ve o zavallı hayvanlar ellerinden alınıp daha iyi birilerine verilse sorun olmayacak ama maalesef bizdeki tek çözüm yolu hayvanı sahibinden alıp barınağa bırakmak, ki maalesef bu da o hayvanların ruhen ve bedenen çöküşü demek.

Anladim tesekkurler.. Ama alıp bakılabilir beslenebilir ölüme terkedilmesi de suc... Ama belki vardır dedim..

Oyle biyer yok. Barinaklarda aç birakiyorlar kafesler icinde hayvanlar acliktan birbirlerinin leşlerini yiyorlar, dovuluyorlar, öldurulüyorlar bunlarin hepsinin videolari var. Yaninizda biber gazi tasiyin şok cihazi tasiyin. Gercek bir saldiraya ugramadan asla kullanmayin.

Gecenin biyarisi tenhada etrafimi 5-6 kopek sardiginda bile yanimdaki gazı kullanmadan oradan cikabildim ben. Şimmdiye kadar asla gaz kullanmama gerek olmadi. Son secenek olarak tasiyin ama her havlayan her korktugunuz kopege kullanmayin.

Bunca psikopat insanin icinde gezebiliyorsak kopeklerle de yasayabiliriz.

Haklisinz Evet bazıları vahşi saldırgan yetiştiriyor hayvanları... gecen gordugum kopekleri birbirine saldirtanlar gibi...

Haklisinz Evet bazıları vahşi saldırgan yetiştiriyor hayvanları... gecen gordugum kopekleri birbirine saldirtanlar gibi...

Burada birkaç tane pitbull var hiçbirinden zarar görmedim, bir tanesi ağızlık ve tasma olmadan geziyor, çok yaşlı bir köpek ve sahipli, asla birşey yapmıyor ki benim küçük köpeğim var, onla geçiyoruz yanından, sahibi çok güzel eğitmiş, hadi oğlum kardeşe izin ver geçsin diyor gıkı çıkmıyor garibin.

Köpekler evet saldırabilir ama bunun için sebep olması lazım, ya yetiştiren saldırgan yetiştirmiştir ya da hayvan insanlardan zarar görmüştür, görsel belleklerinde zarar gördükleri insanın eşgaline uyan herkese saldırırlar içgüdüsel olarak.

Köpek Havlarken Evet ama her zaman değil. . Saldirganlastiginda ki havaalanının gör birde bu cinsin
Ben cins ayırmıyorum korkmuyorum çünkü her gece beslemeye çıkıyorum artık hangi cins denk gelirse seviyorum mama su verip dönüyorum. Geliba ben onlara merhamet duydugum İçin onlar bana pek saldırmıyorlar.
Babam da öyledir en azgın zincir koparan köpekle oyunlar oynar millet korkudan yaklaşamaz o gelip babamın ayağına yatar.
İnsanlar olarak onları anlamadığımızı düşünüyorum ya aç kalıyorlar ya eziyet ediliyor hayvanda kendini insandan koruyor

Bi ara haberlerde görmüştüm yine birkaç hayvansever genişCW biryeri köpekler kediler için ayirmislar etrafı orulu oraya koyup bakımını sağlıyorlar di sokak hayvanları için.. Böyle yerler var ama bilmiyorum nerde kimbilir.. Asla hiçbir köpeğe gaz maz hiçbir zararım olmadı.. karşılaşınca yanından geçerim ama o esnada saldırgan sa en fazla kacmisimdir... Bazi sahipleri saldirtiyor hayvanı bu belkide sikinti

Tesekkurler o halde korkmaya gerek yok tesekkur ederim..

Oyle yerler fazla yok ve toplananlar genelde oralara gitmiyor. Gistermelik kedi koyleri kopek koyleri haberleri cikiyor ama yaygin birsey degil ve her toplatilan hayvanlari alacak kapasite de degiller.

Önleminiz hayvanlarin toplatilmasi olmasin, kendinize özel onlemler alin guvende hissetmeniz için ve mecbur kalmadikca "gercek bir saldiri" olmadikca kullanmayin.

Gercek bir saldiriya ugrama ihtimaliniz de cok coook düşük. En fazla bolgelerine girerseniz havlayip size dogru koşarlar ama isirmazlar.

Teşekürler bilgi için.. ☺

Ben köpekten çok evdeki kedimden korkuyorum valla köpek olsa bu kadar ısırmaz bizimkinin yanında pitbull daha uysal kalır.
Sahibine dikkat et tekinsiz bir tipse yaklaşma yönünü değiştir.
Sokakta grup halinde köpek görürsen onlara da yaklaşma tek başına saldırmazlar ama kalabalık olunca birden kabadayı oluyorlar.
Belirli bölgelere mama su koyun aç kalmasınlar böylece çöplere gelmezler.
Yanında mama bulundurmakta fayda var hem seni tanırlar mama verdiğin için Hemde bebeğin görüp Korkmaz hayvanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…