ben piyano ile çok yakından ilgileniyorum ve çok seviyorum müziği.. sanırım yeteneğim de varmış ve ben gerçekten beni ifade ettiğini düşünüyorumm:sm_cool: . benden başka ilgilenen var mı aranızda yerimseniben.
kızlar bende varım:sm_cool: piano çalmayı çok seviyorum müzik ruhumu dinlendiriyor fakat şimdi başka bir müzik aletine geçmek istiyorum sizce hangi müzik aletini seçeyim lütfen bana yardımcı olun kızlar :icecream:
ben de asaletine hayranim piyanonun calmayi cok isterdim ancak hic firsatim olmadi ogrenmek icin bi de kucuk yaslarda egilmek lazimmis sanirim boyle seylere biraz gec kaldim sanirsam
aslinda uygun fiyatli bir kurs bulsam ogrenmek istiyorum bi ara org calmistim cok keyifli bisey
hobi olarak gelistirmek istiyorum tabiki aslinda hevesim var yani hevesimi almak istiyorum kendi meslegimi yapicam ama hobi olarak devam ettirmek isterim
küçük yaşlarda başlamak elbette önemli. ama şu daha önemli: piyanoda ne yapmak istiyorsun. meslek haline getirmek istiyorsan en geç 7 yaşında başlamış olmalısın. ama yok hobi olarak bir iki parça çalmak istiyorsan geç değil. kemik ve kas gelişimi tamamlandıktan sonra bu iş sadece hobi olarak geliştirilebilir. o da belli bir seviyeye kadar gider.
Beeennn kaydirigubbakcemile2
Hayranım pianoya, küçüklüğümden beri çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı almak senağlama
Ama birgün mutlaka piano çalıcam :icecream:
ben de ilgileniyorum kendisiyle :)
henüz sadece plan aşamasında malesef. kemanım var ama uzun zaman önce dersleri bıraktım. keman öğretmenim, aslında parmaklarımın piyanoya çok uygun olduğunu söylemişti. azıcık da kulağım var. belki hobi olarak yaparım ileride