PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Anladim cnm.agnuscaston diye bi hap warmis bitkisel hayit iceren.eczanelerde satiliyormus.onumu denesek napsak:)

ben bu ay onu deniyorum :) tek yan etkisi sacımı döküyor ama zaten benim de lh ım fsh dan yüksek olduğu için lh fsh düzenliyormuş eğer bu ay hamile kalmazsam ki inş kalırım :) adetimin 3. gunu hormon testlerime baktıracaüım değişiklik var mı diye cunku onu 3 ay kullanmalısın bal çörek de aynı sekilde ben 2. gunu bal cöreği bulamadım il dışında olduğum için :) yoksa onu da yapacaktım. Rabbim su mubarek gunlerde nasip eder inş. Ya arkadaşım çöreği zayıflamak için tüketmiş etkisini de görmüş çörek otu yumurtalıkları olgunlaştırıyormuş kuranda da geçiyor zaten bir ölüme çaresi yok diye. Şifalı şükür her gün aç karnına 1 tatlı kasığı iyi gider bakalım ramazandan sonra bende başlayacağım.

Dene bkalim cnm.banada bilgi wer.sendemi pkosun?

Ama bu hap recetesiZ satilmiyormus oylemi cnm?kacgundur icion sen gunde kac kere cnim?varmi bi degisiklik?
yoo reçetesiz aldım ben hayıtın bitkisel hali, gunde 1 tane içiyorum ona da buradaki forumlarda denk geldim bu yolla gebe kalan cokmuş özellile prolaktin yüksekliğinde kullanıyor pko da butun hormonlar alt üst olduğu için benim göğsümü sıktıkça süt geliyor mesela, kullanalı 12 gun felam oluyor canım ovulasyonla da takip ediyorum kendimi onun dışında da adetin 15. gunu inofolic combiye başladım ki yumurtamı catlatsın bakalım Allahtan ümit kesilmez hayıtı 3 ay boyunca devam edeceğim inş hamile kalmama vesile olur . Direkt hormon yuklemesinden iyidir. En azından bitkisel olduğunu biliyorsun içerinde de düzensiz adetler adet sancıları misal tuylenmeye iyi geliyor benim cene altında tuylenme var eskiye göre daha geç cıkıyor ve kuvvetli değil cıkan tuyler bakalım şifası allahtan ben kullanıyorum.

Banada bildir cnm.gelismeleri.bnde kullaniyorum inofolic combi ve glukofen kullaniom.birde sabah ac karna tiroid ilaci kullaniom.ins faydasi olur sanada banada solersin cnm.umutma beni

Mumkun o halde bu. Yani o yumurtam atilmadan adet oldum o halde. Acaba o yumurta dollenmis midir? Adet olmak engel mi dollenmesine? Sacma sorular soruyorum ama cevabin beni heyecanlandirdi. Tesekkur ederim

Mumkun o halde bu. Yani o yumurtam atilmadan adet oldum o halde. Acaba o yumurta dollenmis midir? Adet olmak engel mi dollenmesine? Sacma sorular soruyorum ama cevabin beni heyecanlandirdi. Tesekkur ederim
Canım olabilir tabiki neden olmasin. Mucize ve plansız gebelikler nasıl oluyor sanıyorsun? Hep böyle işte . Bu da Rabbımin bi lütfü iste. Insallah en yakın zamanda hamile kalırız hepimiz canım. Valla her hamile ve çocuklu bayan görünce içim sızlıyor

Insallah canim. En yakin zamanda bebisini kucagina almis fotografini eklersin profiline insallah. Icin sizlamasin uzulme en dogru zamanda cocugun olacak buna emin ol.

Banada bildir cnm.gelismeleri.bnde kullaniyorum inofolic combi ve glukofen kullaniom.birde sabah ac karna tiroid ilaci kullaniom.ins faydasi olur sanada banada solersin cnm.umutma beni
Tamam haberdar ederim takipteyim zatwn burada resmen bağımlılık yaptım:))

Merhaba kizlar bende 3 senelim evliyim iki dusuk yaptım enson gecen sene birsuru tesr yapildi esimede bir sorun olmadgni soyledilr ama hale hamile kalamdm cok istyrz en son gecn hafta bi doktea gttm rahim flmi ve birsuru tahlil istedi bunlrn yaninda inofolik ve folio verdi bes gundur falan kullaniyorum kasik agrilrm basldi adet belirtileri bu seklde olup bu haplrka hamile kalanlr varmi acaba

Selamlar bu mesajı yeni okudum ben de pko luyum ve doktorum inofolic verdi ama anlamadığım kullanma dozunuz. ben günde 1 kapsül alıyorum siz 4 paketten bahsetmişsiniz bir koca kutuyu sabah bir kutuyu da akşam mı alıyorsunuz? doktorum bana böyle bir doz hakkında birşey demedi.lütfen cvp verirseniz sevinirim.

Bana kapsul verdi inofoligi gunde birtane aliyorum dua edin nolur Rabbim butun isteyenlerle birlikte banda anne olmayı nasip eder inşallah

Canim bu ilacin kapsül olanida var birde toz olani varmis diger arkadsmiz toz olani kullaniyor bende gunde birtane kapsül aliyorum

kızlar selam.aranızda ınofolıc combı ıle adetlerı duzelen warmı???benım adetlerım sokturucu olmadan gelmez de...
bırde combı sayesınde yumurtlayan varmı ovulasyon testıyle?benım bugun 10.gunum sankı test koyulasmaya basladı gıbı

inofolic eczaneden kendimiz alıp kullansak bi sıkıntı yaratır mı illa dr vermesi gereken birşeymi. Arkadaşlar cevap yazarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…