PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Kizlar merhaba banada doktor adet duzensizligim oldugu icin inofolic ve progeston verdi. Inifolik sabah aksam 2 ser paket dedi yanliz paketinde 1 su bardagina 2 paket yaziyo bende 2 paket dedigi icin doktor 2 su bardagi iciyorum ama yanlismi? 1 su bardagina 2 paket mi atiliyor yoksa?

1 su bardagina 2 poset cnm.yani gunde 4 poset

1 su bardagina 2 poset cnm.yani gunde 4 poset

Tesekkur ettim canim. Yeni baslaidm bende eczaci alirken sabah aksam 1 yazdi sonra receteye bakti doktor size 2 mi dedi diye sordu evet dedim bende . Neden acaba 2 kati doz verdi doktor muayene sirasinda bu durumu bilmedigim icin haliyle sormadim doktora snein bilgin varmi acaba sen ne zamandir kullaniyosun?

Ben suan toz diil inofolic combi kullaniom cnm sabah aksam tok.tozda kullandim ama ordan bliom.sabah aksam 2 poset yani 4 ediyor

Kızlar herkese selam acil yardım istiyorum bende PKO yok ama düzgün adet göremiyorum yani lekelenme şeklinde oluyor ve sökülemiyor muhtemelen yum gelişimi yok inofolik kullansam sorun gider mi? Bir de ne zaman başlanıyor günde kaç tane?

Ben suan toz diil inofolic combi kullaniom cnm sabah aksam tok.tozda kullandim ama ordan bliom.sabah aksam 2 poset yani 4 ediyor
Merhaba. Bende eczaneden sizlerin tavsiyesi ile aldim .pco lu olarak... Zaten folik kullan demsti doktor. . Bende bunla devam edeyim dedim. Klomen bitti. Catlatma yapildi. Ama ben yeni gordum inofolici. Siz hem toz hem combi kullanmssnz. Ben de combi aldim. Farki var mi acaba ? Gunde 2 mi icmeliyim acaba kararsiz kaldim. Tek icen hic gormedim

Evet cnim gunde 2kere sabah aksam tok.bu farki varmi bilmem ama ikiside ayni isleve sahip

Selam kizlar bende inofolic toza gectim.combi kullaniodum bicok qrkadasim toza gec dedi gectim bende.tozun kana daha cabuk karistigini tahmin ediom.acaba adetkenmi baslasaydim yoksa icmeye basladigim iyi mi oldu ki?

Selam kizlar inofolic toz icmeye baslicam adetimle birlikte.ama bi arkadas kafami karistirdi.inofolic var olan yumurtayi catlatiuormus bska islevi yokmus.bende pkoyum bende de asil sorun zaten yumurtlama;( adeti falan duzenlemezmis

Selam kizlar inofolic toz icmeye baslicam adetimle birlikte.ama bi arkadas kafami karistirdi.inofolic var olan yumurtayi catlatiuormus bska islevi yokmus.bende pkoyum bende de asil sorun zaten yumurtlama;( adeti falan duzenlemezmis

Benden sana tavsiye agnucostan diye hayıt hapı al eczaneden ve ortalama 3 ay gunde 1 kez kullan. Cok işine yarayacak . Dene benim lhım düştü şükür

Canım bende de pko var .klomenle yumurta gelişmemişti .diğer ay ek olarak inofolic de içtim cok güzel gelişti çat iğnesi oldum olmafi tabi gebelik. Sonra doktoru bıraktım ramazan dolayısıyla ama inofolici içtim 15 gün . Hamileyim su an. İnofolic sasenin etkisi olduğunu düşünüyorum canm

folik asitlerde ilaç değildir yazıyor.3 aydı sanırım kullanma sınırı. bende kalanı içicem ya.en fazla vitamin almış olurum.

folik asitlerde ilaç değildir yazıyor.3 aydı sanırım kullanma sınırı. bende kalanı içicem ya.en fazla vitamin almış olurum.
Aynen folik asit vitamin sadece inofolic de öyle ama genelde pkolular için veriliyor yumurta catlatma özelliği de varmış .folik asit de hamileliğin 3. Ayına kadar kullanılıyor

Benden sana tavsiye agnucostan diye hayıt hapı al eczaneden ve ortalama 3 ay gunde 1 kez kullan. Cok işine yarayacak . Dene benim lhım düştü şükür

canım ıyı hos dıosun da onuda doktor yazmadan almak kullanmak tehlıkelı dedı benım eczaccı arkadasım.hatta almak ıstedım doktor yazmadıysa veremem dedı bana ama??senın adetlerın nasıldı?ilaçla mı gelıo yoksa kendımı

ne guzel ya darısı basımıza cnım.senın adetın nasıldı kendımı gelırdı yoksa ılaçlamı??

Kendiliğinden ama 2 ayda bir dr e söyle ben kendi basıma kullandım kötü bişi olmadı şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…