- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi rontgen_26
-
inofolic eczaneden kendimiz alıp kullansak bi sıkıntı yaratır mı illa dr vermesi gereken birşeymi. Arkadaşlar cevap yazarsanız
Kizlar merhaba banada doktor adet duzensizligim oldugu icin inofolic ve progeston verdi. Inifolik sabah aksam 2 ser paket dedi yanliz paketinde 1 su bardagina 2 paket yaziyo bende 2 paket dedigi icin doktor 2 su bardagi iciyorum ama yanlismi? 1 su bardagina 2 paket mi atiliyor yoksa?
1 su bardagina 2 poset cnm.yani gunde 4 poset
Tesekkur ettim canim. Yeni baslaidm bende eczaci alirken sabah aksam 1 yazdi sonra receteye bakti doktor size 2 mi dedi diye sordu evet dedim bende . Neden acaba 2 kati doz verdi doktor muayene sirasinda bu durumu bilmedigim icin haliyle sormadim doktora snein bilgin varmi acaba sen ne zamandir kullaniyosun?
Merhaba. Bende eczaneden sizlerin tavsiyesi ile aldim .pco lu olarak... Zaten folik kullan demsti doktor. . Bende bunla devam edeyim dedim. Klomen bitti. Catlatma yapildi. Ama ben yeni gordum inofolici. Siz hem toz hem combi kullanmssnz. Ben de combi aldim. Farki var mi acaba ? Gunde 2 mi icmeliyim acaba kararsiz kaldim. Tek icen hic gormedimBen suan toz diil inofolic combi kullaniom cnm sabah aksam tok.tozda kullandim ama ordan bliom.sabah aksam 2 poset yani 4 ediyor
Merhaba. Bende eczaneden sizlerin tavsiyesi ile aldim .pco lu olarak... Zaten folik kullan demsti doktor. . Bende bunla devam edeyim dedim. Klomen bitti. Catlatma yapildi. Ama ben yeni gordum inofolici. Siz hem toz hem combi kullanmssnz. Ben de combi aldim. Farki var mi acaba ? Gunde 2 mi icmeliyim acaba kararsiz kaldim. Tek icen hic gormedim
Benden sana tavsiye agnucostan diye hayıt hapı al eczaneden ve ortalama 3 ay gunde 1 kez kullan. Cok işine yarayacak . Dene benim lhım düştü şükürSelam kizlar inofolic toz icmeye baslicam adetimle birlikte.ama bi arkadas kafami karistirdi.inofolic var olan yumurtayi catlatiuormus bska islevi yokmus.bende pkoyum bende de asil sorun zaten yumurtlama;( adeti falan duzenlemezmis
Canım bende de pko var .klomenle yumurta gelişmemişti .diğer ay ek olarak inofolic de içtim cok güzel gelişti çat iğnesi oldum olmafi tabi gebelik. Sonra doktoru bıraktım ramazan dolayısıyla ama inofolici içtim 15 gün . Hamileyim su an. İnofolic sasenin etkisi olduğunu düşünüyorum canmSelam kizlar inofolic toz icmeye baslicam adetimle birlikte.ama bi arkadas kafami karistirdi.inofolic var olan yumurtayi catlatiuormus bska islevi yokmus.bende pkoyum bende de asil sorun zaten yumurtlama;( adeti falan duzenlemezmis
Aynen folik asit vitamin sadece inofolic de öyle ama genelde pkolular için veriliyor yumurta catlatma özelliği de varmış .folik asit de hamileliğin 3. Ayına kadar kullanılıyorfolik asitlerde ilaç değildir yazıyor.3 aydı sanırım kullanma sınırı. bende kalanı içicem ya.en fazla vitamin almış olurum.
Benden sana tavsiye agnucostan diye hayıt hapı al eczaneden ve ortalama 3 ay gunde 1 kez kullan. Cok işine yarayacak . Dene benim lhım düştü şükür
Canım bende de pko var .klomenle yumurta gelişmemişti .diğer ay ek olarak inofolic de içtim cok güzel gelişti çat iğnesi oldum olmafi tabi gebelik. Sonra doktoru bıraktım ramazan dolayısıyla ama inofolici içtim 15 gün . Hamileyim su an. İnofolic sasenin etkisi olduğunu düşünüyorum canm
Kendiliğinden ama 2 ayda bir dr e söyle ben kendi basıma kullandım kötü bişi olmadı şükür .canım ıyı hos dıosun da onuda doktor yazmadan almak kullanmak tehlıkelı dedı benım eczaccı arkadasım.hatta almak ıstedım doktor yazmadıysa veremem dedı bana ama??senın adetlerın nasıldı?ilaçla mı gelıo yoksa kendımı
Kendiliğinden ama 2 ayda bir dr e söyle ben kendi basıma kullandım kötü bişi olmadı şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?