- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Yoo oluyordum bana glifor da etki etti. Hayıt otuyla birlikte kullandım ben onu eger tedavi olduğun nir dr varsa sor görüş kullan lh da vok etkili biliyosun polikistikte lh ve fsh oranı onemli zaten bunların oranın1 e yakınsa hasta oluyosun. Süt hormonunda felam yükseklik yoksa..agnucastonu ıcmeden oncemı 2aydamı bır gelıodu?yanı ıcmeden once olamıyormuydun adet?
45 günde falan gelirdi.ama 4 ay olmadım bi ara söktürücü kullandım.ama bekarken çok daha duzensizdi canimne guzel ya darısı basımıza cnım.senın adetın nasıldı kendımı gelırdı yoksa ılaçlamı??
Selam kizlar inofolic toz icmeye baslicam adetimle birlikte.ama bi arkadas kafami karistirdi.inofolic var olan yumurtayi catlatiuormus bska islevi yokmus.bende pkoyum bende de asil sorun zaten yumurtlama;( adeti falan duzenlemezmis
Evet canım bende kullanıyorum mide bulantısı yapıyorSelam arkadaşlar inofolicCombi kullanmaya yeni başladım kullanan arkadaşlara sorum var bende çok miğde bulantısı yaptı bide ağzımın tadı bal gibi sizdede öyle oldumu
Evet canım günde bir tane glukofen de kullandım . Yalnız bende pko var o yüzden kullandiminofolik toz kullanarak hamile kalan arkadaşlar başka ilaç da kullandınız mı
ben de pko yoktu ama canım 7-8 aydır rahim filmi çekindim bir sene önce sonra da klomen kullandım 3 ay ondan sonra biraz daha kilo alınca falan adetlerim düzensizleşti ben de 2.5 senedir bebek isiyoruz ama nasip olmadı ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah amin...sen ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldın canımEvet canım günde bir tane glukofen de kullandım . Yalnız bende pko var o yüzden kullandim
Benim de baya bi duzensizdi. Ama glukofen ve inofolic içince düzenli olmuştu. 3 ay kullandım canım sonra hamile kaldım. Bir yıl bekledim bende.o kadar umutsuzdum ki hiç olmaz dediğim anda oldu. Bende iki ay klomen kullandım birinde yum buyumedi ikincide catlatma iğnesi oldum olmadı .tedaviye ara verdiğim anda olduben de pko yoktu ama canım 7-8 aydır rahim filmi çekindim bir sene önce sonra da klomen kullandım 3 ay ondan sonra biraz daha kilo alınca falan adetlerim düzensizleşti ben de 2.5 senedir bebek isiyoruz ama nasip olmadı ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah amin...sen ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldın canım
ben de canım 6 aydır gitmiyorum doktora 2 aydır kullanıyorum ınofolıcı bakalım nasip hayırlısıyla inşallah ben de çok umutsuz olduğum anlar oldu 2.5 yıldır olmuorBenim de baya bi duzensizdi. Ama glukofen ve inofolic içince düzenli olmuştu. 3 ay kullandım canım sonra hamile kaldım. Bir yıl bekledim bende.o kadar umutsuzdum ki hiç olmaz dediğim anda oldu. Bende iki ay klomen kullandım birinde yum buyumedi ikincide catlatma iğnesi oldum olmadı .tedaviye ara verdiğim anda oldu
Bu arada 41 gün Meryem suresi okudum çok dua ettim . Su anda da herkese dua ediyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahben de pko yoktu ama canım 7-8 aydır rahim filmi çekindim bir sene önce sonra da klomen kullandım 3 ay ondan sonra biraz daha kilo alınca falan adetlerim düzensizleşti ben de 2.5 senedir bebek isiyoruz ama nasip olmadı ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah amin...sen ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldın canım
41 meryem suresini neredeyse canım 1.5 yıl önce okudum ama nasip olmadı ama sürekli okumak gerek bana da dua et canımBu arada 41 gün Meryem suresi okudum çok dua ettim . Su anda da herkese dua ediyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Esin gitti mi peki doktora? Genelde ihmal ederler biraz . İnofolic gerçekten çok yaradı bana . Sende faydasını gorursun inşallah canım ..ben de canım 6 aydır gitmiyorum doktora 2 aydır kullanıyorum ınofolıcı bakalım nasip hayırlısıyla inşallah ben de çok umutsuz olduğum anlar oldu 2.5 yıldır olmuor
gitti canım sorun yok hayırlısıyla inşallah bize de nasip olur aminEsin gitti mi peki doktora? Genelde ihmal ederler biraz . İnofolic gerçekten çok yaradı bana . Sende faydasını gorursun inşallah canım ..
Zamanı var demek ki canim.evet surekli dua et Meryem suresi oku .rabbim nasip edecektir inşallah .Tabiki ederim bende41 meryem suresini neredeyse canım 1.5 yıl önce okudum ama nasip olmadı ama sürekli okumak gerek bana da dua et canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM inşallah bakalım 6 ocak batım nasip gelmişse biz de seviniriz hayırlarla inşallah aminZamanı var demek ki canim.evet surekli dua et Meryem suresi oku .rabbim nasip edecektir inşallah .Tabiki ederim bende
Arkadaslar ınfolıc kapsül verdı doktorum ama ben kac gun ıcecegm bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?