- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
canım bak bende de tüylenme vardı..kaç defa mesane boşken USG ye girfim görülmedi..dün sıkışık girdim pko çıktı..
bence bir doktora görün derim..
yaaa canım ama böle yapma sen benim en büyük moral verenimdinnn
bende de tüylenme ve kilo artışı söz konusu kızlar acaba bende mi pkoluyum:26::26:
bende de tüylenme ve kilo artışı söz konusu kızlar acaba bende mi pkoluyum:26::26:
Ayyyy demeyincok korkuyorum simdi :S doktorlarin hepside tatile cikmis randevuda alamiyorum Allahim ins cikmaz offf randevu alirsam testler icin regl olurkenmi gitmem lazim yoksa herhangi bi zamandada yapiliyomu testler? Bide kiloyla alakasi varmi bu hastaligin?
Kiloda aldirirmis diye duydum ama ben cok zayifim diye rahatlatiyodum kendimi offf
bende de tüylenme çoktu ve evlendikten sonra 1,5 yıl içinde 10 kilo almıştım.
Ayyyy demeyincok korkuyorum simdi :S doktorlarin hepside tatile cikmis randevuda alamiyorum Allahim ins cikmaz offf randevu alirsam testler icin regl olurkenmi gitmem lazim yoksa herhangi bi zamandada yapiliyomu testler? Bide kiloyla alakasi varmi bu hastaligin?
Kiloda aldirirmis diye duydum ama ben cok zayifim diye rahatlatiyodum kendimi offf
pko var ise de panik olmaya gerek yok. iyi bir takip ve tedavi ile bebek sahibi olunabiliyor.
ama kötü tarafı ömür boyu geçmeyen bir hastalık. adetler hep düzensiz olacak yani(
bende 9 kilo aldım,,doğum kontrol hağına bağlıyordum..ama onla alakası yokmuş..bu hastalık yüzündenmiş
canım benim adetim 27 günde bir tık gelir..bende adet düzensizliği yok..ama sancılı adet oluyordum..buda bir belirtiymiş...
Adetliyken mi gitmek gerekiyor testlere? Yoksa normal zamanda mesane doluykende cikabiliyomu usg de? Randevu aliyorum endokrinologtan ama bilemedim ne zaman gidicemi
endokrin uzmanı kan tahlili yapıyor. tsh , insülin direnci vs. bunlara bakmak için.
kadın doğumcu ile gitmeden önce görüşmelisin, ben hep adetin 2. yada 3. günü kontrole gidiyordum.
Adetliyken mi gitmek gerekiyor testlere? Yoksa normal zamanda mesane doluykende cikabiliyomu usg de? Randevu aliyorum endokrinologtan ama bilemedim ne zaman gidicemi
sadece pko değil işte, tsh yüksek olması metebolizmayı yavaşlatıyor.insülin direnci kilo vermeyi engelliyor. bu nedenle endokrin uzmanı ile çözmek gerekiyor.
ben birçok kür de denemiştim. hayıt tohumu, soğan suyu, çörek otu bal vs.
denemediğim şey kalmamıştı o kadar tiksindim ki artık ıhlamur dahi içemiyorum. bitkisel birşey görmek istemiyorum
canım dur moralini bozma inş çıkmaz sende..
adetin 2 yada 3.günü gidceksin..alttan bakılacaksa mesanenin dolu olmasına gerek yok..
bende soğan kürü deneyeyim diyorum bakalım artık..
benim hormonlarda normal çıktı..anlayaamadım ben durumu :44::44::44: yarın doktora gideyim..bayram sonuda endokrine gideyim..
Bide tuylenme kafama takildi:S internette erkek tipi yani siyah ve sert diyo boylemi olmasi lazim tuylenmenin pko da?
merhabalar
ben de 7 ay önce pko olduğumu öğrendim
adetlerim oldukça düzenli olduğu halde..
yumurtlama tembelliği var..
hsg çektirdim,sorunsuz..
ve klomen kullanıyorum,3. kullanışım bu ay..henüz bişey yok..
yumurtlamam her ay oluyo,sadece tutmuyo işte,artık kısmet ne zamansa...
Allah her isteyene nasip etsin
eklemeyi unuttum hayıt tohumu kürünü yapıyorum bir de,2 aydır..
canım göğüs arasında göbekte, boyun kısmında bacak aralarında fazla tüylenme varsa pko belirtisi olabilir..
adetin düzensiz peki ağrılımı oluyor..hemen çökme..daha ortada birşey yok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?