merhabalar arkadşlar bende bu hafta doktora gittim bir sürü polikist over olduğunu söyledi adet geçikmesinden dolayı gitmiştim.Bütün sekerli yiyecekleri unlu mamülleri yasakladı çok kilolu değilim ama tekrar kilo vermeye basladım soğan suyu içiyorum bir yandan daha önce de soğan suyuyla yendim çünkü ama ozaman azdı :)Şimdi baya varmış çok morolim bozuldu tabi ve ilaç verdi doktor folic plus ve diamentin onları kullanıyorum sizce devam etmelimiyim???
evliyim canım 1 sene olucak bu ayın sonunda 7 ay önce bir düşük yaptım düzenli gidiyordu adet döngülerim ama bu ay malesef gelmedi hala çocuk istiyoruz sanıyorum ben çok kendimi o m oda soktum bilemiyorum
evliyim canım 1 sene olucak bu ayın sonunda 7 ay önce bir düşük yaptım düzenli gidiyordu adet döngülerim ama bu ay malesef gelmedi hala çocuk istiyoruz sanıyorum ben çok kendimi o m oda soktum bilemiyorum
kesinlikle haklısın çok bekledim bu ay hamile olmayı cunkuama nasip rabbimin bildiği bir zaman dakika vardır hayırlısıyla versin inşallah ..
topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım
bende bi pkolu olarak seni çok iyi anlıyorum ama bak ben hiç stres yapmıyorum.. rahat olmaya çalış bebeğim hemen olsun istiyorsan tedaviye başlamanı tavsiye ederim
amin canım inş..sen ilaçlarına devam et..yarın doktordan gelince bende sana bilgi veririm...doktorum ne verdi ne etti diye tamam..stres yapmayalım ..[/Q
Devam edicem ilaçlarıma ozaman diyete de basladım umarım hersey yoluna girer senden haber bekliyorum yarın mutlaka rabbim kötü sonuc çıkartmasın karsına iyi haberlerle dön inşallah luzum
çok saol canımmm benimmm
yarın doktore gidicem zaten birtanem...ne tedavi verirse uygulayacağım..inş sende bende beklemeyiz canım benimmmbende stres yapmıcam inş canımm
hadi bakalım güzelim hayırlısı olsun
bi yola çıktın rabbim devamını da getirir inşallah
Devam edicem ilaçlarıma ozaman diyete de basladım umarım hersey yoluna girer senden haber bekliyorum yarın mutlaka rabbim kötü sonuc çıkartmasın karsına iyi haberlerle dön inşallah luzum
Korkma hiç canım bende çok korkuyordum hatta doktoruma izin bile vermedim ama daha sonra yendim ve gerçekten hiç korkulacak birsey yokmuş istersen gitmişken simir testi de iste ben onun sonucunu bekliyorum şuan da gerekli bir test oda
hastalandığımda gidip hormon tahlili vericem onu da göz önünde bulundururum direnç tabiki umarım biran önce hastalanırım inanılmaz sitrese giriyorum(
hormon sonuçlarını bize yaz canım olurmu..:44::44:
yazarım canım tabikisi senden yarın haber bekliyorum mutlaka hayırlı haberlerle inşallah
inş canımm..umarım güzel haberlerle gelirim..duanızı eksik etmeyin kızlar bu mübarek günlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?