merhaba hanimlar kisaca benim hikayemi size ozet geceyim sizlerin yardimina ve yorumlarina cok ihtiyacim var
yaklasik 7 aydir bebek istiyoruz ve ben 7 aydir dk hapini biraktim evlenmeden once adet gecikmelerim hep olurdu ama doktora gittigimde direk dk hapi verir adetimin duzenli olmasini saglardi yani ne bir ultrason nebaska birsey
gel gelelim evlendikten sonra cocuk istemeye baslayinca insan basliyor arastirmaya neden adet gecikir vs
ben en son 19 eylulde regl oldum bugun 55. gun oluyor ve hala olmadim
yurtdisinda ikamet ediyorum ben ve urada saglik sistemi cok farkli ve cookkkk yavas anlatsam inanamazsiniz
1.5 hafta once 45. gun doktora gittim bu pronblemle ilgili ve kan testi yapti sonuclari bugun aldim yani elime tam sonuc kagidini bile vermedi bi taslak gibi birsey hamile degilsiniz lh seviyeniz 22 kusur pco olabilirsiniz ultrason yaptiriniz gibi
simdi ultrason icin sira en erken 2 ay sonra geliyor ozel hasteneye gideyim dedim ama fiyati 400£ yani 900 tl falan yapiyor yani mumkun degil gidemem bu aralar turkiyeyede gelemiyorum
sizin bana onerebileceginiz birsey varmi inanin cok acayip bi durumdayim karnim oldu bir davul sisti iyice regl olmayinca bir taraftan korktum kaldim bole bi basima ne yapacaimi bilemez halde
yorumlarinizi bekliyorum
canım öncelikle geçmiş olsun..seni üzmek istemem ama LH değerin çok yüksek..gerçi yurt dışındaki hormon referans aralıkları türkiyeyle aynımıdır bilemem ama..en azından ben sana örnek veriyim benim LH hormonum 11.78 civarlarıda çıktı ve doktor daha ultrasonla bakamadan pko teşhisi koydu..benim bildiğim 13 ten yüksek olunca direkt aşılama oda olmassa tüp bebek öneriyorlar ama tabi yurt dışında değerler farklı olabilir..ben bu ay soğan kürü yaptım ve bu ay yumurtlamam oldu sen de soğan kürü kullan istersen canım..ve eğer maddi olanağın varsa paraya kıyıp bir an önce detaylı bişekilde muyane ol derim ben canım..dularımı gönderiyorum sana..inşallah Rabbim mini mini bebek sahip olmayı nasip eder hepimize:93:
Yanlız söylemeyi unuttum pkos un kiloyla direk ilgisi olduğundan kiloluysanız tedaviye uygun diet te isticek doktor senden. Yani dietisyene gönderirse o hastanedekine gitmeni tavsiye etmem. ben gittim param boşa gittisonra araştırıp başkasına gittim ondanda çok memnun kaldım.
cvp için tşk ederim..bende bu ay klomen tedavisi başlıycak da iyi bi dr araştırıyorum..çünkü az zamanım kaldı adete..
bende kg sorunu yok..hatta tam tersi 20 kg verdim ben..kg veriyorum diye endokrine gittim o zaman pko çıktı zaten :)) ilginç dimi..genelde kg ile seyreden bi tablosu var pko nun ama bende tam tersi..ama şükür diyorum halime..şişmanlamaktansa zayıflamayı tercih ederim..yeterince sorunum var zaten bide kg eklenirse yandım demektir işin içinden çıkamam :18:
arkadaşlar ben adet olamadıkça şiştiğimi hissediyorum.heryanım şiş.kilo veremiyorum.gün geçtikçee artıyor sanki kilolar.neden böyle oluyor ki?
gerçekten enteresan bi durummuş seninki ama zayıflattığını sanmam pko nun. bence başka bir rahatsızlığın olabilir veya pko ise eşlik eden başka bir durum olabilir. Eğer gidersen tavsiye ettiğim doktora bana gelişmeleri yazmerak ettim gerçekten.
bilmiyorum ki valla zayıflıyorum diye gittim endokrine 8-9 tüp kan alındı herşey bakıldı hiçbişey çıkmadı..dahası insülin direncimde sorun çıktı kg almam lazım ama çok ilginç ki ben zayıflıyorum :44:
bu adet dönemimde klomen başlıycak bende..bakalım hayırlısı..ben her gün siteye giriyorum..gelişme oldukça yazarım..
istersen bi araştırma hastanesine git tıpa yani tam bi tehşis koysunlar bence. çünkü bi sorun varsa bebeğide olumsuz etkiler. çünkü zayıflamakta iyiye işaret deil malesef
pko lu olupta hamile kalan yokmu yaa :?? kızlarr pkolu olan ve hamile kalan çocugu olan arkadaşlar nekadar süre sonra hamile kalabildi bunu öğrenmek istiorum bende de var yumurtalığımın bi tanesinde temmuz ayında düğünüm var tedavisi uzun sürüo ise bende evlendkten sonra başlamak istiyorum konuyla alakalı cevap ve yardımlarınızı beklıyorum şimdiden tşklerr ....
selam... dün farklı bir doktora gittim ve bana çokta ağır bi pkolu değilsin dedi. klomeni kullanmaya başladığın gün çok önemli dedi.eski doktorum bana adetin 5.günü başla diyodu. bu doktorda 3.günü geliceksin ben sana söylicem dedi.öyle kafana göre başlarsan hiçbir sonuç alamazsın dedi.herkesin adeti farklı olur dedi. neyse şimdi bide 2 ay bu doktorun dediklerini yapıcam. ama bana biri LH ve FSH arasında ki alakayı söyleyebilirmi?
benim fsh_5,17 lh_5,06 ama fsh ın en az lh tan 2 kat fazla olması gerekiyormuş.
benim fsh_5,17 lh_5,06 ama fsh ın en az lh tan 2 kat fazla olması gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?