merhaba pink,öncelikle geçmiş olsun..çok yardımcı olamayacağım belki,çünkü ben de henüz tedaviye başlamadım..ama bildiğim kadarıyla rahim filminde tüplerinin tıkalı olup olmamasına bakıyorlarmış..burada forumlarda rahim filmi konusunda yazılanları okudum sadece, bazıları çok korkulacak bir şey olmadığını söylüyor..rahim içine bir sıvı verip kamerayla tüplerin yapışık olup olmadığına bakıyorlar..
doktorun direk klomenle mi başladı,çünkü bazı arkadaşlarda önce insülin direncini düşüren bazı ilaçlarla başlıyorlarmış.metformin gibi...çünkü klomen zaten 3-4 ay kullanılabiliyormuş sadece..istersen başka bir doktora daha görün derim ben..
bir de ne kadar süre denediniz normal yollarla?
eşinde bir problem olup olmadığına da bakıyorlar..böyle bir şey yapıldı mı?
doktorun direk klomenle başlaması şaşırttı beni..istersen bir doktora daha görün.
pink canım geçmiş olsun rahim filmnini tedavıye başlamadn once çektir canım
reyyancım, ben de ocak ayında bebek için tedaviye başlayacağım..süreçleri buradan paylaşalım ki,hem birbirimize moral olsun hem de doktordan doktora çok farkediyormuş.iyi doktor bulmak da çok önemli çünkü...ben tedaviye başlar başlamaz bu sayfadan anlatacağım..sizlerin süreçlerinizi de takip etmeyi isterim..
öylemi diyosuncok tedirginim bilmiyorum cektirsem mi ? bu arada ilginiz için çok tesekkürederim eger bi gün kızım olursa adını ecrin koymayı düsünüyodum ismin çok güzel
reyyancım, ben de ocak ayında bebek için tedaviye başlayacağım..süreçleri buradan paylaşalım ki,hem birbirimize moral olsun hem de doktordan doktora çok farkediyormuş.iyi doktor bulmak da çok önemli çünkü...ben tedaviye başlar başlamaz bu sayfadan anlatacağım..sizlerin süreçlerinizi de takip etmeyi isterim..
evet kesinlikle once rahım filmi çektir tedavıye başlasan bilee eger tüplerin kapalıysaa gördüğün tedavı boşa gider allah korusun bende çektirdim korkulacaka bişey yok canım acımıyorr bılee ben hiç anlamadım bilee nasıl oldu bitti sadece sıvı verirken biraz sogukluk hissediyorsun o kadar canım.ben meselaa 2ay yunruta takıı yaptrıdrım doktora haftada 3-4kez gittim geldim eşimee benım tedavımden 3aysonra bakıldı eşimdede sorn cıktı ve ben 2ay boyunca bosuna gittim doktoraa keşke eşimede başta bakılsaydı varıkosel amelıyatı oldu eşim düzelmesini bekliyoz şimdi.inş.kızın olurdaa ecrin koyarsın ismini canım
tabiki canım yazalım paylaşalımki motive olalım hadi bakalımm bebişleri seneye elimize alırızz inşallahhhhhhhh tattırr RABBİMM
merhaba kızlar sanırım bende yenı yıla cocuk tedavısıyle başlayacam umarım hayırlısı olur rabbım anne olmayı nasıp eder inşallah.ben butün gerekenlerı yaptım rahım fılmı çektım eşimin değerlerıne bakıldı hormonlarıma bakıldı herşey normal hatta buy ay ilaç kullanömadan kanama gördüm ama çok az sürdü iki gün felan sonra kesıldı bu bıle benım için çok önemlı kanamamın üçüncü günü gıdıcem doktoro yumurta takıbıne başlayacağız arkadaşlar bana dua edın benım de fdualarım sizinlee:))
tesekkür ederim ecrin ilgin için. umarım yeni yılda anne olmak isteyen herkes dileklerine kavuşur burdada paylaşırız.
inşallah reyyancım :)şimdiden iyi ve bol hamileli senelere :)
geçmiş olsun snalan...inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza..gerçekten isteyen herkes için gönülden dua ediyorum..çünkü isteyip de olmaması gerçekten çok kötü bir şeymiş..
üzgünüm kızlar 2,78 olan degerim 0,64 düştü adet tarıhım 5ocak soagan kürüne başlamıyı düşünüyoum adetden sponramı başalsam yoksa şimdi hemenmı başalsam
foruma yeni üye oldum.bende pkoluyum 1.5 yıldır evliyim doktora gittim teşhis kondu klomen ve duposton kullandım ama klomen bende görme bulanıklıgı yaptı tedaviyi kestik. tekrar ilaç vermebilmesi için rahim filmi cekmesi gerektigini söledi doktorum .ama ben bundan korktugum için cektiremedim şimdi dupastonu kullanıyorum sadece ama onu içmedigim ay adet göremiyorum daha dogrusu gec oluyorum günüm geciyo umutla test yapıyorum ama sonuç negatif cıkıyo cok üzülüyorum sizce rahim filmini cektirmelimiyim beni bu konuda bilgilendirirmiseniz çok sevinirim hepimizin rabbim yardımcısı olsun bizlerde annelik duygusunu tadalım inşallah
lütfen umutlarını bitirme. gerçi benim umutlarım bittiği anda oldu ama genede sen stres yapma nolur. olucak inanıyorum. benim olduysa sizinde olucak. bende adet olamadığım için tamda soğan kürüne başlıcaktım ilk defa. sende dene. denemekten zarar gelmez. ama adetin bittikten 6-7 gün sonra başlanıyor benim bildiğim. yani gelecek adetine 10 gün kala gibi bişey.
ömür boyu taşınan bir hastalık mı pko geçmicek mi benm doktorum genetik yapı hanfendi alışın vücut yapınız böyle dedibu arada dayanışmanıza hayran kaldım çok benm sorumu kimse kaale almamış
Kızlar herkese mutlu ve pkosuz yıllar diliyorum bende pkoluyum malesef ayrıca çift rahim ve sol tüpüm tıkalı rahim filmi de çektirdim hepsi çıktı orada artık ugrasmak ıstemıyorum ama elımden bısey gelmıyor bebek fıkrını dusunmeden edemıyorum cok kotuyum kılo vermeye calısıyorum bakalım ne olacak kılo almadan once adetlerım duzenlıydı cunku ve 15 aylık evlıyım ama yas oldu 25 ve bır kere hamıle kaldım ama 5 aylık erken dogumla kaybettım yavrumu bu sıkıntılarla nasıl basederım bılmıyorum
canım benim evet %90 ömür boyu bu hastalıkla yaşamak durumundayız((napalım Rahmandan gelen herşey güzel deyip katlanacağız sabır.bir kadının anatomisinde en önemli yeri taşıyan kanamalar geçikince psikolojide bozuluyor ama kabul edip sığınınca daha iyi hissediliyor.daha kötüsünden sakınsın Rabbim
arkadaşlar bende geçen ay tedavı olmak için özel hastaneye gıttım adet düzensizliğimde var sebebi pko tabiki.hormon tahlılı fılan yapıldı herşey normal çıktı prolaktın 21 filan çıktı ben eşimle 1,5 yıllık evlıyım ama işlerimizden dolayı 9 aydır bırlıkteyız doktor adetli olduğumdan ultrasyondan tekrar baktı ve adet düzensizliği olman için ben teşhis koyamıyorum herşey normal hastalık hastası olma şimdi senin rahım filmini çekelım ama çok erkn 4 ay daha bekleyelım dedi eşnin sperm testı yapılsın dedi.yıne adetın gelmesse gel filan dedi.ama ben rahat değilim tuyluyum zaten çenemdede 3 tane sıyah tuy çıkmış ve buna sınır olmuş durumdayım .sizce haftaya devlette başka bir doktora gideyımmı yardım lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?