- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
dün eczaneye gittim diaformini sordum sizin kullandığınızla aynı içerikmiş hepsi metformin içerikli dedi aynı işe yarar sen buna devam et dedi bende bu gün geri başladım hatta eczacı kilo vermöeni kolaylaştırıyor bu ilaçç dedi bende spor yapıyom zati dedim çok işe yarar daha hızlı kilo veririsin dedi o zamanda daha kolay yumurtlarsın dedi... çok umutla bu gün başladım hapa sporuda 1 haftadır yapıyoruz.. koşu bandında bazen sıkılıorum bıtakayım diyorum gözümü kapatıp bebeğim olduğunu hayal ediyorum ve yeniden gayret ediyorum artık zayflayacam... birde şu soğan kürünü duydunuz mu benim adet 16 gün geçti ya hamişde değilim test yaptım dr da gitmiyorum soğan kürü içsem söker mi acep adetimi....
Evet canım aynı içerikli.Hadi hayırlısı olsun inşallah.Bende koşu bandında yürüyorum sakın koşma kasa çevirir kilo veremezsin öyle en fazla 5 de yürü.Diyetisyenim ısrarla söyledi çünkü.İnşallah hepbirlikte zayıflayacağız canım.Ben hayıt tohumunu öneriyorum onu kullanıyorum ben.Hormonları dengeleyip adet düzensizliği yumurtalama sağlayıcı birçok faydası var.İnternetten araştırabilirsin.Sıkıntı yapma olursun bekle bakalım.Hamile değilsen söktürücü kullan.Kendine iyi bak