pkolunun çilesi hiç mi bitmez

ayrıldığın adam niye bunun derdine düşmüş merak ettim.
aklı sıra bak senin zaten çocuğun da olmazmış mı demeye getiriyor.

insan kendini sürekli ifade etmek istiyor
üstelik anne olmak istediğimi çok iyi biliyor
ne olursa olsun bir kadına böyle cümle kurulmaz

canım özür dileyerek söylüyorum neticede eski sevgilin ama o da epey hadsiz ve densizmiş... hem sen kendini sakın üzme lütfen Allah en uygun, en hayırlı zamanda seni evlat sahibi yapacaktır... bak ben de pko'luyum 17 yaşından 27 yaşına kadar aralıklarla olmak üzere doğum kontrol hapı kullandım ki adetlerim düzene girsin diye çünkü hap kullanmadığım dönemlerde 3 ay regl olmadığım olurdu ama son iki sene pes ettim ve bıraktım, en son kontrole gittiğimde doktorum bunun bi kısırlık olmadığını ama yumurtlamamın yavaş olduğunu o yüzden hamile kalmak için uğraşmam gerekebileceğini söyledi.. ben bunları erkek arkadaşıma anlattım ve şu an evliyiz benim durumumdan ötürü korunmamaya karar verdik, Allah hayırlı zamanda verir dedik ve ben şu anda 18haftalık hamileyim ve Allahıma binlerce şükür olsun hiç sorun yaşamadık.. Allahım hayırlıysa ve sağlıkla kucağıma da nasip eder inşallah.. o yüzden sen böyle abuk subuk laflara itibar etme belliki seni yaralamaya çalışıyor böyle yaparak seni üzmek için en adi yerden vuruyor ama sen içini ferah tut e mi güzelimm...

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi. Ben de pcoluyum ve hiç korkmuyorum doktorumla da konuştum o da yumurtalarımın tembel olduğunu çocuk düşündüğümüz zaman iğne gibi yardımcı tedavilerle çok da rahat hamile kalabileceğimi belirtti. Yavaş yavaş ben de düşünmeye başlıyorum iş için bir yerden haber bekliyorum eğer olumsuz olursa bebek yapacağız umarım hayırlısı olur.

Yakın bir zamanda bir tanıdığımız doğum yaptı o da pcolu olduğunu söyledi valla nur topu gibi de kızı oldu öyle de rahat bir hamilelik geçirdi ki darısı bizlere inşallah.

bendeaynı sorunu yaşıyorum fakat herşey moralle alakalı sonucta ayrılmıssınız sana cocugun olmaz ama ben kabul ederımmı? izlemini verio anlamadım cnm sen kafana takma rabbim herşeyin hayırlısını verir sen hiçççç üzülmee

Pardon da neden hala açıklama yapıyorsunuz bu adama ?

Yani ayrılmış gitmişsiniz,adam yumurtanız üzerinde söz söyleme hakkı buluyor kendinde....

ona neymiş ya ayrılmışsınız bitmiş
dengesiz herhalde

adet düzenli görüyorum dheas4 testesteron ve prolaktin hormonlarım düzgün üstelik 10 kilo verip 55 kiloya geldim
doktor %60 lık kısım kendiliğinden hamile kalır dedi

Amin canımm, Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır umarım.. Zaten hiç korkma ne mucizeler oluyo ki bi bebeğin oluşumu bile başlı başına bi mucize hem bu olayda en önemli kadının ve erkeğin psikolojisinin yerinde ve düzgün olması gerisi de Allahın bileceği iş en uygun, en hayırlı zamanda yaşatıyor bu mutluluğu...

hayır bu erkek milletini anlamak gerçekten çok zor..

hem seni üzmek istiyor hemde hala seni merak ediyorum bak demeye getiriyor

canını sıkma inş bir gün dünyalar tatlısı bir çocuğun olur

mallagın bu kadarı... ona ne kı ayrılmıssın gitmıs... aptall bu adam... bence sende acıklama yapma... evlenıp cocugun olunca resmını paylasırsın...

ona şöyle mesaj at''harika bir adamdan hamile kalacağım sen de görececeksin''
sonra birdaha asla cevap verme
dualarım seninle

bir insan dengesiz olmaya görsün ilerde evlenip de kendisinin çocugu olacagının garantisi var ki de böyle rahat konuşuyor sen takma bence verende Allah alanda Allah kimse bilemez ne olucağını..

bir insan dengesiz olmaya görsün ilerde evlenip de kendisinin çocugu olacagının garantisi var mı ki de böyle rahat konuşuyor sen takma bence verende Allah alanda Allah kimse bilemez ne olucağını..Allah nasip etmişse olur..

Bende de var o hastalıktan. Ben düzenli adet görmüyorum da. Doğum kontrol haplarından falan da bıktım kullanmıyorum. Saldım yani iyice.
Neyse konumuz bu değil zaten. Esas konu şu ki seni zayıf noktandan hele ki de hastalığından yaralayan bir insanla zaten beraber olmaman gerekir.
Ne demek yahu hastalıkla da mı dalga geçilirmiş, laf edilirmiş? Çok ayıp, dengesiz ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…