canım özür dileyerek söylüyorum neticede eski sevgilin ama o da epey hadsiz ve densizmiş... hem sen kendini sakın üzme lütfen Allah en uygun, en hayırlı zamanda seni evlat sahibi yapacaktır... bak ben de pko'luyum 17 yaşından 27 yaşına kadar aralıklarla olmak üzere doğum kontrol hapı kullandım ki adetlerim düzene girsin diye çünkü hap kullanmadığım dönemlerde 3 ay regl olmadığım olurdu ama son iki sene pes ettim ve bıraktım, en son kontrole gittiğimde doktorum bunun bi kısırlık olmadığını ama yumurtlamamın yavaş olduğunu o yüzden hamile kalmak için uğraşmam gerekebileceğini söyledi.. ben bunları erkek arkadaşıma anlattım ve şu an evliyiz benim durumumdan ötürü korunmamaya karar verdik, Allah hayırlı zamanda verir dedik ve ben şu anda 18haftalık hamileyim ve Allahıma binlerce şükür olsun hiç sorun yaşamadık.. Allahım hayırlıysa ve sağlıkla kucağıma da nasip eder inşallah.. o yüzden sen böyle abuk subuk laflara itibar etme belliki seni yaralamaya çalışıyor böyle yaparak seni üzmek için en adi yerden vuruyor ama sen içini ferah tut e mi güzelimm...