insan kendini sürekli ifade etmek istiyor
üstelik anne olmak istediğimi çok iyi biliyor
ne olursa olsun bir kadına böyle cümle kurulmaz
canım özür dileyerek söylüyorum neticede eski sevgilin ama o da epey hadsiz ve densizmiş... hem sen kendini sakın üzme lütfen Allah en uygun, en hayırlı zamanda seni evlat sahibi yapacaktır... bak ben de pko'luyum 17 yaşından 27 yaşına kadar aralıklarla olmak üzere doğum kontrol hapı kullandım ki adetlerim düzene girsin diye çünkü hap kullanmadığım dönemlerde 3 ay regl olmadığım olurdu ama son iki sene pes ettim ve bıraktım, en son kontrole gittiğimde doktorum bunun bi kısırlık olmadığını ama yumurtlamamın yavaş olduğunu o yüzden hamile kalmak için uğraşmam gerekebileceğini söyledi.. ben bunları erkek arkadaşıma anlattım ve şu an evliyiz benim durumumdan ötürü korunmamaya karar verdik, Allah hayırlı zamanda verir dedik ve ben şu anda 18haftalık hamileyim ve Allahıma binlerce şükür olsun hiç sorun yaşamadık.. Allahım hayırlıysa ve sağlıkla kucağıma da nasip eder inşallah.. o yüzden sen böyle abuk subuk laflara itibar etme belliki seni yaralamaya çalışıyor böyle yaparak seni üzmek için en adi yerden vuruyor ama sen içini ferah tut e mi güzelimm...
yani gerçekten sorun sorunu çekiyor resmen
ayrıldığım şahıs mesaj atmış
senin pco gebeliğe engelmiş x kanalında şimdi doktor söylüyor diye
bende böyle bir durum olmadığını
benim dheas4 prolaktin testesteron hormonlarımın temiz olduğunu her ay düzenli adet gördüğümü ve kilomu kontrol ettiğimi bunun gebelikle ilgisi olmadığını söyledim
üstelik doktorum %60lık kısım kendiliğinden geri kalanlar tedavi ile hamile kalır demişti
bunları söyledim
bilmiyorum doktorun söylediğini söyledim dedi
bende yalan yanlış bilgi söyleme
çok kafanda soru işareti varsa gel doktora gidelim dedim
ne alakası var amma uzattın offfffff demiş
bende azarlamazsan iyi olur dedim
gerçekten artık nefret ediyorum sanırım
canım özür dileyerek söylüyorum neticede eski sevgilin ama o da epey hadsiz ve densizmiş... hem sen kendini sakın üzme lütfen Allah en uygun, en hayırlı zamanda seni evlat sahibi yapacaktır... bak ben de pko'luyum 17 yaşından 27 yaşına kadar aralıklarla olmak üzere doğum kontrol hapı kullandım ki adetlerim düzene girsin diye çünkü hap kullanmadığım dönemlerde 3 ay regl olmadığım olurdu ama son iki sene pes ettim ve bıraktım, en son kontrole gittiğimde doktorum bunun bi kısırlık olmadığını ama yumurtlamamın yavaş olduğunu o yüzden hamile kalmak için uğraşmam gerekebileceğini söyledi.. ben bunları erkek arkadaşıma anlattım ve şu an evliyiz benim durumumdan ötürü korunmamaya karar verdik, Allah hayırlı zamanda verir dedik ve ben şu anda 18haftalık hamileyim ve Allahıma binlerce şükür olsun hiç sorun yaşamadık.. Allahım hayırlıysa ve sağlıkla kucağıma da nasip eder inşallah.. o yüzden sen böyle abuk subuk laflara itibar etme belliki seni yaralamaya çalışıyor böyle yaparak seni üzmek için en adi yerden vuruyor ama sen içini ferah tut e mi güzelimm...
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizi. Ben de pcoluyum ve hiç korkmuyorum doktorumla da konuştum o da yumurtalarımın tembel olduğunu çocuk düşündüğümüz zaman iğne gibi yardımcı tedavilerle çok da rahat hamile kalabileceğimi belirtti. Yavaş yavaş ben de düşünmeye başlıyorum iş için bir yerden haber bekliyorum eğer olumsuz olursa bebek yapacağız umarım hayırlısı olur.
Yakın bir zamanda bir tanıdığımız doğum yaptı o da pcolu olduğunu söyledi valla nur topu gibi de kızı oldu öyle de rahat bir hamilelik geçirdi ki darısı bizlere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?