• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pkolunun çilesi hiç mi bitmez

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
yani gerçekten sorun sorunu çekiyor resmen
ayrıldığım şahıs mesaj atmış
senin pco gebeliğe engelmiş x kanalında şimdi doktor söylüyor diye
bende böyle bir durum olmadığını
benim dheas4 prolaktin testesteron hormonlarımın temiz olduğunu her ay düzenli adet gördüğümü ve kilomu kontrol ettiğimi bunun gebelikle ilgisi olmadığını söyledim
üstelik doktorum %60lık kısım kendiliğinden geri kalanlar tedavi ile hamile kalır demişti
bunları söyledim
bilmiyorum doktorun söylediğini söyledim dedi
bende yalan yanlış bilgi söyleme
çok kafanda soru işareti varsa gel doktora gidelim dedim
ne alakası var amma uzattın offfffff demiş
bende azarlamazsan iyi olur dedim
gerçekten artık nefret ediyorum sanırım

benim dheas4 prolaktin testesteron hormonlarımın temiz olduğunu her ay düzenli adet gördüğümü ve kilomu kontrol ettiğimi bunun gebelikle ilgisi olmadığını söyledim
üstelik doktorum %60lık kısım kendiliğinden geri kalanlar tedavi ile hamile kalır demişti
bunları söyledim

ayrıldığın şahısı senin hamile kalıp kalamaman niye ilgilendiriyor
ve sende ona niye kendini ispatlama çabasıyla açıklama yapıyorsun

ayrıldığın şahısı senin hamile kalıp kalamaman niye ilgilendiriyor
ve sende ona niye kendini ispatlama çabasıyla açıklama yapıyorsun

kendimi ispatlama değil
bilmiyorsa öğrensin diye uğraşıyorum
üstelik arkamdan olmadık şeylerle konuşulmasını istemem

daha fazla nasıl yaralarım diye düşünüyor

her sağlıklı insan gibi sende anne olacaksın inş. kafana takma sakın gerekirse hattını değiştir yada msj atarsa cevap verme önemseme

Niye cevap veriyorsun açıklama yapıyorsun ki? Ben olsam evet kurtulduğuna sevinmen için bir sebep daha hadi az ötede oyna:19: derdim. Bir daha da aramazdım. Kesip atın arkadaşım bu kadar bel altı vurmaya çalışan insandan ne sevgili ne koca olur! İnsan bile olmaz. :50:

Son düzenleme:
her sağlıklı insan gibi sende anne olacaksın inş. kafana takma sakın gerekirse hattını değiştir yada msj atarsa cevap verme önemseme

dokktor olacağını söyledi çünkü hormon değerlerin temiz dedi
kistlerin küçük dedi
çok üzüldüm
o kadar zor ki bu cümleleri duymak:14::14:

Niye cevap veriyorsun açıklama yapıyorsun ki? Ben olsam evet kurtulduğuna sevinmen için bir sebep daha hadi az ötede oyna:19: derdim. Bir daha da aramazdım. Kesip atın arkadaşım bu kadar bel altı vurmaya çalışan insandan ne sevgili ne koca olur! İnsan bile olmaz. :50:

sinirlendim zaten nerde pkolu hamile kalamaz lafını duysam çok sinirlerm
hayır tv deki adam tüp bebek merkezinin reklamı için çıkmış sallıyor öyle

Allahım nasıl insanlar var.. Sizin durumunuz öyle değilmiş şükür ki ama ya öyle olsaydı mesaj atıp söylediği şeye bak insanda biraz düşünce olur

bunları söyledim

Neden ilgilenmiş ki bu kadar :31:?

ayrıldıysanız neden mesaj çekiyoki size??hemde pkolusun hamile kalamazmışsın diye hadsizce bi mesaj.

cevap vermeniz çok gereksiz olmuş.bırakın ne düşünürse düşünsün.

Neden ilgilenmiş ki bu kadar :31:?
ilgi değil onunki
bak iyiki ayrılmışımın açıklaması
ayrıldıysanız neden mesaj çekiyoki size??hemde pkolusun hamile kalamazmışsın diye hadsizce bi mesaj.

cevap vermeniz çok gereksiz olmuş.bırakın ne düşünürse düşünsün.

evet cevap vermesem iyi olurdu ama
kendimi savunma gibi saçma bir çabaya girdim

Pko can sıkan bir durum sizi iyi anlıyorum bende onun çabasına girerdim sanırım gereksiz oldugu halde bende pkoluyumda:51:canınızı hiç sıkmayın Rabbim ol derse olur bizde inşallah anne olacagız hayırlı zamanı geldiginde:16:

Pko can sıkan bir durum sizi iyi anlıyorum bende onun çabasına girerdim sanırım gereksiz oldugu halde bende pkoluyumda:51:canınızı hiç sıkmayın Rabbim ol derse olur bizde inşallah anne olacagız hayırlı zamanı geldiginde:16:

insan kendini sürekli ifade etmek istiyor
üstelik anne olmak istediğimi çok iyi biliyor
ne olursa olsun bir kadına böyle cümle kurulmaz

insan kendini sürekli ifade etmek istiyor
üstelik anne olmak istediğimi çok iyi biliyor
ne olursa olsun bir kadına böyle cümle kurulmaz
Kesinlikle kurulmaz kişiliğini belli etmiş oldu. Anne olmak her kadının istediği bir güzelliktir böyle çirkin ağızlarda kirletilmemelidir..

Kesinlikle kurulmaz kişiliğini belli etmiş oldu. Anne olmak her kadının istediği bir güzelliktir böyle çirkin ağızlarda kirletilmemelidir..

sadece içgüdüsel olarak kendimi savundum
sanırım içimdeki acıya yara bastı
anne olmayı çok istiyorum ve doktorum o sağlıkta olduğumu her 6 ayda bir söylüyor

Ben olsam "derdi seni mi gerdi hayırdır" der bi daha da bişey yazmazdım...
aradan uzun yıllar geçtikten sonra bebeğim kucağımda sosyal medyadan görseller paylaşırdım:9:

Ay cok biliyosun git sen de hormonlarina bir baktir ostrojen seviyen normalin ustunde sanirim kadinsal konularla bu kadar ilgilendigine gore deseydiniz.
Insan kendini niye bu kadar kucuk dusurur ki ugrastigi seye bak.

Back
X